۱۴۷۷۶۰۶
۱ نظر
۷۸۴۰
۱ نظر
۷۸۴۰
پ

ادعای پناهنده شدن یک مقام سپاه به آمریکا

برخی رسانه‌ها مدعی شدند که (م.خ) با درجه سرتیپی نیروی قدس پیشنهاد داده در ازای ارائه اطلاعات از اماکن سری موشکی و نظامی در ایران به‌نهادهای آمریکایی، پناهندگی این کشور را دریافت کند.

فارس: برخی رسانه‌ها مدعی شدند که (م.خ) با درجه سرتیپی نیروی قدس پیشنهاد داده در ازای ارائه اطلاعات از اماکن سری موشکی و نظامی در ایران به‌نهادهای آمریکایی، پناهندگی این کشور را دریافت کند.

5098431

در جدیدترین شایعه، برخی رسانه‌ها مدعی شدند که تعداد ۱۰ ایرانی (۶ مستشار ایرانی سپاه و ۴ کارمند سفارت) در سوریه باقی ماندند و آمریکا گفته نمی‌تواند آن‌ها را به ایران تحویل دهد.

در ادامه این ادعا آمده سفارت آمریکا در لبنان علت تحویل ندادن را درجه سرتیپی  یکی از نیروهای قدس و اعلام پناهندگی او عنوان کرده است.

آن‌ها حتی مدعی شدند که (م.خ) با درجه سرتیپی نیروی قدس پیشنهاد داده در ازای ارائه اطلاعات از اماکن سری موشکی و نظامی در ایران به‌نهادهای آمریکایی، پناهندگی این کشور را دریافت کند.

یک مقام مسئول در سپاه درباره این داستان‌سرایی جدید رسانه‌های منافقین گفت: ماندن نیروهای مستشاری ما در سوریه و پناهندگی صحت ندارد و در ادامه جنگ رسانه‌ای علیه کشورمان صورت می‌پذیرد.

31c62124-7452-4712-93bb-37aa1f4907ea

ed1a206f-cd6e-45bc-8902-49d974da541a

 

 

 

محتوای حمایت شده

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج