۲۷۰۳۸
۵۰۱۳
۵۰۱۳
پ

وزير كشور: تحريم‌ ها خير است

وزير كشور با بيان اينكه تحريم‌ها خير است، گفت: تحريم‌ها باعث مي‌شود با تكيه بر زانوي خودمان بايستيم.

خبرگزاری ایسنا: وزير كشور با تاكيد بر لزوم جلوگيري از احتكار كالاهاي وارداتي گفت: در حال حاضر كمبودي از نظر تامين اقلام اساسي مورد نياز مردم وجود ندارد و انبارها در وضعيت مناسبي قرار دارند اما برخي اقدام به احتكار مي‌كنند و بايد با اين احتكار مبارزه كرد.

مصطفي محمدنجار در نشست معاونان برنامه‌ريزي استانداريهاي سراسر كشور با بيان اينكه بايد نظارت و كنترل بر بازار به طور مستمر انجام شود، گفت: با توجه به نزديكي ماه مبارك رمضان تدابير و تسهيلات لازم براي عرضه مستقيم كالا و اعمال نظارت قانوني انجام شود.

وي افزود: در حال حاضر كنترل بازار مشكل مردم است و با معيشت مردم وابسته است و لازم است اين مشكل مردم حل شود.

نجار در ادامه با اشاره به فعاليت‌هاي شبانه روزي ستادهاي مربوطه براي كنترل بازار عنوان كرد: لازم است اگر ضعفي وجود دارد رفع شود و وزارت صنعت، معدن و تجارت براي پيشگيري از گراني‌ها اقدامات لازم را انجام دهند چرا كه در آستانه ماه رمضان قرار داريم و مردم روزه مي گيرند و نبايد براي تامين گوشت، مرغ و كالاهاي اساسي با مشكل مواجه شوند.

وزير كشور با تاكيد بر لزوم جلوگيري از احتكار كالاهاي وارداتي عنوان كرد: در حال حاضر كمبودي از نظر تامين اقلام اساسي مورد نياز مردم وجود ندارد و انبارها در وضعيت مناسبي قرار دارند اما برخي اقدام به احتكار مي‌كنند و بايد با اين احتكار مبارزه كرد.

وي افزود: بايد بر بازار نظارت بيشتري انجام شود و اقدامات دستگاه‌هاي نظارتي تشديد شود اما اين موضوع به گونه‌اي نباشد كه سبب تشديد نابساماني‌ها در بازار شود و لازم است تنظيم و توزيع بازار با تدابير خاصي انجام شود.

نجار با بيان اينكه امروزه با انجام تلاش‌هاي هدفمند و هماهنگ شاهد تعالي و پيشرفت متوازن اقصي نقاط كشور از شمال تا جنوب و شرق و غرب هستيم، اظهاركرد: هرچه برنامه‌ريزي‌ها مبتني بر شناخت و اطلاعات صحيح از امكانات و شرايط باشند اثر بيشتري دارند و از اتلاف منابع جلوگيري مي‌كنند.

وي افزود: امروز كشور ما در مسير پر شتاب رشد و پيشرفت قرار گرفته است و علت دشمني‌ها نيز همين است. نظام استكبار هرچه در توان داشته به ميان آورده چرا كه ملت ايران در طي ۳۰ سال گذشته همواره در مسير پيشرفت بوده است و تمام برنامه‌ها و دشمني‌هاي آنها را با شكست مواجه ساخته است.

وزير كشور در ادامه عنوان كرد: دشمن هر آنچه در توان داشته به ميان آورده و اين نشان دهنده پيشرفت ماست چرا كه هرچه پيشرفت ما بيشتر باشد دشمني‌ها نيز افزايش مي‌يابد و در حال حاضر علاوه بر پيشرفت،ملت ما به عنوان الگوي اسلام خواهي در منطقه مطرح شده است و اين موضوع دشمني‌ها را بيش از پيش افزايش داده است.

نجار در ادامه با اشاره به حاكم شدن اسلام خواهان در عراق و مصر عنوان كرد: مصر كليد خاورميانه و جهان عرب است و رييس جمهور اسلام خواه اين كشور با شعار الله‌اكبر سر كار آمده است؛ هرچند ممكن است در آينده شياطين به دنبال منحرف كردن و سوار شدن بر اين موج اسلام خواهي باشند.

وي در ادامه تاكيد كرد: اين حركت اسلام خواهي كه در ميان توده‌هاي مردم منطقه شروع شده ريشه‌اش در انقلاب اسلامي است.

وزير كشور در ادامه با اشاره به رشد علمي كشور عنوان كرد: در حال حاضر موفق به كسب مقام اول رشد علمي در منطقه شده‌ايم و جلوتر از هدفگذاري‌هاي چشم انداز قرار داريم و ترور فيزيكي دانشمندان هسته‌اي نشان از نگراني دشمنان دارد و آنها نگران دستيابي ايران به انرژي صلح آميز هسته‌اي هستند.

