۳۱۹۳۰۰
۷ نظر
۵۰۱۱
۷ نظر
۵۰۱۱
پ

درخواست ظریف از آمریکا

وزیر امور خارجه کشورمان تاکید کرد که ما از آمریکا تنها یک درخواست داریم و آن اینکه خود را قاطی مبادلات تجاری کشورها و بانک‌های بزرگ با ایران نکند.

خبرگزاری تسنیم: "محمد جواد ظریف"، وزیر امور خارجه کشورمان در جریان دیدار با موگرینی، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در ایران در گفتگو با هفته نامه "اشپیگل" تاکید کرد که می خواهد لغو تحریم های غرب علیه کشورش هر چه سریع تر نتیجه دهد.

مردم ایران می‌خواهند نتیجه توافق هسته‌ای را ببینند

وی در این باره گفت: نیروهای میانه رو در دستگاه دولتی ایران به این موفقیت نیاز دارند. ما باید به مردم ایران نشان دهیم که این توافق به زحمتش می ارزیده است. اگر ما می‌خواهیم که این توافق در طولانی مدت دوام داشته باشد باید برای بیمه آن سرمایه گذاری کنیم. این واضح است که مردم ایران می خواهند نتیجه توافق هسته‌ای را ببینند.

آمریکا خود را قاطی مبادلات تجاری کشورها با ایران نکند

ظریف با اشاره به اینکه هنوز موانعی در این راستا وجود دارد و بخصوص بانک‌های بزرگ برای بازگشت به تجارت با ایران از ترس مجازات های بالای آمریکا تردید دارند گفت: ما از ایالات متحده تنها یک درخواست داریم و آن اینکه خود را قاطی و در این کار دخالت نکند. آمریکایی‌ها باید پشت طرح جامع اقدام مشترک بایستند. باید برای آمریکا آشکار شود که انجام مبادلات تجاری با ایران بدون اما و اگر پاک و منصفانه است.

ظریف همچنین اعلام کرد که ایران به تعهدات و وظایف خود در مبارزه با پول شویی و مبارزه با تامین مالی تروریسم عمل می کند. ما حدود سی ماه مذاکرات فشرده‌ای را برگزار نکردیم که حالا تنها سندی خالی داشته باشیم.

ایران همچنان حامی بشار اسد است

وی همچنین از وضعیت رشد و شکوفایی در اقتصاد ایران سخن گفته و از آغاز مسابقه بی صبرانه کشورهای عضو اتحادیه اروپا از جمله آلمان برای سرمایه گذاری در ایران خبر داده و در بخش دیگری از این گفتگو انتقادها از ایران مبنی بر اینکه پناهندگان افغان را مجبور به شرکت در جنگ سوریه می‌کند را رد کرده و گفت: هیچ کس از طرف ایران برای شرکت در جنگ سوریه تحت فشار قرار نگرفته است.

وزیر امور خارجه کشورمان همچنین بر این مسئله تاکید کرد که ایران بر خلاف اتحادیه اروپا همچنان پشت بشار اسد، رئیس جمهور سوریه است.

سوری‌ها خود باید درباره سرنوشتشان تصمیم بگیرند

نباید این مسئله از خارج تعیین شود که چه کسی بخشی از یک فرآیند ( سیاسی) در این کشور می تواند باشد. در اینجا این مسئله مطرح است که چه کسی متحد و چه کسی مخالف دولت سوریه است. مردم سوریه باید خود درباره سرنوشت کشورشان تصمیم بگیرند.

ظریف همچنین انتقادها به نقض حقوق بشر در ایران را رد کرده و گفت: حقوق بشر برای همه ما مهم است. ما در این باره نگران هستیم که چطور جوانان مسلمان و جوامع مسلمان در جامعه غربی به حاشیه رانده می شوند.

وی افزود: این مسئله برای من نگران کننده است که می‌بینم انسان‌هایی که در عراق و سوریه انسان‌های دیگری را گردن می‌زنند به لهجه انگلیسی و فرانسوی صحبت می‌کنند.

وی همچنین انتقاد شدیدی به طنز مجله فرانسوی "شارلی ابدو" علیه مسلمانان وارد کرده و گفت: آزادی بیان این حق را نمی‌دهد که جوی ایجاد کنیم که در آن مسلمانان دیگر نتوانند دین خود را در ملا عام اجرا کنند.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • سجاد

    افرین به ظریف با هوش !

  • ریحانه

    اقای ظریف گفتند: ایران بر خلاف اروپا همچنان پشتیبان بشار اسد هست، و در جایی دیگر، مردم سوریه باید خود برای سرنوشتشان تصمیم بگیرند!
    فکر نمیکند اقای ظریف صحبتهاتون با هم در تناقضند؟ اولا چرا ایران باید حامی بشار اسد باشد با اینکه وضعیت اقتصادی و معیشت مردم ایران اصلا خوب نیست و بشار اسد منفور ملت خودش هست؟ واقعا اینهمه اواره سوریه رو نمیبینید که باز هم دارید پشتیبانیشو میکنید؟ ثانیا، شما اصلا اجازه میدید مردم سوریه خودشان برای سرنوشتشان تصمیم بگیرند؟

    پاسخ ها

    • سعید

      این مطلب را بارها و بارها همه مسولین گفتند...حمایت از بشار اسد تنها حمایت از گروه خاصی در سوریه نیست درواقع اگه سوریه و عراق سقوط کنند ...داعش و هر ارازل و اوباش دیگه ای را شما فکر میکنید میان پشت مرزهای ما و ما باید هرروز شاهد درگیریهایی در منطقه مرزی و خراب کاری در داخل کشور باشیم.... خیلی ساده انگارانه هست که ادم فکر کنه بخاطر حمایت از یک سیاست خارجی ایران وارد جنگ بشه..

    • رضا

      یکی بیاد بتو بفهمونه خدا چقدر بی بصیرتی کارگر ماهم فهمیده چرا به سوریه کمک میکنیم

    • بدون نام

      تا کی مردم ایران باید هزینه حمایت از اسد و غیره را بپردازند در جایی که کشور خودمان سرشار از کاستی ها و مشکلات اقتصادی و معیشتی مردم هستش؟بعدش هم داعش رو بهانه می کنند.داعش هیچ وقت جرات حمله به ایران رو نداره.

  • بدون نام

    اینطور هم نیست که هرکسی بخواهد به ایران حمله کنداکه مسیولین بامردم باشند هیج کس توان حمله به کشور ندارد ولی اگه دودستگی درکشوری رخ دهد حتمارا نفوظ باز خواهدشدچراعراق بهم خورد دودستگی باعث شده که راه نفوظ بازشود

  • بدون نام

    اگر پول نفت این مردم رو خرج خودشون و کشور کنند این همه فقر و بیکاری و معزلات اجتماعی بیداد نمی کرد. ولی بخش عمده آن خرج تحریم و حمایت از سایرین و تقابل با غرب میشه.

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج