مک دونالد با طراحی جدید +عکس
مک دونالد طراحی جدیدی را در یکی از شعبههای تازه تأسیس خود ارائه کرده است.
هنرآنلاین: مک دونالد رویکرد تازهای در طراحی شعبههای جدید رستورانهایش در پیش گرفته و حالا اولین این شعبهها با طراحی متفاوت و با بهره گیری از تکنولوژیهای روز در پاریس طراحی و اجرا شده است.
پیکره کلی رستوران با حال و هوایی صنعتی و ایجاد تضاد میان نور و متریال شکل گرفته و در طراحی آن از مواد ساده مانند بتن صیقل داده شده، صفحات فلزی و مش و توریهای فلزی استفاده شده است که این متریال ها با صفحات و احجام نورپردازی شده، ترکیبی جالب توجه و متفاوت ایجاد کردهاند.
حجم کلی رستوران از دو طبقه به همراه تراس بیرونی تشکیل شده که فضایی راحت با کاربریهای متفاوت در اختیار مشتریها قرار میدهد. در مجموع نورپردازی به کار رفته در رستوران به عنوان عنصری برای ایجاد تعادل در رنگهای سرد به کار رفته و سبک صنعتی آن طراحی شده است.
پیکره کلی رستوران با حال و هوایی صنعتی و ایجاد تضاد میان نور و متریال شکل گرفته و در طراحی آن از مواد ساده مانند بتن صیقل داده شده، صفحات فلزی و مش و توریهای فلزی استفاده شده است که این متریال ها با صفحات و احجام نورپردازی شده، ترکیبی جالب توجه و متفاوت ایجاد کردهاند.
حجم کلی رستوران از دو طبقه به همراه تراس بیرونی تشکیل شده که فضایی راحت با کاربریهای متفاوت در اختیار مشتریها قرار میدهد. در مجموع نورپردازی به کار رفته در رستوران به عنوان عنصری برای ایجاد تعادل در رنگهای سرد به کار رفته و سبک صنعتی آن طراحی شده است.
پ
نظر کاربران
حالا اينهمه از اين شعبه نوشتي چه ربطي به ايرانيا داره ، ما كه فعلا معدمون به خوردن همبرگرهاي با گوشت الاغ و خر عادت كرده ، شركتهاي توليد برگر خيلي با انصاف باشن كمي آشغال گوشت گوسفندي البته از نوع فاسد شده استفاده ميكنن ، ما رو چه به مكدونالد ، بخوريم مريض ميشيم