هفته آخر مهرماه ازدواج بیشتر می شود!
اين روزها وزارت ورزش و جوانان به صورت تمام قد به بحث شيرين اما پر حاشيه ازدواج جوانان ورود پيدا كرده است.
تابناک: اين روزها وزارت ورزش و جوانان به صورت تمام قد به بحث شيرين اما پر حاشيه ازدواج جوانان ورود پيدا كرده است. به نوشته روزنامه ابتکار راه اندازي مراكز مشاوره ازدواج، صدور مجوز براي سايتهاي همسريابي، تدوين سازو كارهايي پيشنهادي براي آموزشهاي قبل از ازدواج، برگزاري هفته ملي ازدواج از جمله اقداماتي است كه در يك سال اخير از سوي وزارت ورزش و جوانان در اين خصوص كليد خورده است. بر اساس اعلام مديران ارشد اين وزارتخانه، دولت هفته اول ذي الحجه كه از26 مهر ماه امسال آغاز ميشود را هفته ملي ازدواج نام نهاده است.
به فاصله دو هفته پيش از آغاز هفته ازدواج، صبح روز گذشته همايش سراسري مراکز مشاوره ازدواج با حضورعباسي وزير ورزش و جوانان در هتل المپيک برگزار شد تا پس از سالها موازي كاري و ابهام، به طور رسمي متولي ازدواج جوانان مشخص گردد. آنگونه كه محمد باقر پيشنمازي معاون فرهنگي و تربيتي وزارت ورزش و جوانان گفته است وزارت جوانان براي هفته ملي ازدواج تداركات مفصلي ديده است. در اين راستا «ازدواج آگاهانه، آسان،پايدار و به هنگام» به عنوان شعار روز ملي ازدواج از سوي وزارت ورزش و جوانان انتخاب شده است و قرار بر اين است كه همايش ملي هفته ازدواج در مصلي تهران برگزار شود. اين همايش از خادمان و خيرين ازدواج تجليل خواهد كرد.
برپايي کارگاههاي تخصصي ازدواج و معرفي اقدامات تحقيقاتي و تاليفي شيوههاي تسهيل و حمايت از ازدواج از ديگر برنامههاي جانبي و نمايشگاهي وزارت جوانان در هفته اردواج خواهد بود.از سوي ديگر در حالي كه وزارت ورزش به صورت تمام عيار به مساله ازدواج جوانان ورود پيدا كرده است روز گذشته و درهمايش سراسري مراکز مشاوره ازدواج وزير ورزش و جوانان به خبرنگاران گفت: وزارت ورزش متولي همسرگزيني جوانان نيست و دولت و حاكميت تنها نظم را در اين زمينه ايجاد ميكند و اقدامات تخصصي در اين زمينه توسط متخصصان روانشناس انجام ميشود.
وزارت ورزش در انتظار آئين نامه مشاوره و همسريابي
محمد عباسي در اولين نشست سراسري «مراكز مشاوره ازدواج و تحكيم خانواده با رويكرد بومي و اسلامي» گفت: بايد در هر موضوعي به سراغ متخصص آن رفت و ضروري است كه نگاه مكتبي، مذهبي، تخصصي و ديني در امر انتخاب و ساماندهي مراكز مشاوره مورد توجه قرار گيرد. وي با بيان اينكه تمامي تلاشها براي تهيه پيشنويس آييننامه ساماندهي مراكز مشاوره و تحكيم خانواده در حوزه معاونت فرهنگي - تربيتي وزارت ورزش وجوانان انجام شده است، اظهار كرد: اين آييننامه بعد از 18 جلسه كارشناسي تدوين شده و در انتظار تصويب است.عباسي با بيان اينكه يك سوم جمعيت كشور را جوانان تشكيل ميدهند، اظهاركرد: همه دستگاهها بايد به موضوع ازدواج جوانان بپردازند تا با بكارگيري همه فرصتها نياز اين بخش از جمعيت كشور برطرف شود. وزير ورزش و جوانان در ادامه با تاكيد بر اينكه تحكيم و تشكيل خانواده در هر عصري مهم است، افزود: بايد همواره جلساتي براي برطرف كردن مشكلات جوانان برگزار شود.عباسي در ادامه با بيان اينكه آييننامه ساماندهي مراكز مشاورهي ازدواج جوانان هنوز به تصويب نرسيده است، گفت: اما يكسري اقدامات در وزارت ورزش و جوانان آغاز شده است تا آييننامه پس از تصويب به شكل اصولي و حرفهاي پيگيري شود.
همسرگزيني در كلانشهرها دشوار است
وي در ادامه ساماندهي مراكز همسرگزيني را توقعات اجتماع از متوليان امور جوانان دانست و در ادامه با تاكيد بر اينكه در كلانشهرها شرايط براي همسرگزيني دشوار است و انسانها با يكديگر ارتباط رو در رو ندارند، عنوان كرد: مراكز مشاوره ميتوانند در انتخاب همسر به جوانان كمك كنند.عباسي اضافه كرد: براي حل مسائل مربوط به همسرگزيني بايد مشاورههاي جدي صورت پذيرد. در گذشته نگاه خانواده به اين مسئله نگاه افراط و تفريط بود، اما در حال حاضر خانوادهها تمامي مسائل را به دست جوانان سپرده و آنها را راهنمايي نميكنند.وزير ورزش و جوانان در ادامه سخنانش با اشاره به روند اخذ مجوز مراكز مشاورهي ازدواج در گذشته، عنوان كرد: در گذشته برخي از مراكز از سازمان ملي جوانان و برخي ديگر از وزارت كشور مجوز ميگرفتند و وجود مراكز مشاورهاي نشان از ضرورت ارائه مشاوره به جوانان دارد.
مسئول حل مشكل ازدواج جوانان كيست؟
وي گفت: تصور همه اين است كه وزارت ورزش و جوانان مسئول حل مشكل ازدواج جوانان است، اما تمام دستگاهها مسئول اين امر هستند. مشاورههاي قبل از ازدواج از بروز خطاهاي جبران ناپذير جلوگيري ميكندعباسي در ادامه با اشاره به نتايج تحقيقاتي پيرامون علل طلاق، گفت: طلاق تنها به دليل بيپولي و بيمسكني انجام نميشود، بلكه ريشه در مشكلات ديگري دارد و بسياري از مشكلات ريشه در اصول رفتاري خانوادهها دارد. وزير ورزش و جوانان در ادامه تاكيد كرد: شكلگيري مشاورههاي قبل از ازدواج از بروز خطاهاي جبران ناپذير در زندگي مشترك جلوگيري ميكند.
در كار وزارت ارشاد دخالت نميكنيم
محمد عباسي در حاشيه نشست سراسري مراکز ازدواج و تحکيم خانواده در پاسخ به مهر درباره دلايل طرح استيضاحش توسط نمايندگان مجلس و اين که اعضاي فراکسيون جوانان در مورد عملکرد شما در حوزه جوانان انتقاد دارند، توضيح داد: انتقادات نمايندگان بيشتر ورزشي است و مجلس انتقادي از عملکرد حوزه جوانان ندارد. عباسي درباره زمان تصويب آئين نامه ساماندهي مراکز مشاوره از سوي دولت هم توضيح داد: تصويب آئين نامه چندان طول نخواهد کشيد و به زودي آئين نامه تصويب و ابلاغ ميشود که پس از ابلاغ ما از مراکز مشاوره ميخواهيم تا اطلاعات خود را براي دريافت مجوز در اختيار ما قرار دهد. وي درباره تسهيلات دولت براي ازدواج جوانان گفت: وام قرض الحسنه يکي از تسهيلات دولت بوده که هم اکنون نيز از سوي بانک مرکزي داده ميشود. همچنين پيش از اين قرار بود صندوق حمايت از جوانان تشکيل شده که پس از راه اندازي صندوق مهر امام رضا اين موضوع منتفي شد. وزير ورزش و جوانان درباره برگزاري جلسات هماهنگي ميان اين وزارتخانه و وزارت ارشاد توضيح داد: کار صدور مجوز سايتها برعهده وزارت ارشاد است و ما در اين امور به هيچ عنوان دخالت نميکنيم
نظر کاربران
واي . . . حالا كه اسمش ازدواج شد
حتما همه تا آخر مهر ازدواج مي كنيم
من نمیدونم تدارکات مفصل به چی میگن؟مگه فقط پیدا کردن همسره؟مشکلات سر راهشون باید حل شه اولین قدم بعد مصیبتهایی که برای گرفتن جواب بله بوده یه خرید ساده ست یه سرویس طلای سبک و مضحک که بیشتر باعث شرمندگیه 7میلیون تومنه حالا خرید لباس و کیف وکفش و....بماند حالا مراسمی که ارزوشو کشیدن و نمیشه بماند تازه اول بدبختیه بیا جهیزیه جور کن بیا یه اپارتمان کوچیک با اجاره پایین پیدا کن سر جمع هم با هزار مصیبت و پیدا کردن ضامن اگه بشه یه وام سه میلیونی به هر طرف میدن اخه با سه تومن کدوم چاله رو پر که نه نیمه پر کنن؟؟؟گناه یه جوون چیه چند سال باید کار کنه پس انداز کنه تا بتونه پول یه سرویس طلارو جور کنه؟؟؟تورو خدا به این مشکلا رسیدگی کنین نمیخواد به فکر پیدا کردن همسر و سایت همسر یابی باشین اگه مشکل نباشه پدرومادر طرف میدونن کی رو انتخاب کنن اگه سانسور کنین خیلی نامردین...
پاسخ ها
++++++++++++++++++++++++++++