۳۸۸۹۵۷
۵۰۱۰
۵۰۱۰
پ

۳۴ سال از فاجعه «صبرا و شتیلا» گذشت

امروز (جمعه) مصادف است با سی‌وچهارمین سالروز کشتار صبرا و شتیلا؛ جنایت وحشیانه‌ای که در ۱۶ سپتامبر ۱۹۸۲ در اردوگاه صبرا و شتیلا در لبنان به وقوع پیوست.

خبرگزاری ایسنا: امروز (جمعه) مصادف است با سی‌وچهارمین سالروز کشتار صبرا و شتیلا؛ جنایت وحشیانه‌ای که در ۱۶ سپتامبر ۱۹۸۲ در اردوگاه صبرا و شتیلا در لبنان به وقوع پیوست.

جنایت صهیونیست‌ها علیه ساکنان اردوگاه صبرا و شتیلا ۳ روز پی در پی ادامه داشت و طی آن شمار زیادی زن و مرد و کودک بی گناه که بیشتر آنها فلسطینی بودند به شهادت رسیدند. در میان شهدای این جنایت لبنانی‌های زیادی هم وجود داشتند. شمار شهدای این کشتار وحشیانه تا ۳۵۰۰ نفر از مجموع ۲۰ هزار نفر ساکن اردوگاه برآورد شده است.

جنایت صبرا و شتیلا اینگونه آغاز شد که ارتش رژیم صهیونیستی به فرماندهی آریل شارون، وزیر جنگ آن زمان رژیم صهیونیستی در زمان جنگ‌های داخلی لبنان اردوگاه صبرا و شتیلا را به محاصره درآورده و به نیروهای مزدور خود در لبنان که از آنها به عنوان شبه‌نظامیان فالانژ لبنانی یاد می‌شد اجازه داد تا این جنایت وحشیانه را انجام دهند. ماموریت ارتش محاصره اردوگاه و روشن کردن آن در شب با منور بود.
34 سال از فاجعه «صبرا و شتیلا» گذشت

در روز نخست جنایت ارتش رژیم صهیونیستی و "ارتش لبنان جنوبی" اردوگاه را به محاصره درآورده و صدها نیروی مسلح به بهانه جست و جوی ۱۵۰۰ مبارز فلسطینی که در اصل خارج از اردوگاه و در جبهه‌های جنگ بودند، وارد اردوگاه شدند. در اردوگاه جز زن و مرد و کودک و افراد سالخورده کس دیگری نبود و نیروهای مزدور رژیم صهیونیستی در طول سه روز دست به قتل و کشتار آنان زدند و بیشتر اجساد در خیابان‌ها و روی زمین افتاده بود که بعدها بولدوزرهای ارتش صهیونیستی وارد اردوگاه شده و شروع به تخریب خانه‌ها و نابودی اردوگاه کردند تا هیچ رد و اثری از این جنایت وحشیانه باقی نماند.

به گزارش مرکز اطلاع رسانی فلسطین، دشمن صهیونیستی در پاسخ به ۳ ماه مقاومت و مبارزه دلاورانه فلسطینیان تحت محاصره این جنایت ناجوانمردانه را مرتکب شد. به رغم ضمانت‌های طرف های بین المللی در رابطه با تامین امنیت اردوگاه به شرط خروج مبارزان فلسطینی، این طرف‌ها به تعهدات خود پایبند نبودند و اردوگاه را به حال خود رها کردند تا در نهایت صهیونیست ها و مزدوران لبنانی آنها ساکنان اردوگاه را به خاک و خون کشیدند.

هدف اصلی این جنایت ایجاد رعب و وحشت میان فلسطینیان و واداشتن آنان به ترک لبنان و برانگیختن فتنه و درگیری داخلی بود. دشمن می‌خواست ضربه نهایی را به فلسطینیان لبنان بزند و اینگونه به آنان القا کند که رهبرانشان لبنان را ترک کرده و آنها را تنها گذاشته‌اند.

جنایت صبرا و شتیلا اولین و آخرین جنایت صهیونیست‌ها علیه ملت فلسطین نبوده و نخواهد بود. قبل از این جنایت فلسطینیان شاهد کشتارهای دیر یاسین و طنطوره و پس از آن نیز جنایت اردوگاه جنین بودند و بعدها جنایت‌های اشغالگران در غزه و دیگر مناطق فلسطینی نشین بارها و بارها تکرار شد. درواقع ماهیت رژیم صهیونیستی با جنایت گره خورده و تا این رژیم هست باید منتظر جنایت از سوی آن بود.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج