پذیرش دانشجوی پزشکی در کوچه و خیابان!
با آمدن نتیجه اولیه کنکور سراسری، بازار تبلیغات موسسه های جذب دانشجو برای تحصیل در خارج از کشور داغ شده است.
پزشک و دندانپزشک شدن، یکی از بزرگترین رویاهایی است که داوطلبان ورود به دانشگاه در رشته تجربی آن را در سر می پرورانند. با امدن نتیجه اولیه کنکور، ناکام ها شناسایی می شوند و همین، فرصت را برای موسساتی فراهم می کند که در زمینه اعزام دیپلمه ها به خارج از کشور فعالیت می کنند.
یکی از کاربران در این رابطه می نویسد: « در گوشه و کنار شهر بنر و تراکت هایی دیده می شود که افراد دیپلمه را برای تحصیل در رشته پزشکی و دندانپزشکی جذب می کنند. این اتفاق جدید نیست اما این که در رشته پزشکی که با جان مردم سر و کار دارد این قدر راحت تبلیغات موسساتی صورت بگیرد که معلوم نیست مجاز هستند و اجازه فعالیت دارند یا نه خیلی عجیب است.»
در همین رابطه، مره صدق عضو کمیسیون بهداشت مجلس می گوید: وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی دانشگاه هایی که پزشکی آن ها مورد قبول رسمی است را اعلام کرده است.
او ادامه داد: علاوه بر این که دانشجویان می بایست در این موسسات مجاز ادامه تحصیل بدهند، پس از پایان دوره تحصیلی، برایشان در داخل کشور آزمونی گذاشته می شود که اگر از سد آن امتحان بگذرند می توانند فعالیت پزشکی یا دندانپزشکی داشته باشند.
این نماینده مجلس با بیان این که اکثر این تبلیغ ها برای فریب و خالی کردن جیب داوطلبان است گفت: نمونه های بسیاری وجود داشته که داوطلب توسط موسسات پذیرش دانشجو به خارج از کشور اعزام شده و پول و عمرش را هدر داده و وقتی به کشور برگشته حتی امکان شرکت در آزمون هم به او داده نشده چرا که سطح علمی دانشگاهی که در ان درس خوانده مورد قبول نیست.
او افزود: بارها وزارت بهداشت هشدار داده که جوانان پیش از هدر دادن عمر و پولشان به وزارتخانه مراجعه کنند و از سطح علمی و کیفی جایی که قرار است در آن درس بخوانند اطلاع کسب کنند و بفهمند آیا پس از تحصیل در آن موسسه، اجازه شرکت در ازمون ارزشیابی به آن ها داده می شود یا خیر.
عضو کمیسیون بهداشت در پایان در پاسخ به این سوال که برخورد با کسانی که تبلیغ موسسات غیرمجاز تحصیلی را می کنند به عهده کیست گفت: هم وزارت بهداشت، هم قوه قضاییه و هم اداره اماکن نیروی انتظامی باید با این گونه تبلیغات برخورد کنند.
ارسال نظر