حمله دوباره ایلان ماسک به جنگنده اف ۳۵
ایلان ماسک دوباره از جنگنده F-۳۵ ارتش ایالات متحده انتقاد و ادعاهایی را تکرار کرد که این هواپیمای پرهزینه برای نبرد آماده نیست و در محیطهای جنگی مدرن آسیبپذیر باقی میماند.
خبر آنلاین_امیرمسعود عابدین: ایلان ماسک دوباره از جنگنده F-۳۵ ارتش ایالات متحده انتقاد و ادعاهایی را تکرار کرد که این هواپیمای پرهزینه برای نبرد آماده نیست و در محیطهای جنگی مدرن آسیبپذیر باقی میماند.
ایلان ماسک در پستی که روز سهشنبه در پلتفرم X (توییتر سابق) به اشتراک گذاشت، بیانیهای از لورا لومر، مفسر سیاسی را ریتوییت کرد. این بیانیه، پروژه F-۳۵ را خیانتی چند میلیارد دلاری به مالیاتدهندگان آمریکایی و امنیت ملی مردم آمریکا نامید.
این پست ادعا کرد که لاکهید مارتین، تولیدکننده F-۳۵، جتهایی را تحویل میدهد که به سادگی برای نبرد آماده نیستند و مشکلاتی در سیستمهای رادار، تأخیر در نرمافزار و عدم پیشرفت در آزمایشهای عملیاتی دارند.
لومر نوشت: این موضوع باید بسیار بیشتر از آنچه در حال حاضر هست، مورد توجه و بررسی دقیق قرار گیرد. او به گزارشهایی از Inside Defense و Air & Space Forces Magazine اشاره کرد که هیچ بهبودی در توسعه نرمافزار یا سیستمهای حیاتی مورد نیاز برای قابلیت عملیاتی کامل این هواپیما نشان نمیدهند.
ماسک، بنیانگذار اسپیسایکس و تسلا و یکی از رؤسای دولتی که به دونالد ترامپ مشاوره میداد، انتقادات تند خود را اضافه کرد و نوشت: هواپیماهای سرنشیندار به سرعت توسط پهپادهای ارزان قیمت نابود خواهند شد.
اظهارنظر او بحث فزایندهای را در مورد بقای جنگندههای سرنشیندار در درگیریهای آینده، که تحت سلطه سیستمهای خودکار و بدون سرنشین هستند، برجسته میکند.
لاکهید مارتین پیشتر از پروژه F-۳۵ دفاع کرده و گفته است که این هواپیما با پنهانکاری پیشرفته، حسگرها و یکپارچهسازی تسلیحات، پیشرفتهترین جنگنده در جهان باقی مانده است. طبق بیانیه این شرکت، F-۳۵ قابلیت بینظیری را برای بازدارندگی و شکست تهدیدات ارائه میدهد.
پنتاگون نیز تأکید کرده که در حالی که این پروژه با چالشهایی از جمله هزینه زیاد از حد و تأخیر فنی روبرو بوده، اما همچنان نیازهای نیروهای هوایی ایالات متحده و متحدان را برآورده میکند.
پروژه F-۳۵، یکی از پرهزینهترین پروژههای تسلیحاتی در تاریخ ایالات متحده، به عنوان ستون فقرات قدرت هوایی آمریکا باقی مانده است. با این حال، همانطور که اظهارات ماسک نشان میدهد، نقش آن در درگیریهای آینده همچنان مورد بررسی دقیق قرار دارد.
نظر کاربران
ایشون شاید بنیان گذار اسپیس ایکس باشن ولی بنیان گذار تسلا یکی از هموطنان ایرانی مون هستن که در آمریکا اقامت دارن و این کمپانی رو تأسیس کرد و اقای ماسک ازشون خریداری کرد، متاسفانه اسمشون یادم نیست ولی توی نت جستجو کنید میاره براتون