طرز تهیه خوشمزهترین کیک سیب و دارچین
کیک سیب و دارچین یکی از انواع کیکهای میوهای است که به دلیل داشتن دارچین و سیب در ترکیباتش عطر و طعم فوقالعادهای دارد.
فرارو: کیک سیب و دارچین یکی از انواع کیکهای میوهای است که به دلیل داشتن دارچین و سیب در ترکیباتش عطر و طعم فوقالعادهای دارد.
کیکها ازجمله دسرها و عصرانههای خوشمزه و دلپذیر در سراسر دنیا هستند که در انواع میوهای، خامهای، شکلاتی، پنیری و... تهیه میشوند که هرکدام طرفداران خاص خود را دارند. کیکهای میوهای به دلیل عطر و بوی میوه تازهای که در آنها به کار رفته است، همیشه پر طرفدار و محبوب هستند.
کیک سیب و دارچین یکی از انواع کیکهای خشک و میوهای است که طعم بسیار دلنشینی دارد و وقتی داخل فر درحال پخت است، عطر هل و دارچین کل خانه را پر میکند. کیک سیب و دارچین برای عصرانه و مهمانیها یک گزینه بسیار عالی و دلچسب است و روشهای متفاوتی برای درست کردن آن وجود دارد. ما در این مطلب میخواهیم بهترین روش تهیه کیک سیب و دارچین را به شما آموزش بدهیم تا عطر و طعم باورنکردنی این کیک خوشمزه را تجربه کنید، پس این آموزش را از دست ندهید و در ادامه مطلب همراه ما باشید.
مواد لازم
آرد سفید شیرینی: ۳۵۰ گرم
تخم مرغ: ۲ عدد
شکر: ۱۷۰ گرم
شیر: ۳۰۰ گرم
کره ذوب شده: ۱۱۰ گرم
بکینگپودر: ۲ قاشق غذاخوری
وانیل مایع: ۱ قاشق چایخوری
مواد لازم برای لایه میانی کیک
سیب متوسط: ۳ عدد
شکر: ۴۰ گرم
دارچین: ۱ قاشق غذاخوری
مواد لازم برای لایه رویی کیک
شکر قهوهای: ۱۰۰ گرم
دارچین: ۲ قاشق غذاخوری
کره ذوب شده: ۸۰ گرم
طرز تهیه
ابتدا سیبها را پوست کنید و به صورت مکعبی خرد کنید و داخل یک کاسه بریزید، سپس شکر و دارچین را روی آن بریزید و هم بزنید و ظرف را کنار بگذارید.
در مرحله بعد شکر قهوهای، دارچین و کره ذوب شده خنک را داخل یک کاسه جداگانه بریزید و خوب هم بزنید تا مواد به صورت یکنواخت با هم مخلوط شوند و ظرف را کنار بگذارید.
در این مرحله باید مایه کیک را آماده کنید. ابتدا تخم مرغها را همراه با وانیل و شکر داخل یک کاسه بریزید و با دور تند همزن برقی بزنید تا تخم مرغ کرم رنگ و شفاف شود. در مرحله بعد کره ذوب شده و خنک را همراه با شیر به مواد بالا اضافه کنید و سی ثانیه دیگر در حد مخلوط شدن هم بزنید. در آخر آرد و بکینگ پودر را که از قبل با هم مخلوط و سه بار الک کردهاید، کم کم به مواد بالا اضافه کنید و با لیسک از یک جهت هم بزنید تا آرد کاملا با مایه کیک مخلوط شود. حالا ترکیب سیب و شکر و دارچین را که از قبل آماده کردهاید، به مایه کیک اضافه کنید و خیلی آرام هم بزنید تا با مایه کیک مخلوط شوند.
کف قالب موردنظرتان را کاغذ روغنی پهن کنید و مایه کیک را داخل آن بریزید. در مرحله آخر ترکیب دارچین، کره و شکر قهوهای را که از قبل آماده کردهاید، روی سطح مایه کیک بریزید و با قاشق خوب پخش کنید. حالا قالب کیک را داخل فر ۱۸۰ درجه سانتیگراد (برای فر برقی و تستر دمای ۱۷۰ درجه مناسب است) که از قبل گرم کردهاید، به مدت ۴۰ تا ۴۵ دقیقه قرار بدهید تا کیک بپزد و پف کنید. بعد از این مرحله کیک سیب و دارچین خوشمزه ما آماده است که بعد از خنک شدن میتوانید آن را از قالب خارج کنید، نوش جان.
نظر کاربران
وای میخامممممممم
برای اینکه سیب ها کف قالب نرن چکار کنیم؟؟؟