۱۶۱۱۶۶
۳ نظر
۵۰۰۶
۳ نظر
۵۰۰۶
پ

نامه دانشجویان بورسیه دولت قبل به وزیر علوم

جمعی از دانشجویان بورسیه دکتری با ارسال نامه‌ای خطاب به فرهادی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، با تشریح تخلفات متعدد سازمان امور دانشجویان در زمینه رسیدگی به پرونده‌های خود، خواستار برخورد قاطع وی با مسئولان این سازمان و بازنگری در احکام لغو بورس صادره شدند.

روزنامه کیهان: جمعی از دانشجویان بورسیه دکتری با ارسال نامه‌ای خطاب به فرهادی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، با تشریح تخلفات متعدد سازمان امور دانشجویان در زمینه رسیدگی به پرونده‌های خود، خواستار برخورد قاطع وی با مسئولان این سازمان و بازنگری در احکام لغو بورس صادره شدند.

در بخشی از این نامه آمده است: دانشجویان بورسیه در این مدت با شدیدترین بی‌اخلاقی‌ها و اتهام پراکنی‌ها مواجه شده‌اند، که صدمات جبران‌ناپذیری هم بر پیکره علمی کشور و هم بر حیثیت دانشجویان بورسیه وارد آورده است.

متاسفانه این فضای ناسالم برای دانشجویان بورسیه، به این دلیل ایجاد گردید که برخی سیاست‌زدگان کوته‌نظر مشابهتی عددی را میان سه هزار بورسیه با یک پرونده مشهور فساد اقتصادی ایجاد کردند و برای بهره‌برداری سیاسی و جناحی خود، حیثیت علمی و فرهنگی کشور را به سخره گرفتند.

این بیانیه می‌افزاید: تمامی دانشجویان بورسیه ضمن دارا بودن صلاحیت‌های علمی، اخلاقی، فرهنگی و... با پشت سر گذاردن حداقل دو مصاحبه علمی موفق به کسب بورسیه شده‌اند. قطعا می‌دانید که با توجه به جایگاه قانونی شورای مرکزی بورس دستورات صادر شده آن، چنان که برای افراد حقوقی را ایجاد نماید از باب رعایت حقوق مکتسبه جزء قوانین محسوب شده و رعایت آن از باب اینکه نباید به حقوق مکتسبه افراد خللی وارد شود، لازم است.

در پایان این بیانیه آمده است: دانشجویان بورسیه همچنین از مقام محترم وزارت علوم انتظار دارند برای برخورد قضایی با برخی مدیران ارشد سازمان دانشجویان و اداره بورس وزارت علوم که در یک سال اخیر ضمن وارد آوردن اتهامات گسترده در نگرانی و بلاتکلیفی خیل عظیمی از دانشجویان بورسیه نقش اساسی ایفا کرده و دانشجویان را از حقوق قانونی خود محروم نموده‌اند، با قوه محترم قضائيه جمهوری اسلامی همکاری نمایند.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • بدون نام

    اين دانشجويان عزيز در كنكور هم شركت كرده بودند؟ يا فقط داراي صلاحيت اخلاقي و .... و پارتي داشتند؟

  • بهنام

    لابد منظورشان مصاحبه عقيدتي و پارتي بازي بوده نه مصاحبه علمي!!!!

  • بهنام

    جالبتر اينه كه از طريق فراخوان بورسيه شده اند نه كنكور !!!!! و چطور پانزده زن و شوهر نخبه با هم بورسيه شده اند !!!

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج