۲ عامل گرانی خرما در ماه رمضان
رئیس انجمن ملی خرمای کشور گفت: افزایش تقاضا و افت ۳۰ درصدی تولید خرما در سال ۹۴ به دلیل شرایط آب و هوایی و هجوم آفت زنجره خرما به نخلستانهای کرمان منجر به افزایش قیمت خرما شده است.
رئیس انجمن ملی خرمای کشور با بیان اینکه پیشبینی میشود که تولید خرما در سال جاری خوب باشد، گفت: برداشت خرما تا ۲ ماه آینده آغاز میشود و احتمالا امسال حدود یک میلیون تن تولید داشته باشیم.
وی علت گرانی خرما در ماه رمضان جاری را افزایش تقاضا عنوان کرد و گفت: در کنار افزایش تقاضا کاهش تولید در سال گذشته هم موجب افزایش قیمت شده است.
رشید فرخی با بیان اینکه خرمای مضافتی بیشترین میزان مصرف در ماه را دارد، گفت: سالانه حدود ۳۵۰ هزار تن از این محصول تولید میشود که به دلیل شرایط آب و هوایی در سال گذشته حدود ۲۵۰ هزارتن از این محصول تولید شد.
رئیس انجمن ملی خرمای کشور قیمت واقعی هر کیلو خرمای مضافتی را ۴ تا ۵ هزار تومان عنوان کرد و افزود: قیمت این محصول در بازار در حال حاضر به ۸ تا ۸ هزار و ۵۰۰ تومان افزایش یافته است.
رشد فرخی با اشاره به افزایش تقاضای خرما در ماه رمضان تصریح کرد: بیش از ۵۰ درصد خرمای تولیدی در ماه رمضان مصرف میشود و بقیه خرما در ۱۱ ماه دیگر سال به مصرف میرسد.
وی عامل دیگر افت تولید خرما در سال گذشته را درگیری نخلستانهای استان کرمان با آفت زنجره عنوان کرد و گفت: با اقدامات انجام شده برای مبارزه با آفت زنجره در استان کرمان امیدواریم سطح آسیبرسانی این آفت به تولید خرما کمتر شود.
رئیس انجمن ملی خرمای کشور افزود: استانهای تولید کننده این محصول فارس، خوزستان، بوشهر، هرمزگان، کرمان و سیستان و بلوچستان است.
نظر کاربران
اصلی ترین عامل گرانی خرما ،نیازمبرم اموات به فاتحه است پس بیایدبدونه خوردن خرماهم برای رفتگان فاتحه بگیم
الیه