وي در ادامه عنوان كرد ملت ايران از عقبه و دشمني عبور مي‌كنند و شكست نهايي را به دشمنان وارد مي‌كند چرا كه در حال حاضر دشمنان هرآنچه در توان داشته از جمله تحريم نفت، بانك مركزي، حمل و نقل و غيره را به ميدان آورده‌اند و اتفاقي نيفتاده است و ملت ايران جلوي اين تحريم‌ها ايستاده است و كار جلو مي‌رود.

نجار در ادامه با بيان اينكه ممكن است مشكلاتي از جمله مقداري گراني و مسائل ديگر را ايجاد كرده باشند اما در نهايت شكست مي‌خورند.

وزير كشور در ادامه عنوان كرد: مدير ارشد بايد نگاهي كلان داشته باشد تا جو ياس و نااميدي و سياه نمايي دشمن غالب نشود چرا كه در حال حاضر دشمن به دنبال ايجاد ياس و نااميدي و سياه‌نمايي است و اين هدف را از طريق جنگ رواني دنبال مي‌كند.

نجار در ادامه تاكيد كرد: تنها ۱۵ هزار ميليارد از مجموع اقتصاد بيش از هزار ميلياردي كشور را واردات تشكيل مي‌دهد و اين رقم تنها يك پنجم اقتصاد كشور است و اين بدان معني است كه دشمن نمي‌تواند با ايجاد اختلال در واردات براي ما مشكل ايجاد كند.

وي در ادامه با بيان اينكه غرب با ايجاد تحريم‌ها جنگ سرد اقتصادي را عليه ملت ايران شروع كرده است گفت: با ياري خداوند آنها شكست مي‌خورند و مانند ديگر عرصه‌هايي كه تا كنون در آن مكان مانده‌اند ناكام شده و سرخورده مي‌شوند.

وي در ادامه با اشاره به گذشتن ۱۹ ماه از اجراي قانون هدفمندي يارانه‌ها تصريح كرد: اين قانون ظرفيت‌هاي جديدي را در حوزه اشتغال در كشور ايجاد كرده است و مصرف حامل‌هاي انرژي از جمله بنزين را كاهش داده، بهره وري را افزايش و قاچاق سوخت را كاهش داده است.

وي افزود: با اجراي هدفمندي شاهد مديريت مصرف نه به معناي مصرف نكردن بلكه به معناي درست مصرف كردن هستيم و صرفه جويي به عنوان يك رفتار در سلسله رفتارهاي اجتماعي مردم جاي خود را پيدا كرده است.

وزير كشور در ادامه با بيان اينكه صادرات از مرز ۴۶ ميليارد دلار گذشته است عنوان كرد: هدفگذاري‌ها در سال جاري براي رسيدن به ۷۵ ميليارد دلار صادرات است كه البته بايد اين نكته را متذكر شد كه از ۷ ميليارد دلار صادرات كار خود را آغاز كرده‌ايم.

نجار در ادامه با بي سابقه خواندن سفرهاي استاني هيات دولت عنوان كرد: اين سفرها هيچ مشابهي در كشورهاي دنيا ندارند و اين كار بزرگ سبب شد هيچ نقطه‌اي از كشور نباشد كه از اقدامات خردورزانه و عدالت محورانه دولت بي بهره مانده باشد و فصل جديدي از نگاه مديريتي را در كشور ايجاد كرد و در حال حاضر روزي نيست كه طرح عمراني در جاي جاي كشور به بهره برداري نرسد.

وي در ادامه عنوان كرد: طرح مسكن مهر نهضت اشتغال و تهيه برش استاني آن رشد علمي دانش بنيان كشور و توليد علم بومي همه و همه از جمله اقدامات موثر دولت نهم و دهم بوده است.

وزير كشور در ادامه با بيان اينكه تحريم‌ها خير است، گفت: تحريم‌ها باعث مي‌شود با تكيه بر زانوي خودمان بايستيم.

نجار در ادامه با بيان اينكه صنعت دفاعي ما در دوران جنگ شكوفا شد، گفت: جنگ براي كشور ما بركت ايجاد كرد و سبب شد كه در حال حاضر در صحنه دفاعي جهان حرف اول را بزنيم و از خمپاره به موشك بالستيك، فضا و زير دريايي برسيم و اينها همه در سايه تفكر، انديشه، خلاقيت، خودباوري، همدلي و همياري محقق شد.

وي در ادامه با تاكيد بر لزوم همدلي و اتحاد در ميان مديران ارشد كشور گفت: در صورت نبود همدلي ناخواسته نقش دشمن را ايفا مي كنيم و بايد گيرها را برطرف و مشكلات را حل كرد.

وزير كشور در ادامه با اشاره به سال توليد ملي، حمايت از كار و سرمايه ايراني عنوان كرد: بايد برنامه‌ريزي‌ها در حوزه توليد و اقتصاد با اهتمام و كار و تلاش شبانه روزي در راستاي حمايت از سرمايه داخلي،‌عدم وابستگي، ‌تبديل تحريم به فرصت، توجه به كشاورزي به خصوص توليدات اساسي مانند گندم و برنج، توجه به توسعه پايدار، شناسايي و رفع موانع توليد، جذب سرمايه داخلي و خارجي، تسهيل در امر سرمايه گذاري، ارتقا كيفيت توليد با قيمت مناسب و رقابتي، فرهنگ سازي و استفاده از توليدات ساخت داخل، بهبود فضاي كسب و كار، به كارگيري شيوه‌هاي نوين انجام شود.

وي افزود: لازم است برنامه ريزي‌ها با هدف كاهش واردات و افزايش صادرات در پيگيري و اجراي اصل ۴۴، هدفمند كردن پرداخت تسهيلات اشتغال، حمايت از كارآفريني دنبال شود.

نجار در ادامه عنوان كرد: بازارچه‌هاي مرزي با هدف كمك به واردات گشايش مي‌شود تا از اين طريق از پتانسيل بازارچه‌ها استفاده شود.

وزير كشور در ادامه تاكيد كرد: لازم است جهت گيري پولي و مالي بانك‌ها، حمايت از توليد داخلي باشد.

نجار در بخش ديگري از سخنانش با تاكيد بر لزوم توسعه بخشي استراتژيك كشاورزي گفت: كشاورزي يكي از حوزه‌هاي اصلي توليد و اشتغال است.

وي در ادامه با اعلام اضافه شدن دو ميليون هكتار به ۱۸ ميليون هكتار زير كشت زمين‌هاي كشور اظهار كرد: اين در حالي است كه ۳۶ ميليون هكتار زمين قابل كشت داريم و بايد به سمت توليدات اصلي كشاورزي حركت كنيم و در اين زمينه اختيارات لازم به استانداري‌ها واگذار شده است.

وزير كشور در ادامه از تامين منابع مورد نياز از جمله آب، سوخت و غيره كشاورزان خبر داد.

نجار در ادامه با اشاره به رشد ۲۸ درصدي اعتبارات استانداري‌ها در قانون بودجه سال ۹۱ تاكيد كرد: بايد اين اعتبار براي اتمام پروژه‌هاي نيمه تمام دولت اختصاص يابد. ضمن اينكه در حال حاضر ۸۰۰ طرح مهر ماندگار نيمه تمام مانده است و بايد تمام شود.

وي در ادامه با تاكيد بر نقش شوراي برنامه‌ريزي و توسعه استان‌ها عنوان كرد: لازم است مديران ارشد ضمن توجه به اسناد بالادستي از جمله برنامه پنجم توسعه و غيره نسبت به تشكيل جلسات منظم شورا و استفاده از نظرات تخصصي كارگروه‌ها و نظارت بر اجراي پروژه‌ها و توجه به سرمايه گذاري و اشتغال فعاليت كند ضمن اينكه اجراي سياست تمركز زدايي ضروري است.

وزير كشور در ادامه بر تخصيص اعتبارات بر اساس شاخصه‌هاي اثرگذار مانند مساحت، جمعيت و ايفاي تعهدات سفرهاي استاني مقام معظم رهبري و رييس جمهور تاكيد كرده و گفت: بايد اعتبارات به صورت عادلانه و در راستاي محروميت زدايي و بر اساس شاخص‌هاي اثرگذار فوق هزينه شود.

نجار در ادامه با اشاره به شوراي آمايش سرزمين اظهار كرد: اين شورا ضمن تكميل مطالعات استاني به سند چشم انداز نيز توجه داشته و در ارسال به موقع وضعيت پيشرف مطالعات برنامه آمايش استاني اهتمام ورزد چرا كه اين امر از كارهاي اساسي و در صورت تهيه نقشه آمايش سرزميني نقشه راهي براي توسعه كشور خواهد بود.

به گزارش ايسنا، نجار در ادامه با تاكيد بر لزوم توجه جدي به جذب سرمايه گذاري‌ها، گفت: اين امر از طريق فعال شدن هرچه بيشتر مراكز سرمايه‌گذاري، حمايت از سرمايه‌گذار، تسهيل در فرايند سرمايه‌گذاري انجام مي‌شود.

وي در ادامه خطاب به معاونان برنامه‌ريزي تاكيد كرد: گزارش عملكرد استاني برنامه پنجم در موعد مقرر توسط استانداران به وزارت كشور ارسال شود.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج