۱۴۹۸۷۵۳
۵ نظر
۸۶۳
۵ نظر
۸۶۳
پ

توضیح نماینده زرتشتیان درباره امضای بیانیه خبرساز

برخوردار در پیامی نوشت: پوشیدگی و برهنه نبودن یک حقیقت فرهنگ زرتشتی ایرانی است.

برترین‌ها: بهشید برخوردار، نماینده زرتشتیان در مجلس، با انتشار پیامی از ابلاغ قانون عفاف و حجاب پشتیبانی کرد و آن را اصالت زرتشتی بودن دانست.

6196916

بنابر روایت تارنمای خبری زرتشتیان، متن پیام وی به شرح زیر است:

از اصالت زرتشتی بودنمان حمایت کردم وقتی از پوشیدگی و حجاب حمایت شد.

در این گوی گرامی گردان که در پهنه گیتی همانند ندارد ما ایرانیان زرتشتی نخستین یکتاپرستان بوده‌ایم، همان‌گونه که آتش را نگهداری کرده‌ایم درزمانی که آتش نبود، حجاب و پوشیدگی را نیز نگاهبانی و صیانت کرده‌ایم، چون رعایت اخلاق بوده است که به همه توصیه می‌کنم تاریخ بخوانند و اگر فرصت ندارند به تصاویر ابنیه تاریخی‌مان نظر کنند و باز اگر فرصت ندارند در فضای مجاز جستجو کنند که طور قطع به‌جز اندک کسانی که خود را به‌عمد به خواب‌زده‌اند همکیشان فرهیخته و خردمندمان می‌دانند و آگاهند.

روزگار ما روزگار آزمندی‌های لگام گسل است،

مردمان این روزگار مرز نمی‌شناسند. هیچ‌چیز را بسنده نمی‌دانند برای خود؛ روی سخنم با آن تعداد اندک عمدا به خواب‌رفته است به هنگامی‌که این آگهی‌های دل‌آزار، توان‌فرسا، روان کاه درباره رعایت قانون و رعایت اخلاق داده می‌شود، من متاسف می‌شوم، هم اندوه‌ناک، برای اینکه می‌بینم آدمی تا چه پایه بی‌خرد است!

ما این گوی گرامی گردان را که شاید در پهنه گیتی همانند ندارد زمین را با بدعهدی‌ها و بی‌اخلاقی‌ها و بی‌وفایی‌ها بسیار آزرده‌ایم، بر او ستم روا داشته‌ایم و یادمان رفته است در زمان قدرت چه‌ها که نکرده‌ایم که اگر رعایت اخلاق نبود، رعایت خوش‌نامی دین زرتشت نبود و پوشانندگی عیب‌ها نبود بر چشم به هم زدنی می‌توانستم همه نوشته‌ها و بداخلاقی‌ها و فرصت‌طلبی‌های قدرت‌طلبان را برای همکیشان شفاف‌سازی و آشکار کنم. پوشیدگی و برهنه نبودن یک حقیقت فرهنگ زرتشتی ایرانی است.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

ایمپلنت اقساطی دندان با ضمانت مادام العمر

برای مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • ۰۲۹۱

    درود بر خانم برخورداری آفرین به حجاب شما.

  • ناشناس

    احسنت.

  • دادا

    احسنت به این بانو به خاطر پوشش و تفکراتش

  • ذهن آگاه

    حجاب خوب است اما هر چیزی اگه به اجبار و زور باشد خوب نیست !!!!!

  • رستم

    سلام و درود بر تمام زرتشتیان عزیز

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج