۱۴۹۷۷۹۴
۱۱ نظر
۴۲۲۸
۱۱ نظر
۴۲۲۸
پ

موضع تازه ایران درباره مذاکره با آمریکا

وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران گفت: تا زمانی که دولت ترامپ فشار حداکثری خود را اعمال کند، ایران مذاکرات با ایالات متحده در مورد برنامه هسته‌ای خود را از سر نخواهد گرفت.

ایسنا: وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران گفت: تا زمانی که دولت ترامپ فشار حداکثری خود را اعمال کند، ایران مذاکرات با ایالات متحده در مورد برنامه هسته‌ای خود را از سر نخواهد گرفت.

2104531_200-1-470

سید عباس عراقچی، وزیر امور خارجه در حاشیه اجلاس وزرای خارجه کشورهای عضو سازمان همکاری اسلامی در جده در گفت‌وگو با خبرگزاری فرانسه گفت: تا زمانی که دولت ترامپ فشار حداکثری خود را اعمال کند، ایران مذاکرات با ایالات متحده در مورد برنامه هسته‌ای خود را از سر نخواهد گرفت.

وی افزود: برنامه هسته‌ای ایران را نمی‌توان با حمله نظامی نابود کرد. این فناوری است که ما به آن دست یافته‌ایم و فناوری در ذهن و مغز را نمی‌توان بمباران کرد.

عراقچی همچنین خاطرنشان کرد: عجله‌ای برای برقراری روابط با دولت جدید سوریه وجود ندارد.

این دیپلمات عالی رتبه جمهوری اسلامی ایران همچنین در بخشی دیگر از صحبت‌های خود در این مصاحبه تصریح کرد: اگر اسرائیل به ایران حمله کند منجر به درگیری‌های گسترده‌تری در خاورمیانه خواهد شد.

 

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • ناامید

    شما فشار حداکثری رو قبول نمیکنید
    اونها هم تحریم رو زیاد میکنن

  • حسن

    شما صادق سه اجرا کنید لازم به خاورمیانه نیست

  • پلنگ

    چرا نمیرید صحبت کنید خدا شاید به دل ترامپ انداخت تحریم‌ها برداشته شد.

  • خدای یکتا

    به شما که فشاری نمیاد ما مردم دارین لح میشیم

  • حمید

    اگر نروید دوست یا دشمن بودن روسیه اشکار خواهد شد

  • اهواز

    اون صادقها زمان بایدن بود الان ترامپ داداش

  • خدااااااا ریشه این موجودات مفت خور و از ایران پاک کن

    شما ها که تحریم نیستید
    خانواده نداشته شما ها با پول بیت المال ایران تو کشورهای دیگه دارن عشق و حال میکنن ما نزدیک 46 ساله داریم نابود میشیم خداوند متعال نیست و نابودتان کنه ان شاء الله

  • komeil

    وقتی میگن خبری نیست یعنی هست

  • سجاد

    اصلاً تحریم هیچ تاثیری در کشور نداره
    هر چی کم و کاستی هست از مسئولینه
    ترامپ خر کیه

  • سیروس

    یعنی روسیه اجازه نخواهد داد

  • فقط خدا

    هم چی قشنگ مذاکره می کنید دو روز دیگه میگن با وساطت روسیه ایران و آمریکا به میز مذاکره برگشتند تا بوده همین بوده

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج