۱۴۹۰۵۲۰
۲ نظر
۴۸۸
۲ نظر
۴۸۸
پ

اسرائیل: با تشکیل کشور فلسطین مخالفتی نداریم

وزیر انرژی اسرائیل گفت که تل آویو با تشکیل یک کشور فلسطینی مخالفتی ندارد، اما این کشور باید بر روی اراضی که در یک کشور عربی برای آن اختصاص می‌یابد، تشکیل شود.

ایسنا: وزیر انرژی اسرائیل گفت که تل آویو با تشکیل یک کشور فلسطینی مخالفتی ندارد، اما این کشور باید بر روی اراضی که در یک کشور عربی برای آن اختصاص می‌یابد، تشکیل شود.

2076754_900-1-470

این سخنان پس از آن مطرح شد که دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا اظهاراتی را درخصوص تصرف نوار غزه و کوچاندن فلسطینی‌ها از آن مطرح کرد.

الی کوهین، وزیر انرژی اسرائیل گفت: اسرائیل با تشکیل کشور فلسطین موافقت نخواهد کرد اما اگر یکی از کشورهای عربی اراضی را برای فلسطینی‌ها اختصاص دهد، در آن هنگام ما با این امر مخالفت نخواهیم کرد!

وی همچنین با استقبال از اظهارات ترامپ، ادعا کرد که این سیاست‌ها باعث آرامش در خاورمیانه می‌شود و جهان را مکان امن‌تری می‌کند.

 

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • siavash

    وقاحت

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج