فردا، آخرین روز نمایشگاه یغما گلرویی
فردا، آخرین روز نمایشگاه عکس یغما گلرویی، ترانه سرای مشهور هست که در گالری مینا پاسداران تهران بر گزار میشود.
یغما گلرویی، ترانه سرای کشورمان اخیراً در پستی در یکی از شبکههای اجتماعی، از علاقمندان و طرفدارانش خواست، تا امروز و فردا از ساعت ۴ الی ۷ عصر در نمایشگاه عکسی که از ۱۷ مرداد در گالری مینا پاسداران برپا شده است، حضور یابند. یغما گلرویی، ترانه سرا و نویسنده ایرانی هست که در سالهای اخیر، با فعالیت در شبکههای اجتماعی، توانسته است با جامعه مخاطبانش از طریق فضای مجازی در تعامل باشد.
نمایشگاه عکس وی، نگاه یغما به طبیعت و پیرامون را به تصویر میکشد که دنیای مصور یک ترانه ساری شهیر معاصر ایرانی را جلوه میدهد. این نمایشگاه که تا فردا ساعت ۷ عصر ادامه دارد تا کنون با استقبال هنرمندان مختلف کشورمان از جمله بازیگران سینما و تئاتر همراه شده است. آقای گلرویی، در جدیدترین پستی که در فیس بوک منتشر کرد از مخاطبان خود خواست که تا فردا، از نمایشگاه عکس او بازدید کنند.
عنوان این نمایشگاه " این راهروها به تو نمیرسند " میباشد که نگاه خلاقانه یغما گلرویی، ترانه ساری فارسی زبان کشورمان را به حوزه عکاسی خلاق نشان میدهد.
یغما در جدیدترین پست خود در فیس بوک، یک دعوت اینترنتی را مطرح کرد.
این نمایشگاه، چند روز پیش با حضور چهرههای فرهنگی و سینمایی کشور افتتاح شد که با استقبال علاقمندان این چهره ترانه سرای کشور نیز مواجه شد.
طبق اعلام دستاندرکاران، چهل عکس رنگیِ این شاعر و ترانهسرای ایرانی به ابعاد ۵۰ در ۵۰ سانتیمتر با موضوعات پراکنده از زندگیِ خیابان خوابها گرفته تا روزمرگی زندگی شهری و کبوترهای نشسته بر مجسمههایی از سرتاسرِ جهان در این نمایشگاه ارائه میشوند. جواد مجابی (شاعر / پژوهشگر / منتقد) در یادداشتی که بر این نمایشگاه نوشته آورده است: «شعر بیشتر هنری تجریدی و حسانی است و عکس بر عینیت جهان ملموس بیشتر تأکید دارد. یغما توانسته است بین عکس و شعرش، بین مادیت وانتزاع، همسازی پدید آورد چنان که شعرش به عینیت گراید وعکسهایش ماهیتی تجریدی یابند.
وحدت بخشیدن بدین ناهمسازیها، مدیون یک بینش و شگرد مناسب آن است: دست انداختن جهان و مافیها از راه شوخیانه دیدن امور و بازی با روابط خندستانی که در آن فاجعه و مضحکه درهم تنیده شدهاند. جز خنده دار دیدن جهانی، که مرز گریههاش از خندهها روشن نیست، او به نکتهٔ دیگری از روایت شخصی رسیده است که هنر روایتی بیوگرافیک است. زندگینامهای صادقانه که اگر بخت با تو یار باشد سرگذشت تو با سرنوشت قشرهای بیشتری از میهن تو همسو خواهدبود و آن چه از خود بگوئی ناگزیر روایتی از آدمیان عصرتو ست. هرچه داری اگر به روزگار دهی و دنیا را عاشقانه درآغوش بیافشری، دنیا هرچه را به خیال و چشم و دست تو میسپارد. هم از این روست که گلروئی هرچه را به پیرامون خود مینگرد میتواند درون شعرش بخواند و درعکسهایش نشان دهد.
جز در یک دل شدن با مردمان و استغراق در جهان، نمیتوانی این همه را از آن خویش کنی.»
کاتالوگی ۲۰۰ صفحهای از عکسهای نمایشگاه هم عرضه میشود که در آن عکسها کنار شعرهایی از یغما گلرویی قرار گرفتهاند و به زعم دستاندرکاران خواندشان باعث میشود بیشتر و بهتر به قصد و نگاه عکاس در عکسها پی ببریم.
نمایشگاه تا ۲۲ مرداد ۹۴ هر روز از ساعت ۱۶ تا ۱۹ دایر است. این نمایشگاه در نشانی: تهران، خیابان پاسداران، گلستان دوم (فلاحزاده)، شماره ۱۲۰، نگارخانه مینا تا فردا عصر برپا هست.
گفتنی است، «یغماگلرویی» شاعر، ترانهسرا، نویسنده، عکاسِ ایرانی در ساعت پنج بامدادِ روز ششمِ مرداد ۱۳۵۴ در بیمارستان «مهر» «شهرستانِ ارومیه» متولد شد. مادرش «نسرین آقاخانی»، پدرش «هوشنگ گلرویی» و خواهری بزرگتر از خود به نامِ «یلدا» داشت. یغما گلرویی (۶ مرداد ۱۳۵۴ ارومیه) ترانهسرا، شاعر، نویسنده و مترجم ایرانی است. کارهایی از جمله: خسته شدم، رؤیایی دارم، ستاره، ضیافت، رانندگی در مستی، کوچه ملی از آثار اوست.
یغما گلرویی، با همکاری برخی از چهرههای ادبی و فرهنگی کشور، بیش از 30 اثر را تألیف و ترجمه کرده است. ترانه سرایی برای فیلمهای مشهوری چون: حکم (مسعود کیمیایی)، رییس (مسعود کیمیایی)، هفت ترانه (بهمن زرین پور)، نسکافه داغ داغ (امیر قوی تن) از جمله کارهای شاخص ایشان در عرصه سینمایی میباشد. سایت ایشان در نشانی yaghma-golrouee.com قرار دارد.
نظر کاربران
خیلی خب رخوبی بود. واقعا ممنونم.
به به
خیلی ممنون
خبر خوبی بود
خبر نداشتممممممم