۱۹۳۴۰۲
۵۰۰۶
۵۰۰۶
پ

تضمین وزارت کشور به احزاب در انتخابات

معاون سیاسی وزیر کشور گفت: با توجه به ظرفیت و منابع طبیعی جمهوری اسلامی ایران، در حال حاضر، مدیریت صحیح و عاقلانه ، لازمه رشد و شکوفایی همه‌جانبه کشور است.

ایسنا: محمد حسین مقیمی در اولین جلسه شورای اداری آذربایجان شرقی با اشاره به نامگذاری سال جدید توسط رهبر معظم انقلاب گفت: هریک از عناوینی که توسط رهبر معظم انقلاب اسلامی (مدظله) در طول سال های گذشته انتخاب شده، خیر و برکت‌های فراوانی را برای کشور در پی داشته است.

او با اشاره به برگزاری انتخابات مجلس شورای اسلامی و خبرگان رهبری در سال‌جاری ادامه داد: از تمامی دستگاه‌های اجرایی انتظار داریم نهایت تلاش خود را در راستای هرچه بهتر و با شکوه برگزار شدن انتخابات به کار گیرند.

مقیمی با تاکید بر لزوم عمل به قانون گفت: مدیران نباید اجازه دهند که در ایام انتخابات از اموال دولتی، له یا علیه کسی استفاده شود. اگر بخواهیم که اعتماد مردم نسبت به نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران افزایش یابد، حداقل کاری که می‌توان انجام داد این است که باید از اموال دولتی محافظت کنیم.

او با بیان این‌که «تمامی احزاب و تشکل‌های سیاسی واجد مجوز می‌توانند در ایام انتخابات فعالیت کنند» ادامه داد: سخنرانان و مدعوین تمامی احزابی که طبق قانون اجازه فعالیت دارند می‌توانند فعالیت کنند و ما نیز بیش از پیش امنیت جلسات و برنامه‌های تمامی احزاب و تشکلات را تامین می‌کنیم.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج