۲۶۴۶۲
۱ نظر
۵۰۱۳
۱ نظر
۵۰۱۳
پ

اختلاس در شرکت بیمه و بانک سپه قزوین

دادستان قزوین از کشف دو پرونده اختلاس در بیمه ایران و بانک سپه این استان خبر داد.

خبرگزاری مهر: دادستان قزوین از کشف دو پرونده اختلاس در بیمه ایران و بانک سپه این استان خبر داد.

حجت الاسلام صادقی نیارکی گفت : در پرونده اختلاس از شرکت بیمه هفت کارمند این شرکت با جعل اسناد اقدام به برداشت پول از حساب بیمه کرده بودند.

اعضای این باند همچنین از بی اطلاعی برخی مشتریان سوء استفاده کرده و با کمک بیمه عمر آنها تسهیلات دریافت می کردند. اعضای این شبکه در اقدامی دیگر با کروکی های جعلی از بیمه خسارت دریافت می کردند.

وی افزود: پس از اطلاع ماجرا به دادسرا تیمی تحقیقات در این زمینه را آغاز کرده و با دستگیری هفت عضو این شبکه بخشی از پول های برداشت شده کشف شد. با تکمیل تحقیقات در این رابطه اطلاع رسانی خواهد شد.

دادستان قزوین در ادامه از کشف پرونده اختلاس در بانک سپه قزوین هم خبر داد و گفت: متهمان این پرونده نیز با مدارک جعلی و کارشناسی های غیر واقعی تسهیلات بانکی می گرفتند که پرونده آنها به صورت ویژه رسیدگی می شود.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • laya

    فکر کنم همینطور پیش بره همه شهرا اختلاساشون یکی یکی بزنه بیرون...

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج