ساخت مسجد برای همجنس گرایان!
تلاش دشمنان اسلام در غرب برای مخدوش ساختن چهره دین خدا به شکلهای مختلف ادامه دارد. بعضی رسانههای مجازی غرب خبر افتتاح اولین عبادت گاه ویژه همجنس بازان مسلمان را منتشر کردند.
سایت بیبی سی در اینباره نوشت بانی این کار، یک همجنس باز مسلمان به نام لودویک محمد زاهد است که خود چندی پیش با یک همجنسباز دیگر ازدواج کرده بود. او توجیه خود برای اختصاص چنین معبدی را "راحت نبودن همجنس بازان زن و مرد در مساجد عادی" عنوان کرد و گفت آنها از ترس شناخته شدن، به مسجد نمیروند. نکته قابل توجه اینکه مکان اختصاص یافته به عنوان معبد اسلامی همجنس بازان، در واقع بخشی از یک پرستشگاه بوداییها در شهر پاریس است.
بیبی سی از مخالفت شدید و قاطعانه جامعه مسلمان پاریس اعم از شیعه وسنی با این اقدام خبر داده است. اما ظاهراً محمد زاهد که منتظر بروز مخالفتها بوده است، پیشاپیش با القاء ترس از ناامنی و ایجاد مزاحمت توسط مسلمانان مخالف، برای تأمین امنیت این مکان از مأموران امنیتی کمک طلبیده است تا با این کار اولاً مخالفین خود را - حتی پیش از بروز هرگونه مخالفت عملی - افراطی و خشونت طلب معرفی کند و ثانیاً با یاری خواستن از مأمورین امنیتی، به کار خود وجهه قانونی و مشروع ببخشد.
چند سال قبل نیز در چارچوب مخدوش ساختن چهره اسلام، در نیویورک عدهای زن و مرد مسلمان نمازی را به جماعت خواندند که امام جماعت و مکبر آن زن بوده و در صفوف نماز، زن و مرد - با حجاب و بیحجاب - در کنار یکدیگر قرار داشتند.
نظر کاربران
اللهم عجل لوليك الفرج.....
همجنس باز مسجدمیخوادچیکار؟
خخخخخخخخخخخ كلي خنديدم
یالثارات الحسین
فقط میتونم بگم خدایا امام زمانمون رو برسون....آمین
پاسخ ها
آمین
اللهم عجل لوليك الفرج.....
جلل خالق..!
خدایا توبه توبه !!
چه کنم که هرچی پیشگوییه از امام صادق
(ع)داره درست از آب درمیاد!
یا صابر... خدایا توبه توبه...(باز میگن فیلم های ترکی بده!) من همین الان خیلی فکر کردم اما دقیقا نفهمیدم که مسجد می خوان چیکار...
مي دونين چرا اين كارارو انجام ميدن؟؟اينا يه مشت بد بختن كه واسه معروف شدن اين كاراو مي كنن تو امريكا انقدر بد بخت و عقدي زياده.فردا 4 تا مجله و روزنامه ازشون دعوت ميكنه هم يه پولي به جيب ميزنن هم معروف ميشن.همجنس باز كه نه مسلمان ميشه نه مسيحي همجنس بازا شيطان پرستن شيطان واسه منقرظ كردن نسل انسان انسانهاي بد بختو به اين راه مي كشونه اين كار نسل انسان رو منقرظ ميكنه كه هدف شيطان هم همينه
خدا لعنت کنه دشمنان اسلام وشیعه
خدا لعنت كنه اين بي دينهاي پست حيوان صفت رو خدا نشونشون بده كه توهين به مقدسات مسلمين نتيجه اي جز ريشه كن شدن اونا نداره
چراغي را كه ايزد برفروزد هر آنكس پف كند ريشش بسوزد
تو کل متنی که خوندم فقط پیش نمازی یه خانوم واسم جالب بود...