بازداشت عاملان ترور ۱۰۰ نفر در کشور
سخنگوی وزارت کشور درباره باند تروریستی که اخیراً در سیستان و بلوچستان کشف شده است، گفت: از این گروه مقادیر زیادی مواد انفجاری، بمب آماده انفجار، نارنجک و اسلحه کشف شده است. عوامل این گروه تروریستی اعتراف کردند از سال ۸۶ تاکنون حدود ۱۰۰ نفر را ترور کردند.
حسینعلی امیری صبح دیروز در نشست خبری خود با اشاره به اینکه وزارت کشور تاریخ ۷ اسفند و ۱۴ اسفند ۹۴ را برای انتخابات به شورای نگهبان پیشنهاد کرده است، افزود: اداره کل انتخابات وزارت کشور و شورای نگهبان باید در جلساتی با دلایل کارشناسی مناسبترین زمان برای انتخابات را تشخیص دهند. سپس در جلسه رسمی شورای نگهبان این تاریخها بررسی میشود تا با وزارت کشور به یک توافقی دست یابند. وی همچنین افزود: تاکنون تاریخ دقیق برگزاری انتخابات مجلس و خبرگان رهبری در سال ۹۴ قطعی نشده است.
کشف باندی که از سال ۸۶، ۱۰۰ نفر را ترور کرد
امیری در ادامه درباره باند تروریستی که اخیراً در سیستان و بلوچستان کشف شده است، گفت: از این گروه مقادیر زیادی مواد انفجاری، بمب آماده انفجار، نارنجک و اسلحه کشف شده است. عوامل این گروه تروریستی اعتراف کردند از سال ۸۶ تاکنون حدود ۱۰۰ نفر را ترور کردند.
آنها بنا داشتند در ۴ شهر کشور بمبگذاری کنند که با همکاری وزارت اطلاعات، نیروی انتظامی و سپاه آنها بازداشت شدند. وی درباره همکاری این گروه با کشورهای خارجی، گفت: عوامل این گروه تروریستی درحال بازجویی هستند و اگر کشف شود که این گروه با کشورهای بیگانه در ارتباط بودهاند، حتماً از طریق رسانهها اطلاعرسانی میشود.
وی همچنین درباره ارتباط گروهی با نام «حکومت اسلامی» در شرق کشور با این گروه تروریستی، گفت: ابتدا ۳ نفر دستگیر شدند که ما از طریق این ۳ نفر توانستیم اعضای باند تروریستی را دستگیر کنیم. گروه حکومت اسلامی هم در ارتباط با همین باند تروریستی تعریف میشوند.
بازداشت ضارب رئیس دادگستری روانسر کرمانشاه
قائممقام وزیر کشور همچنین با اشاره به اینکه ضارب رئیس دادگستری روانسر کرمانشاه یک شرور بوده که از قبل پروندهای در دادگستری داشته است، اظهار کرد: این ضارب اکنون دستگیر شده و تحت بازجویی قرار گرفته است. مسأله امنیتی در این بین وجود نداشته است. حسینعلی امیری همچنین در پاسخ درباره نحوه مقابله دولت با پدیده ریزگردها، گفت: پدیده ریزگردها منشأ داخلی و خارجی دارد و برای مقابله با آن بهرغم همکاری دستگاههای مختلف کشور به همکاری با سایر کشورها مثل عراق نیازمندیم.
به هر حال این پدیده ریزگردها پدیده تلخی است و همه مسئولان کشور تلاش میکنند با این پدیده مقابله کنند. وزیر کشور هم مهندس نجار را به خوزستان فرستاده و او را مأمور کرده تا از همه امکانات وزارت کشور برای حل این مشکل استفاده کنند. وی همچنین اظهار کرد: البته سازمان مدیریت بحران به تنهایی نمیتواند این مشکل را حل کند زیرا این سازمان بودجه مستقل ندارد و تنها گزارشهایی را تهیه میکند. برای مقابله با این پدیده به همکاری سایر سازمانها و وزارتخانهها مثل سازمان محیط زیست و وزارت بهداشت هم نیازمندیم. البته نباید این موضوع مورد استفاده سیاسی قرار بگیرد. به گفته وی، در روزهای ۳ و ۴ اسفند نشست دو روزهای با حضور استانداران، روسای اتاق بازرگانی استانها و سفرای کشورمان با موضوع اقتصاد مقاومتی در روابط منطقهای برگزار میشود.
تاکید وزیر کشور بر بیطرفی استانداران
امیری در بخش دیگری از این نشست با اشاره به همایش استانداران در وزارت کشور، گفت: در این همایش وزیر نیرو با هشدار نسبت به کمبود آب در کشور خواستار تشکیل شورای آب استانها شد. استاندار سیستان نیز درباره باند تروریستی که اخیراً کشف شد اطلاعاتی را بیان کرد و وزیر کشور نیز بر لزوم بیطرفی استانداران در انتخابات مجلس تأکید کرد. در این جلسه وزیر کشور به استانداران گفت که در زمان انتخابات از حاشیهها پرهیز کنند و نسبت به هیچ جناح سیاسی جانبداری نکنند.
قائممقام وزیر کشور همچنین در رابطه با دستور وزیر کشور درباره استعفای مسئولانی که قصد حضور در انتخابات سال آینده را دارند، گفت: دستور وزیر کشور شامل کارکنان و مدیران وزارت کشور است و این تصمیم شامل شهرداران نمیشود. امیری درباره لایحه تأسیس فعالیت احزاب، گفت: این لایحه نسبت به قانون فعلی نوآوریهای زیادی دارد و ما از معاون اول رئیسجمهور خواستهایم که این لایحه خارج از نوبت بررسی شود. ما در این زمینه با مجلس هم همکاریهای خوبی داشتهایم. ما دنبال موازیکاری نیستیم و علاقه داریم در مسیری حرکت کنیم تا زمینه برای فعالیت احزاب فراهم شود.
من نمیتوانم پیشبینی کنم که این لایحه به انتخابات سال آینده برسد. امیری درباره علت برگزار نشدن جلسه ماده ۱۰ نیز گفت: به دلیل بررسی بودجه در مجلس، نمایندگان مجلس نتوانستند در کمیسیون ماده ۱۰ حضور یابند. اعضای قوه قضائیه نیز نتوانستند در این جلسه حاضر شوند. معاون سیاسی وزیر کشور تأکید دارد که جلسات باید مرتب برقرار شود. از زمان تشکیل دولت یازدهم نیز تاکنون ۲۱ پروانه فعالیت احزاب صادر شده، ۱۹ مجمع عمومی سالانه احزاب برگزار شده است و اکنون ما ۳۵ تقاضای تشکیل حزب در دست داریم.
امیری در پاسخ به پرسشی درخصوص اعطای مجوز برای تجمع معلمان در مقابل مجلس، گفت: صدور مجوز برای تجمعات به استانداری مرتبط است. وی در پاسخ به پرسشی درباره استعلام حزب اتحاد ملت ایران، گفت: خبر جدیدی درباره استعلامات این حزب وجود ندارد. اگر این استعلامات مثبت باشد هیچ مشکلی برای صدور مجوز این حزب وجود ندارد.
ارسال نظر