۳۵۷۹۷۲
۶ نظر
۵۰۱۱
۶ نظر
۵۰۱۱
پ

عامل افزایش طلاق عاطفی در ایران

جام جم آنلاین در گزارشی نوشت: یک روانشناس بالینی با اشاره به اینکه براساس دیدگاه های تجربی نه پژوهشی آمار طلاق های عاطفی در کشور رو به افزایش است.

جام جم آنلاین در گزارشی نوشت: یک روانشناس بالینی با اشاره به اینکه براساس دیدگاه های تجربی نه پژوهشی آمار طلاق های عاطفی در کشور رو به افزایش است گفت : از آنجا که جمع آوری اطلاعات وارقام در خصوص طلاق عاطفی به دلیل ماهیت مشکل ،کار چندان آسانی نیست لذا نمی توان براساس آمار درباره افزایش طلاق عاطفی صحبت کرد ولی براساس دیگاه تجربی وآنچه که در کلینیک های روانشناسی مشاهده می شود این آمار رو به افزایش است.

دکتر مهرداد کاظم زاده عطوفی در گفت وگو با جام جم آنلاین در باره ماهیت طلاق عاطفی اظهارداشت:زوجینی که دچار این مشکل هستند درظاهر به مانند یک خانواده عادی زندگی می کند به مسافرت می روند مهمانی می دهند ، به مهمانی می روند ولی در واقع هیچ تعلق خاطری به یکدیگر ندارند و رابطه عاطفی میان آنها برقرار نیست.این درحالیست که اگر تعلق خاطر به یکدیگر داشته باشند باید دردهایشان برایشان مهم باشد ،به فکر همدیگر باشند .ودر یک کلام می توان گفت که همدیگر را دوست داشته باشند.

وی افزود:هرگاه زوجین فکر کنند نسبت به همدیگر بی تفاوت هستند ،علاقه ای به هم ندارند وحتی حسشان به هم منفی است باید به فکر درمان این رابطه بیفتند.

کاظم زاده با اشاره به اینکه آسیب های روانی واجتماعی این روزها در حال گسترش است و یکی از دلایل آن نیز رشد جمعیت است گفت:پدیده شهرنشینی و کار و فعالیت های اجتماعی امروزه سبب شده زوجین زمان مناسبی برای پرداختن به مسائل عاطفی نداشته باشند.

این روانشناس سپس به کوتاهی زن وشوهر در استحکام روابطشان اشاره کرد و افزود:زوجین همانطور که پیش از ازدواج مراقب رفتار خود هستند باید پس از ازدواج نیز مراقب باشند این در حالیست که اغلب زوجین خود را رها می کنند و برای رابطه واحساس خود نسبت به یکدیگر وقت نمی گذارند لذا به مرور بین آنها فاصله ایجاد می شود.

کاظم زاده فقدان توان مهارت های زندگی را عامل دیگر عنوان کرد و ادامه داد:متاسفانه امروزه اغلب ما بلد نیستیم که چگونه احساسات خودرا بیان کنیم ،بلد نیستیم حرفهای یکدیگر را بشنویم وخشم خود را مدیریت کنیم .وقتی خشم خود را بروز می دهیم طبیعتا عوارضی را در طرف مقابل خود ایجاد می کنیم که این عوارض به مرور تشدید می شود و زخم هایی ایجاد می کند که به راحتی قابل درمان نیست.

وی به اشتغال زوجین به شبکه های اجتماعی نیز اشاره کرد و افزود:ورود به شبکه های اجتماعی نیز فرصت گفت وگو و بیان احساس را از زوجین می گیرد.البته این به معنای طرد و کنار گذاشتن فضاهای مجازی نیست بلکه با رفتار مدیریت شده نیز می توان از این شبکه ها درست استفاده کرد.حتی می توانیم در این شبکه ها با فرستادن پیام تمایلات خود را به همسرمان نشان دهیم.

این روانشناس تداوم این نوع ارتباط را به نفع فرزندان ندانست و گفت:مسلما سردی روابط زن و شوهر مشاجره و جدل را نیز بدنبال دارد که این مشاجره ها موجب بروز علائم خلقی در فرزندان می شود.دراین شرایط مشاهده شده بسیاری از فرزندان خودشان پیشنهاد طلاق را به والدینشان مطرح می کنند.

وی در پایان تاکید کرد :وقتی رابطه زن و شوهر درحال شکل گیری و ورود به مرحله سردی است بهتر است درصدد درمان آن برآیند تا به مرحله مزمن و شدید کشیده نشود.البته در مراحل پیشرفته نیز در صورت تمایل زوجین راه حل های درمانی برای آن وجود دارد.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • محمود

    این همه گفتی راه حل، لااقل راه حلشو ذکر کن !! میدونم راه حال های مختلفی داره !!!!!

  • علیرضا

    راه حلش یکم شعور هست که بعضی ها متاسفانه ندارن خیال میکنن نوکر استخدام میکنن چه زن چه مرد ...

  • بدون نام

    راه حلش اینه ایمان به خدا.اعتقاد به خدا.
    یا ایهاالذین امنو امنو.ای کسانی ایمان آورده اید ایمان بیاورید.نور خدا درزندگیها کمرنگ یا بیرنگ شده.وقتی احساس بشه نیازی به خدا نداریم چنین مشکلاتی پیش میاد.

  • ناصر

    هیچ راه درمانی نیست
    گندش تو 10 سال آینده در میاد ...

    پاسخ ها

    • بدون نام

      بله مثل خیلی گندهای دیگه

  • بدون نام

    راهش تنها ازدواج نکردن با کسیه که دوستش نداری.. اگه ادمشو پیدا نکردی مجرد باش.. با سربلندی.. تا خدا چی رقم بزنه..

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج