۱۴۹۸۰۲۵
۱۶۹۴
۱۶۹۴
پ

سوغات آقای سفیر، غذای محبوب تهرانی ها شد

استانبولی از غذاهای محبوب تهرانی‌ها بود؛ غذایی که با ورود گوجه به ایران رونق گرفت و سوغات سفیر قاجار بود.

همشهری آنلاین: استانبولی از غذاهای محبوب تهرانی‌ها بود؛ غذایی که با ورود گوجه به ایران رونق گرفت و سوغات سفیر قاجار بود.

استانبولی که برخی آن را دمی گوجه هم می‌نامند، بسیار باب طبع پایتخت‌نشینان قرار گرفت. در زمان قاجار فردی به نام مشیرالدوله سفیر ایران در استانبول بود. او بعد از آمدن به تهران، پادشاه و برخی از درباریان را به خانه دعوت کرد و همسرش این غذای خوشرنگ را که از زنان ترک یاد گرفته بود، برایشان طبخ کرد. از آن زمان به بعد این پلو به استانبولی‌پلو معروف شد و به روش‌های مختلف مثل اضافه‌کردن سیب‌زمینی یا لوبیاسبز طبخ می‌شود. برخی نیز از گوشت مرغ یا گوشت گوسفندی برای پخت آن استفاده می‌کنند.

5149619

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج