کاهش میل جنسی، شایع ترین اختلال جنسی
کم شدن میل جنسی از جمله مسائل زناشویی است که در صورت عدم توجه و ارائه راهکارهای مناسب منجر به مشکلات زناشویی خواهد شد.
دکتر طاهره افتخار میل جنسی را یکی از فاکتورهای مهم در تحکیم بیشتر بنیان خانواده دانست و اظهار داشت: میل جنسی از جمله امیالی است که ترکیبی از عوامل روانی و بین فردی را در برمی گیرد و در مجموع باعث آمیزش جنسی بین زوجین میشود.
این متخصص زنان با بیان اینکه کاهش میل جنسی زوجین از شایعترین اختلالاتی است که در روابط زناشویی بروز می کند و در صورت عدم توجه و ارائه راهکارهای مناسب منجر به بروز اختلافات بین همسران میشود، گفت: زوجین می توانند از طریق مراجعه به مشاور درصدد حل این مشکل برآیند.
دکتر افتخار خستگی، افسردگی، اضطراب، استرس و شرایط زندگی دشوار را ازجمله عوامل شایع بروز کاهش میل جنسی عنوان کرد و افزود: مصرف برخی از داروها نظیر داروهای ضد افسردگی میل جنسی را در زوجین کم می کند که البته کاهش و افزایش دوز این داروها باید طبق نظر پزشک صورت بگیرد.
وی اظهار داشت: برخی از بیماری های ارگانیک نظیر بیماری های قلبی عروقی، دیابت، فشار خون و کم خونی از جمله عواملی است که به تدریج منجر به کاهش میل جنسی زوجین می شود.
این متخصص زنان با اشاره به اینکه اصرار برخی از خانوادهها و فرهنگها به برقراری رابطه جنسی در شب عروسی از دیگر عوامل بروز اختلال جنسی زوجین است، افزود: خستگی به دلیل برپایی مراسم عروسی و همچنین استرس ناشی از برقراری رابطه اجباری در همان شب مانع از داشتن یک رابطه مطلوب و رضایت بخش زوجین میشود.
دکتر افتخار با اشاره به اینکه زوجین در هنگام برقراری رابطه جنسی باید بیشتر از هرچیز به داشتن رابطه مطلوب و رضایت بخش توجه کنند، اظهار داشت: با توجه به اینکه افزایش سن موجب کم شدن میل جنسی می شود اما این دسته از افراد می توانند با داشتن شرایط روحی مناسب یک رابطه جنسی مطلوبی با یکدیگر برقرار کنند.
وی در ادامه با بیان اینکه زوجین برای داشتن یک رابطه جنسی مطلوب باید همدیگر را درک کنند و هر دو طرف خواهان این رابطه باشند، گفت: نیازهای جنسی افراد و فرهنگ ها با یکدیگر متفاوت است و فرکانس رابطه جنسی باید طبق نیاز هر دو طرف باشد و فواصل زمانی تعیین شدهای ندارد.
این متخصص زنان در پایان زوجین را به برقراری رابطه سالم و رضایت بخش توصیه کرد و افزود: داشتن رابطه جنسی همراه با عشق و محبت تاثیرات زیادی در زندگی زناشویی دارد و موجب تحکیم بیشتر بنیان خانواده می شود و عدم توجه به مسئله رابطه جنسی موجب بروز بسیاری از مشکلات و اختلافات در بین زوجین می شود.
نظر کاربران
به نظرمن اینکاربایدتوایران ریشه یابی بشه ؟من معتقدم آموزش قبل ازازدواج وآگاهی طرفین چه دوشیزه وچه پسربسیارلازم است وحتی یک مشاوره روان شناختی بایدبرای آنهابعمل بیاید.اینجابه دلیل بسیاری ازفاکتورهااین آموزش به دختران وپسران دربحبوحه ازدواج صورت نمیگیردکه بعدهاباعث بحران درزندگی زناشوئی میشود
ضمن تاييد نظرات خانم دكتر افتخار در خصوص تاثيرات نا مطلوب ناتواني جنسي در استحكام خانواده با يد نكته را متذكر شوم براي بر طرف شدن اين مشكل صرفا نمي توان به مشاور مراجعه شود و چه بسا علت ارگانيك مطرح باشد بنابر اين اين افراد را به مراجعه به پزشكاني كه در خصوص اختلالات جنسي فعاليت مي كنند يا كلينيك هاي مشاوره و درمان اختلالات زناشويي توصيه مي كنم و در صورت نياز به مشاوره هاي درماني ايميل من نيز آماده پاسخ گويي است
پاسخ ها
ایمیل تون رو از کجا بیارم؟من هم چند سوال داشتم که احتیاج به پاسخشون دارم.
نمی دونم چی گفتید ولی همینجوری موافقم