تصمیم تازه دولت درباره استانها بحثبرانگیز شد
اظهارات امروز عارف درباره اینکه « هر استان یک استاندار دارد و استاندار رئیس جمهور استان است» حواشی خاصی را ایجاده کرده، برخی مخالفان معتقدند که این جملات عارف میتواند نشان از تجزیهطلبی باشد و به همین سبب از دولت پزشکیان به دلیل ترویج گرایشات تجزیه طلبی انتقاد کردند.
برترینها: اظهارات امروز عارف درباره اینکه « هر استان یک استاندار دارد و استاندار رئیس جمهور استان است» حواشی خاصی را ایجاده کرده، برخی مخالفان معتقدند که این جملات عارف میتواند نشان از تجزیهطلبی باشد و به همین سبب از دولت پزشکیان به دلیل ترویج گرایشات تجزیه طلبی انتقاد کردند.
عارف در نخستین جلسه شورای عالی اداری در دولت چهاردهم گفت: از دید دولت وفاق ملی، استاندار، رئیس جمهور استان است. ما شعار نمی دهیم. این موضوعی است که به آن اعتقاد داریم.
معاون اول رئیس جمهور در ادامه گفت: دولت، در این دوره تا مرزها و دروازه های استان میآید و از آن به بعد، جز در حوزههای سیاسی، امنیتی و دفاعی، که در دولت تصمیم گیری میشود، استان خودش تصمیم می گیرد.
عارف گفت: ما در صحبت با استانداران به آنها گفتیم که آمادگی داشته باشند که پیشنهادتشان را در رابطه با واگذاری اختیارات دولت به استان ها، به ما بدهند البته که میدانیم مقتضیات هر استان با دیگری متفاوت است و مقتضیات استان مرزی که باید با کشورهای همسایه قرارداد ببندد و مراوده داشته باشد با استانی دیگر در مرکز متفاوت است. از دید دولت چهاردهم استاندار در استان ، صاحب رأی و تصمیم باید باشد و یک پارلمان کوچک در استان شکل بگیرد.
مدیر شهرستان، شهردار
معاون اول رئیس جمهور در ادامه گفت: برنامه ما در دولت وفاق واگذاری امور شهر به شهرداری هاست و شورای شهر مرجع قانونگذاری شهر باشد، در اولین دوره تشکیل شوراها ، امید زیادی به این شیوه بوجود آمد که شورای شهر در حدی باشد که برای شهر قانونگذاری کند و نمایندگان مجلس دیگر دنبال آب و برق و مشکلات شهر و روستای خود نباشند و ملی فکر کنند اما متأسفانه شرایط بدتر از آن زمان است و شورای شهر در جایگاه قانونگذاری که توقع می رفت قرار ندارد.
بازنگری در قوانین
معاون اول رئیس جمهور در ادامه افزود: ما متأسفانه در قوانین و مقررات عموماً نگاه متمرکز را حس می کنیم و مرجعیتی که باید استاندار داشته باشد شورای نگهبان از وزیر می خواهد و وزیر مسئول همه امورات در نظر گرفته شده است که باید مسأله به نحوی حل شود و اکنون زمان مناسبی است که این اختیارات به استان ها محول شود.
عارف در ادامه گفت: ساده سازی قوانین و کاهش بروکراسی، موضوع دیگری است که در این دولت با جدیت دنبال خواهیم کرد. قوانین، طولانی و تفسیربردار هستند و کارشناس میتواند از آنها تفسیرهای گوناگون بکند.مشکل مراجعان را حل کند یا مانع تراشی کند.
معاون اول رئیس جمهور در ادامه با انتقاد از موازی کاری گفت: متأسفانه به نحوی شده است که وقتی یک ساختار ناکارآمد است به دنبال اصلاح آن نرفتیم بلکه ساختاری موازی آن ایجاد کردیم، این دو ساختار بعد از مدتی رقیب هم شدند و بعد مقام بالاتر باید بیاید وقت زیادی بگذارد تا دعوای آنها را حل کند اما ما در این دولت به دنبال حل موازی کاری هستیم.
نظر کاربران
چه ربطی داره ، منظورش اینه که استاندار مثل رئیس جمهوره دیگه باید امورات استان رو اداره کنه.
عارف کاملا درست گفته الان برای هرکار کوچک باید به تهران بری
این مخالفین دولت ازهر حرفی انتقاد میکنن
معنی این حرف اینه که اختیار استاندارها بیشتر باشه
باید هراستان ایران یک کشوربراخودش باشد قوانین ملی رااجراکنند نه با قوانین من درآوردی
محلی دهن مردم رو سرویس کنند
هیچی دیگه گل بود به سبزه تیز آراسته شد
به خدا که بدبختی های این کشور فقط تفکر غربگرای اصلاحاتچی هاست
پزشکیان ویرانکننده س
آهان یادم اومد محسن رضایی چند سال پیش این چیزها رو میگفت، داریم برمیگردیم عقب
طرح خوبیه درود
یعنی دیگه منتظر ما برای حل مشکلات نباشید، پس دلار و طلا و مسکن و... را کی گرون میکنه. برای نابودی یک کشور یک همتی کافیه
نه این که تفکر شرقگرای تندروها و به خصوص پایداری چی ها مملکت را گل و بلبل کرده!!!
پادشاه امارات متحده عربی هم دقیقا این کار رو کرده ،ببینید وضع کشورشون رو چقدر خوبه...
بنظرم فکر خوبی است و مسیری درست...
علی برکت الله..
انتصابات پی در پی در حین انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم به صورت مخفیانه باعث شده هر استان رعیس جمهور داشته باشد دولت پزشکیان ایثارگر توانمند و شجاع دل نتواند کنترل کند
استانداری که رشوه بگیره فاسده دیگه حکم همه چی دستشه حقی از کسی ضایع بشه کی بررسی میکنه اونوقت
تاکورشودهرانکنه نتواندبیند
اون قدیما بود همه تهران میرفتند الان دیگه نیست