۳۵۵۴۵۱
۵۰۱۱
۵۰۱۱
پ

کشف محموله سلاح کودتاچیان در استانبول

پلیس ترکیه طی یک عملیات در منطقه ریوا استانبول یک محموله اسلحه متعلق به کودتاچیان را که زیر خاک مدفون شده بود،‌ کشف کرد.

خبرگزاری مهر: پلیس ترکیه طی یک عملیات در منطقه ریوا استانبول توانست مکان اختفای یک محموله اسلحه را که توسط کودتاچیان در خاک مدفون شده بود،‌ کشف نماید.

طی این عملیات،‌ یک سرگرد و یک گروهبان بازداشت شدند و هفت تفنگ «اِم ۱۶» و چهار تفنگ «اِم پی ۵» به همراه مهمات ضبط شد. دفتر دادستان عمومی استانبول و دایره ترور وابسته به آن، تحقیقات در خصوص احتمال «تلاش برای کودتا و جنگ داخلی» را آغاز کردند.

منابع امنیتی ترکیه نیز اعلام کردند که تسلیحات توقیف شده کودتاچیان با هدف بکارگیری در یک کودتای جدید علیه مردم ترکیه، زیر خاک مدفون شده بود.

گفتنی است که نیروهای نظامی وفادار به دولت اردوغان به همراه واحدهای پلیس این کشور و میلیونها تن از شهروندان ترکیه روز شنبه توانستند کودتای نظامی را شکست دهند.

وزارت کشور ترکیه روز شنبه اعلام کرد که دست کم ۲۸۳۹ نظامی از جمله ۲۹ سرهنگ و ۴۰ ژنرال به اتهام همدستی در این کودتای نافرجام در سراسر ترکیه بازداشت شده اند.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج