۱۴۹۹۱۹۵
۱۴۶
۱۴۶
پ

طرز تهیه شیرینی شکلاتی خوشمزه برای نوروز ۱۴۰۴

شیرینی شکلاتی نوعی شیرینی آردی است که از ترکیب مواد شیرینی با پودر کاکائو تهیه می‌شود و بسیار خوشمزه است.

فرارو: در روز‌هایی که به ایام نوروز نزدیک می‌شویم، پخت شیرینی‌های خوشمزه و خانگی برای پذیرایی در این ایام رونق می‌گیرد و همه به تکاپوی تهیه شیرینی می‌افتند. شیرینی‌های مخصوص نوروز که در خانه تهیه می‌شوند، بسیار متنوع، رنگارنگ و خوشمزه هستند. شیرینی شکلاتی یکی از انواع شیرینی‌های محبوب است که طرفداران زیادی دارد و کمتر کسی را پیدا می‌کنید که دست رد به سینه شکلات بدهد. روش‌های متفاوتی برای پخت شیرینی شکلاتی وجود دارد. این شیرینی علاوه‌بر ظاهر بسیار شیک و زیبا و طعمی فوق‌العاده، دستور پخت بسیار راحتی دارد و برای درست کردن آن نیاز به چیدن مقدمات و صرف زمان زیاد ندارید. اگر دوست دارید این شیرینی خوشمزه را با روشی آسان و به راحتی برای پذیرایی در عید نوروز تهیه کنید، در ادامه این مطلب با طرز تهیه شیرینی شکلاتی همراه ما باشید.

مواد لازم

کره: ۱۷۰ گرم

آرد سفید شیرینی:۲۵۰ گرم

نشاسته ذرت: ۴۰ گرم

زرده تخم مرغ: ۱ عدد

پودر قند: ۷۰ گرم

وانیل: یک چهارم قاشق چای‌خوری

پودر کاکائو: ۲ قاشق غذاخوری سرپر

شکلات و پودر پسته برای تزیین: به میزان لازم

طرز تهیه 

2469423_569

برای درست کردن این شیرینی خوشمزه ابتدا کره را که به دمای محیط رسیده است با پودر قند داخل یک کاسه مناسب بریزید و با دور تند همزن برقی بزنید تا کرم رنگ و یکدست شود. سپس زرده تخم مرغ و وانیل را اضافه کنید و سه ثانیه دیگر هم بزنید. در مرحله بعد پودر کاکائو و نشاسته ذرت را اضافه کنید و سی ثانیه هم بزنید تا مواد به صورت یکدست با هم مخلوط شوند و بعد همزن را کنار بگذارید. در آخر آرد شیرینی را کم کم اضافه کنید و با لیسک هم بزنید، سپس با نوک انگشت خمیر را ورز بدهید تا جمع شود. این خمیر نیازی به استراحت ندارد. روی میز کار کیسه نایلونی پهن کنید و خمیر را روی آن قرار بدهید و با وردنه خمیر را باز کنید. حالا با کاتر دلخواه خمیر را قالب بزنید. خمیر‌های قالب زده را داخل سینی فر بچنید و در داخل فر ۱۸۰ درجه سانتیگراد که از قبل گرم شده است، به مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه قرار بدهید تا شیرینی بپزد. بعد از اینکه شیرینی پخت و کاملا خنک شد، روی شیرینی را با شکلات آب شده و پودر پسته به دلخواه تزیین کنید، نوش جان. 

نکات مهم

ـ نکته مهمی که باید در مورد آرد به آن توجه کنید، کیفیت آرد‌های موجود در بازار است که با هم تفاوت دارند. به همین دلیل متناسب با کیفیت آرد ممکن است میزان آن کم‌تر یا زیاد‌تر از مقداری شود که در دستور گفته شده است؛ بنابراین موقع اضافه کردن آرد به این مسئله توجه داشته باشید. اگر دیدید مواد شیرینی درحال سفت شدن است؛ ولی هنوز مقداری از آرد باقی مانده است؛ یعنی آردی که اضافه کرده‌اید، کافی است و بقیه را اضافه نکنید. اگر هم طبق دستور عمل کردید؛ ولی حس کردید مواد شما هنوز به آن غلظتی که باید برسد، نرسیده است؛ یعنی باید کمی بیشتر آرد اضافه کنید؛ بنابراین شما همیشه مقدار آردی را که در دستور گفته شده است، تهیه کنید. حال ممکن است این مقدار با توجه به کیفیت آرد کم یا زیاد شود.

ـ حتما پودر قند را قبل از استفاده در شیرینی الک کنید. پودر قند باید حتماً از قند تهیه شده باشد؛ یعنی قند را پودر کرده باشد. اگر شکر را آسیاب کنید، هرگز به نرمی قند آسیاب شده نخواهد بود. پودر قند مرغوب پودر قندی است که به نرمی آرد باشد. توجه داشته باشید که پودر قند بعد از مدتی که داخل کیسه یا ظرف بماند، ممکن است سفت شود؛ بنابراین قبل از اینکه آن را به مواد شیرینی اضافه کنید، حتماً با گوشت‌کوب بکوبید و سپس الک کنید.

ـ نشاسته ذرت شبیه آرد است و رنگ سفیدی دارد. نشاسته ذرت همچنین بافت نرمی دارد، به طوری که اگر مقداری از آن را بین دو انگشتتان بمالید، صدایی شبیه به جیرجیر از آن می‌شنوید. استفاده از نشاسته ذرت در انواع دسر‌ها و غذا‌ها عامل غلظت است. توجه داشته باشید که نشاسته گندم با نشاسته ذرت تفاوت دارد و نمی‌توان این دو را جایگزین یکدیگر کرد. نشاسته ذرت را می‌توانید در بسته‌بندی‌های بهداشتی از فروشگاه‌های مخصوص لوازم قنادی تهیه کنید.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

ایمپلنت اقساطی دندان با ضمانت مادام العمر

برای مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج