۳۶۶۰۳۹
۲ نظر
۵۰۰۷
۲ نظر
۵۰۰۷
پ

تغییر شرایط درخواست بیمه بیکاری

یک مقام مسئول در وزارت کار گفت: ثبت درخواست‌های بیمه بیکاری به کاریابی‌ها واگذار می‌شود.

خبرگزاری مهر: یک مقام مسئول در وزارت کار گفت: ثبت درخواست‌های بیمه بیکاری به کاریابی‌ها واگذار می‌شود.

جلسه تشریح واگذاری های وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با حضور کاویانی؛ رئیس مرکز فناوری اطلاعات، ارتباطات و تحول اداری، اکبرنیا؛ مدیرکل دفتر هدایت نیروی کار و کاریابی ها، شاپری؛ مدیرکل امور سیستم ها و دولت الکترونیک و رفیع زاده؛ رئیس امور فناوری های مدیریتی و مدیریت عملکرد سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور برگزار شد.

در ابتدای این جلسه مهندس کاویانی گزارشی در خصوص بحث واگذاری ها در وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی ارایه و به واگذاری ثبت درخواست های بیمه بیکاری به کاریابی ها اشاره کرد. همچنین اکبرنیا؛ مدیرکل دفتر هدایت نیروی کار و کاریابی های وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به سابقه تشکیل دفاتر کاریابی، فرایند درخواست بیمه بیکاری را تشریح کرد.

همچنین در ادامه این جلسه نمایندگان کانون انجمن صنفی دفاتر کاریابی، سامانه تحت وب ثبت درخواست و پیگیری بیمه بیکاری و گردش کار و امکانات آن را توضیح دادند. لازم به ذکر است تسریع در پیگیری درخواست های بیمه بیکاری به صورت الکترونیکی، ایجاد کارتابل برای نمایندگان سازمان تامین اجتماعی، استعلام الکترونیکی سوابق و اخذ اطلاعات از سازمان تامین اجتماعی، سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور و نهضت سواد آموزی از مزایای این سامانه است.

با توجه به ثبت درخواست ها و حضور و غیاب مقرری بگیران بیمه بیکاری در کاریابی ها، امکان کشف اشتغال پنهان و تسریع در اشتغال مجدد مقرری بگیران نیز از نتایج واگذاری این خدمت به کاریابی ها است.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • مهمان

    با سلام
    یکی این مقام مسئول رو از خواب بیدار کنه . الآن دومین سالی هست که بیمه بیکاری از طریق دفاتر کاریابی که برای همون کارمندای اداره کار هست واگذار شده

  • بهنام ناظری

    با سلام و احترام
    من حدود یک سال در شرکت آبرون الکتریک سپاهان با مدرک فوق لیسانس از دانشگاههای صنعتی کشور ، کار کردم که نه تنها یه روز من را بیمه نکردن بلکه حقوق ۶ ماه آخر من را نیز ندادن.و اصلا به قرارداد خودشان پایبند نبودند.
    علت اصلی بیکاری جوانان وجود چنین شرکت های سود جو و غیر حرفه ای هست.
    خواهش میکنم گسترش بدید که بقیه جوانان کشورم داخل تله این شرکت نشوند.
    پرچم جوانان همیشه اون بالاست

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج