توضیح درباره مرگ "لطیفه رحمانی" در شیراز
روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شیراز اعلام کرد: ۰۳۹;لطیفه رحمانی۰۳۹; بیمار تبعه افغان که از هجدهم مرداد برای دریافت خدمات درمانی در بیمارستان نمازی شیراز بستری شده بود، با وجود تکمیل روند درمانی، به علت سیر سریع بیماری، جان خود را از دست داد.
دکتر 'سامان نیک اقبالیان' با بیان اینکه بیمار در همان روز به بخش گوارش کودکان انتقال یافته است، افزود: با توجه به شرایط بیماری، به صورت همزمان درمان های دارویی و بررسی های پزشکی برای انجام پیوند کبد لطیفه انجام می شود.
او ادامه داد: در این مدت، تمامی اقدامات موردنیاز برای بیمار انجام شده و در ادامه روند درمانی، به علت بدتر شدن وضعیت لطیفه، به سرعت به بخش ICU کودکان منتقل می شود.
دکتر نیک اقبالیان افزود: در مدت بستری، بیمار چندین بار توسط گروه پیوند هم در بخش گوارش کودکان و هم در بخش ICU معاینه شده که از نظر پزشک معالج، به هیچ عنوان امکان پیوند وجود نداشته است و بیست و هشتم مرداد، به دلیل افت بیشتر فشارخون، بیمار دچار ایست قلبی شده و جان خود را از دست می دهد.
این عضو تیم پیوند دانشگاه علوم پزشکی شیراز با اشاره به لزوم انجام بررسی های کامل پزشکی، پیش از انجام هرگونه عمل پیوند، اضافه کرد: با توجه به سیر سریع و شدت بیماری، شرایط لازم پزشکی پیوند کبد، از بستگان درجه یک لطیفه برای او فراهم نبود.
او همچنین با اشاره به آمار بالای افراد در انتظار عمل پیوند در تمامی مراکز پیوند دنیا، یادآور شد: در تمامی این مراکز، امکان انجام پیوند، تنها برای بخشی از لیست افراد مورد انتظار فراهم می شود و متاسفانه، شاهد مرگ عده ای از بیماران، در طول طی شدن این مدت زمان هستیم.
دکتر نیک اقبالیان گفت: از سال ۷۲تاکنون، سه هزار و ۵۱۸مورد پیوند کبد در بخش پیوند بیمارستان نمازی شیراز انجام شده که از این تعداد، ۸۶۱مورد برای کودکان بوده است.
این عضو تیم پیوند، در خصوص دیگر موارد پیوند در این بخش از سال ۷۲، به انجام سه هزار و ۹۲۰مورد پیوند کلیه، ۲۰۵مورد پیوند پانکراس و ۴۱مورد پیوند روده اشاره کرد و افزود: بخش پیوند بیمارستان نمازی شیراز، از نظر تعداد پیوند کبد یک مرکز، برای سومین سال متوالی، توانسته است رتبه نخست دنیا را به خود اختصاص دهد.
سرپرست بیمارستان نمازی شیراز هم در این خصوص، با اشاره به اقامت غیررسمی بیمار در ایران و نداشتن دفترچه بیمه، گفت: هزینه های درمانی لطیفه، حدود ۱۷میلیون تومان برآورد شده است.
دکتر 'محمدرضا ادراکی' افزود: ظهر امروز، سی ام مرداد، پس از پیگیری مددکاری بیمارستان برای ترخیص جسد، هزینه های بیمارستان رایگان و جسد به خانواده رحمانی تحویل داده شد.
او با بیان اینکه انجام پیوند کبد این دختر افغان، هیچگونه ارتباطی با ملیت بیمار نداشته است، اضافه کرد: بیمارستان نمازی شیراز، همواره به عنوان مرکزی برای ارایه خدمات درمانی به بیمارانی از سایر کشورهای منطقه، شناخته شده است و در این مورد هم، سیر سریع بیماری، مانع از انجام پیوند کبد، از یکی از بستگان او شده است.
نظر کاربران
عجب داستان سازی مرتب و بی نقصی !!
چرا برای اتباع خارجی منظور افقانی ها در ایران پیوند نمیشود ؟چرا تبعیض میکنید
این همه آدم با پراید میمیرن
کسی سایپارو تعطیل میکنه ..نه!!
دیوار دکترا کوتاهه راحت درموردشون قضاوت میشه و از اون راحت تر متهم میشن و ساالها زحماتشون به هیچ حساب نمیاد
بیچاره مهاجرا بیمه که ندارن قانونی هم که باشن واسه هر شب ای سی یو بودن باید هشتصد نهصد هزار تومن بدن هر ده روزی میشه ده ملیون همشونم که کارگرن !
نمیفهمم چرا هر کسی در مورد هر چیزی میخواد نظر بده. اگه پیوند برای اتباع خارجی ممنوعه علتش جلوگیری از خرید و فروش انسانه. یعنی اگه آزاد باشه، از فردا کرور کرور آدم از کشورهای اطراف که وضع مالی خوبی ندارن برای فروش کبد و کلیه و... راه میفتن میان ایران. یعنی بدتر از اتفاقی که داره اینجا تو ایران میفته. ضمنا این قانون رو پزشک یا بیمارستان خاصی وضع نکرده که باز بخواین یه اونا حمله کنین، بهتره برین سراغ قانون گذار که اونا هم دلایل موجهی دارن
گیریم که گروهی را به کلامی بفریبی با دست انتقام اهی چه می کنی
نمیشه به اونا گیر داد..اما موافق نیستم بیمارستان نمازی بیمارستان خوبیه چون عده ی زیادی تا الان بخاطر کم توجهی پرسنل جون خودشونو از دست دادن یا وضعشون وخیم تر شده
من افغانی هستم. محرم امسال برا اهدای خون رفتم اما گفتن خون از افغانی ها قبول نمیکنن فکر کنم ما نجس هستیم