۱۷۷۷۰۱
۵۰۰۶
۵۰۰۶
پ

برگزاری مراسم ۲۲ بهمن در هزار شهر کشور

قائم مقام شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی گفت: مراسم راهپیمایی ۲۲ بهمن در هزار شهر و شهرستان و ۵ هزار روستای کشور برگزار می‌شود.

خبرگزاری میزان: قائم مقام شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی گفت: مراسم راهپیمایی ۲۲ بهمن در هزار شهر و شهرستان و ۵ هزار روستای کشور برگزار می‌شود.

اصغر آب‌خضر در نشست خبری با اعلام این خبر افزود: این مراسم در تهران ساعت ۹ صبح از مسیرهای ۱۰ گانه به سمت میدان آزادی آغاز می شود.

قائم مقام شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی گفت: مراسم رسمی در میدان آزادی ساعت ۱۰ صبح و با تلاوتی آیاتی از قرآن کریم و با حضور قشرهای مختلف مردم آغاز خواهد شد.

آب‌خضر با بیان اینکه سخنران این مراسم رئیس جمهور است افزود: اجرای سرود ۲۲ هزار نفری دانش آموزان، پرش چتربازان و همچنین گلباران مسیرهای راهپیمایی برخی از برنامه‌های مراسم یوم‌الله ۲۲ بهمن است.

قائم مقام شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی گفت: امسال به شکلی ویژه پدران، مادران، همسران و فرزندان شهدا با همراه داشتن تصاویر شهیدان در راهپیمایی ۲۲ بهمن حضور خواهند یافت.
آب خضر افزود: جوانان هنرمند نقاش نیز با حضور در مسیرهای راهپیمایی تابلوهایی را با مضامین انقلاب اسلامی نقاشی می‌کنند.

قائم مقام شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی گفت: بیش از 400 میهمان خارجی از 30 کشور در راهپیمایی 22 بهمن حضور دارند.

آب خضر افزود: امسال بیش از 265 خبرنگار خارجی و هزار و 500 خبرنگار، عکاس و تصویربردار داخلی در تهران و بیش از 2 هزار و 800 خبرنگار، عکاس و تصویربردار در سایر استان‌ها پوشش خبری این مراسم را بر عهده دارند.

قائم مقام شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی افزود: در تهران در مسیرهای 10 گانه منتهی به میدان آزادی بیش از 980 غرفه فرهنگی-هنری توسط سازمان‌ها و تشکل‌های مردمی دائر می شود و همچنین حدود 18 هزار غرفه فرهنگی در سراسر کشور در نظر گرفته شده است.

آب‌خضر گفت: جمعیت هلال احمر نیز 85 چادر به عنوان ایستگاه سلامت و استراحت سالمندان در نظر گرفته است.

قائم مقام شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی افزود: در شهر تهران 14 جایگاه برای اقامه نماز جماعت پس از مراسم راهپیمایی در نظر گرفته شده است.

آب‌خضر گفت: اجرای برنامه همسرایی 600 هزار نوجوان و جوان دانش آموز بسیجی در مراسم راهپیمایی 22 بهمن در قالب گروه های سرود 1357 نفره در مراکز استان‌ها و شهرستان ها و گروه 22 هزار نفره در تهران از جلوه های ویژه مراسم راهپیمایی امسال است.

قائم مقام شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی افزود: همانند سال‌های گذشته جهانیان شاهد خواهند بود که مردم در شهرهای مختلف در راهپیمایی 22 بهمن یک صدا استقلال،‌ آزادی و جمهوری اسلامی را فریاد خواهند زد.

وی گفت: گروه‌های فرهنگی و هنری به مناسبت پیروزی انقلاب اسلامی در 80 نمایندگی کشورمان در 60 کشور جهان ویژه برنامه‌هایی اجرا خواهند کرد.

آب‌خضر افزود: 22 بهمن امسال فرصت استثنایی برای فریاد عزت و اقتدار ایران اسلامی است؛ عزت و اقتداری که حاصل ایستادگی، ایثار و فداکاری ملت بزرگ ایران به ویژه شهدای هسته ای و همچنین حاصل پیشرفت های شگرف در عرصه های علم و فناوری و رشد پرفروغ در عرصه های مختلف علمی است.

قائم مقام شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی گفت: 22 بهمن امسال ملت بزرگ ایران همچون سال‌های گذشته و فراتر از آن با حضور یکپارچه فارغ از سلیقه‌ها و گرایش‌های سیاسی عرصه حضور را پررنگ تر خواهند کرد و پیوند عمیق ملت، مکتب و ولایت بار دیگر دشمنان نظام اسلامی و انقلاب را مایوس و مسلمین و مستضعفان عالم را امیدوار خواهد کرد.

آب خضر تاکید کرد: 22 بهمن امسال با حضور وصف ناپذیر ملت ایران در راهپیمایی بر قدرت دیپلماسی کشور و تیم مذاکره کننده خواهد افزود و پاسخی دندان شکنی به یاوه‌گویی‌های دشمنان ملت است.

قائم مقام شواری هماهنگی تبلیغات اسلامی ادامه داد: ملت ایران اسلامی در 22 بهمن همچون 35 سال گذشته اصرار بر شعار مرگ بر آمریکا و لبیک یا رسول الله خواهد داشت و وحدت و حضور مردم و شعارهای‌شان گزینه روی میز ملت ایران است.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج