پست مهم بانوی ایرانی در شهرداری لندن
اردیبهشت ماه سال ۱۴۰۳ شمسی بود که صادق خان، شهردار کنونی لندن ، موفق شد با کسب نزدیک به ۴۴ درصد آرا برای سومین دوره پیاپی در شهرداری پایتخت بریتانیا باقی بماند.
برترینها: اردیبهشت ماه سال ۱۴۰۳ شمسی بود که صادق خان، شهردار کنونی لندن ، موفق شد با کسب نزدیک به ۴۴ درصد آرا برای سومین دوره پیاپی در شهرداری پایتخت بریتانیا باقی بماند.
اما بیست و نهم اکتبر سال ۲۰۲۴ میلادی، شهردار لندن از انتصاب فرشید موسوی، معمار ایرانی-بریتانیایی و استاد تحصیلات تکمیلی دانشکده طراحی دانشگاه هاروارد به عنوان عضو کمیته معماران شهرداری لندن خبر داد!
لازم به بیان است فرشید موسوی مسئولیت راهبری یک برنامه آزمایشی جدید دو ساله با هدف بهبود فضاهای عمومی پایدار شهری را برعهده خواهد داشت.
فرشید موسوی (متولد ۱۳۴۴ در شیراز) در رشته معماری در دانشکده معماری دانشگاه داندی (در ساحل شرقی اسکاتلند) و مدرسه معماری بارتلت (دانشگاه یوسیال) آموزش دیده است و با مدرک کارشناسی ارشد در رشتهی معماری از دانشکده تحصیلات تکمیلی طراحی دانشگاه هاروارد فارغ التحصیل شده است. او پس از آمریکا به هلند رفت و نزد رم کولهاس، معمار هلندی به فعالیت پرداخت. البته او سابقهی فعالیت در کارگاه ساختمانی رنزو پیانورا نیز در کارنامهی فعالیتهای معمارانهی خود دارد.
بد نیست بدانید مدرسه عالی طراحی هاروارد، یک مدرسه عالی حرفهای در دانشگاه هاروارد است که در گوندهال کمبریج، ماساچوست واقع شده است. این مدرسه بنیانگذار رشتهی معماری منظر در جهان در سال ۱۸۹۳ میلادی بود و اولین مدرسهای در آمریکای شمالی بود که رشتهی برنامهریزی شهری را ارائه کرد.
نظر کاربران
کاش تو کشور خودمون بودن