هتل کوبورگ نوستالژیک، تاریخ ساز میشود؟
هتل کوبورگ وین، امروزه برای رسانهها و حتی افرادی که خیلی سر و کاری با گردشگری و اتریش و اخبار ندارند نیز، نام شناخته شده ای هست. برگزاری چند دور از مذاکرات هسته ای ایران و گروه ۵+۱ در این هتل مشهور اتریشی، سبب مشهور شدن این مجموعه اقامتی شده است.
برترین ها: تنها 24 ساعت مانده به پایان آخرین دور تمدید گفت و گو های هسته ای میان ایران و گروه 5+1، شش قدرت جهانی، پس از 10 سال مذاکره و رایزنی و فشار بر ایران درباره حق مسلم هسته ای این کشور، تنها 24 ساعت مهلت دارند تا به قول ظریف، بین فشار و توافق با ایران، یکی از انتخاب کنند.
به گزارزش برترین ها؛ در صورتی که گزینه فشار بر ایران حفظ شود، روش و منش ایران، مشخص و از قبل معلوم است. تداوم روند غنی سازی فراتر از 20 درصد و مشخص شدن سیاسی بودن مسئله هسته ای ایران بر دنیا. در صورتی که فردا، مقدمات توافق جامع فراهم شود، انتظار میرود که هتل کوبورگ وین، یکی از تاریخ ساز ترین هتلهای قرن بیست و یکم شود که توانسته است، محفلی برای پایان دادن به طولانیترین مذاکرات دیپلماتیک چند دهه اخیر باشد. کوبورگ، شاید برای ایرانیها نوستالژیک شود.
از آینده خبر نداریم. اما برای ما ایرانیها، خیلی چیزها نوستالژیک شد. نوفل لوشاتوی پاریس، مقر خمینی کبیر تا حماسه ملبورن که صعود تاریخی ایران به جام جهانی 1998 فرانسه رقم زد... .. ما خاطرات زیادی از مکانهای مختلف جهان داریم. به نظر میرسد، کوبورگ هم، نوستالژی آینده ما باشد!
تاریخ سازی هتل کوبورگ وین، ظرف 24 ساعت آینده مشخص خواهد شد و صدها خبرنگار و عکاسی که در روبروی درب شیشه ای آبی رنگ هتل کوبورگ مستقر هستند، خبر تاریخ سازی این هتل را به جهانیان مخابره خواهند کرد. آیا چنین خواهد شد؟ شامگاه فردا، پاسخ این پرسش را درخواهیم یافت. البته اگر، دبه امریکاییها، این بار، تاریخ ساز نشود... ..
اما، هتل کوبورگ کجاست و چه گونه است؟
با ما همراه باشید در گشتی دیدنی در هتل کوبورگ وین...
همه چیز، از وین شروع شد... ..
افرادی که به شهر تاریخی و زیبای وین سفر کردهاند، به خوبی میدانند که این شهر، به عنوان پایتخت موسیقی جهان و نهمین شهر بزرگ اتحادیه اروپا، یکی از زیباترین پایتختهای قاره سبز را در خود جای داده است. تهوون، چند باری در یکی از خانههای وین، اقامت داشت. فروید، مشتری پر و پا قرص Café Landtmann وین بود و هیتلر، آدم کش قرن بیستم، Café Central را پاتوق خود میدانست و این کافه مشهور، بیش از 130 سال قدمت دارد.
وین را باید شهر کافهها دانست و فضای شهری به گونه ایست، که مانند بلوارهای اطراف شانزلیزه پاریس، شما را به نشستن در کافههای مملو از گردشگر و نوشیدن قهوه های مختلف با طعمهای اسپرسو و تارت و شیرینیهای اتریشی، مجذوب میکند.
وین، هوای تمیز استکهلم و متروی پهناور و گسترده پاریس و مسکو و ساختار باستانی شبیه رم ایتالیا را ندارد، اما بافت شهری و معماری منظر آن به گونه ای است، که نظر هر رهگذری را به خود جلب میکند و گویی، مانند فلورانس ایتالیا، موزه بدون سقف اروپا است.
وین، خود زیبایی خاص خود را دارد و به دلیل قرارگرفتن سازمانهای معتبر بین المللی مانند اوپک و مقر اروپایی سازمان ملل متحد در آن، یکی از پایتختهای پر رفت و آمد اروپا از نظر دیپلماتیک میباشد. هر روز، تور بازدید از داخل سازمان مقر ملل و سازمانهای دیگر، برای گردشگران شهر، برگزار میشود یکی از جذابترین مناظری که رهگذران در این شهر، با آن مواجه میشوند، یادبود ایران در محوطه بیرونی مقر سازمان ملل متحد در وین میباشد. این بنای یادبود، در واقع تجلی بخش فرهنگ و تمدن بزرگ سرزمین ایران به شمار می رود که یک دهه پیش، به سازمان ملل هدیه داده شد. تندیس مشاهیر ایران در مقر سازمان ملل، یکی از یادبودهای دیدنی مستقر ، در این نهاد بین المللی می باشد.
کمی دور تر از کافه سنترال مشهور وین تاریخ ساز شد، هتلی قرار دارد که پپش تر، یک کاخ مجلل کوچک بود. خیابان Coburgbastei وین، شاید فردا جهانی شود. گوگل مپ، تصویر زیر را درباره مکان جغرافیایی هتل، نشان میدهد.
هتل کوبورگ یا Palais Coburg، بنایی است کاخ گونه که در سال ۱۸۴۰ توسط یکی از پادشاهان اتریش، ساخته شده است و از سال ۱۹۷۰ میلادی به این سو، به عنوان هتل مجلل ۵ ستاره، از آن استفاده میشود. هزینه هر شب اقامت در یکی از اتاقهای معمولی این هتل، ۲ میلیون تومان گزارش شده است.
پرتال هتل کوبورگ، در نشانی http://palais-coburg.com به ۴ زبان فعالیت دارد. سوییتهای ۱۲۸ تا ۱۶۵ مترمربعی هتل کوبورگ که با مبلمان آنتیک و فضای بزرگ و طراحی قرن هجدهمی دیزاین شده است، نظر بسیاری از میهمانان این هتل را به خود جلب میکند.
یکی از اتاقهای هتل کوبورگ، ۱۲۸ متر مربع مساحت دارد و متعلق به maria-antonie بود که شاهدخت ساکس کوبورگ محسوب میشد و بین سالهای ۱۷۹۷ و ۱۸۶۲ زندگی میکرد. این اتاق محل اقامت ایشان بود. تراس ۲۵ مترمربعی این اتاق که چشم انداز یک باغ را به میهمانش هدیه میکند، از دیگر امکانات این اتاق رویای زیبا میباشد که پرتره بزرگی از شاهدخت قبلی آن را نیز، در خود جای دارد.
یکی دیگر از سوییتهای هتل، سوییت 136 مترمربعی مشهور به سوییت ویکتوریا میباشد که محل اقامت ملکه ویکتوریا، ملکه پادشاهی اتریش در فاصله سالهای 1819 و 1901 بوده است. وی به خاطر مردم مداری، شهرت و محبوبیت زیادی در بین مردم اتریش دارد. وی، خواهر فردیناند، پادشاه قبلی اتریش بود که این بنا را در قرن هجدهم تأسیس کرد. سوییت شماره 204 هتل کوبورگ، سوییت خاصی هست که مجلل و به نام ملکه ویکتوریا مزین شده است و تصویر ایشان نیز، در اتاق آویزان است.
سوییت شماره 203، نام خاصی دارد و به نام سوییت آلبرت معروف است. سوییت 165 متر مربعی آلبرت، متعلق به شاهزاده آلبرت، فرزند ملکه ویکتوریا میباشد که بین سالهای 1819 و 1864 میزیسته است. وی، پسر برادر سازنده این بنای باشکوه در اتریش میباشد.
سوییت شماره 101 در این هتل، به سوییت بوریس مشهور است که به بوریس سوم، سزار بلغارستان تعلق داشت و 1894 تا 1943 زندگی میکرد. پسر بزرگ سازنده این هتل، پادشاه محسوب میشده است. این سوییت مجلل با دیزاین آنتیک، 130 متر مربع وسعت دارد و برای اقامت خانوادههای در نظر گرفته میشود.
سوییت شماره 205 در هتل کوبورگ وین، معروفترین سوییت این هتل را شامل میشود که با 113 متر مربع، سلطنتیترین و مجللترین سوییت این مجموعه اقامتی میباشد. این سوییت، محل اقامت فردیناند، شاهزاده ساکس کوبورگ Prince of Saxe-couburg اتریش و سازنده این عمارت باشکوه میباشد. وی در فاصله سالهای 1785 و 1851 زندگی میکرده است و در سالهای 1840 تا 1845، به کار ساخت این عمارت مشغول بود.
سوییت های 106،107؛ 211، 212، 213،214،215، 302 و 304، هر یک با نامهای مختلف بین 58 تا 85 متر مربع مساحت دارند که به نسبت سوییتهای قبلی معرفی شده، اعتبار خاصی دارند و محل اقامت فرزندان ملکه و پادشاه قبلی اتریش میباشند و از طراحی و مبلمان مجللی برخوردار هستند.
سوییتهای 104، 207، 209، 306، 401 و 402، متعلق به ماریا آملته، کلمنته، ماریا دا گلوریا، ارنست، پنت هاوس شماره 401 و لوفت میباشد که هر یک زیر 100 مترمریع مساحت دارد و به سوییتهای PALAIS مشهور هستند.
باغ تقریباً بزرگی که در داخل عمارت هتل کوبورگ وین قرار دارد نیز، منظره چشم نوازی را برای اتاقهای این هتل مجلل، فراهم کرده است.
(تالار آینه)
(تالار زرد)
(یکی از سالن اجتماعات در هتل کوبورگ)
marie-antoinette-salon
(تصویر نشست ایران و گروه ۵+۱ در همان سالن ماری آنتونیت هتل کوبورگ وین)
(تصویر تراسهای بزرگ هتل کوبورگ وین)
(خوش و بش تراسی ظریف با خبرنگاران)
(ظریف و دکتر صالحی رییس سازمان انرژی هسته ای ایران بر روی تراس)
امیدواریم، پایان رالی هسته ای، احقاق حقوق هسته ای ملت ایران را سبب شود و ایرانیها، هر وقت به وین میروند، هتل کوبورگ وین را به عنوان نمادی گردشگری نوستالژیک در ذهن داشته باشند.
به نظر شما، آیا کوبورگ هم برای ایرانیها، نوستالژی میشود؟
نظر کاربران
آره
من فکر کنم، کوبورگ هم نوستالژی میشه
آره
من فکر کنم، کوبورگ هم نوستالژی میشه