۵ ترفند ساده برای خشک کردن سریع آلبالو
این روزها که آلبالو در مغازهها به وفور یافت میشود، تهیه انواع فراوردهها از این میوه خوشمزه و ترش رایج است.
همشهری آنلاین نوشت: این روزها که آلبالو در مغازهها به وفور یافت میشود، تهیه انواع فراوردهها از این میوه خوشمزه و ترش رایج است.
اگر جزو علاقهمندان میوههای خشک هستید این مطلب را از دست ندهید.
مواد لازم:
آلبالو: یک کیلوگرم
نمک: به مقدار لازم
مدت زمان آمادهسازی: نیمساعت
تعداد نفرات: ۴ نفر
طرز تهیه:
۱. ساقه آلبالوها را بگیرید. آن را خوب بشویید و در آبکش بریزید تا خشک شوند.
۲. در یک قابلمه مناسب آب و یک قاشق غذاخوری نمک بریزید و بگذارید به جوش آید. سپس آلبالوها را در یک آبکش فلزی بریزید و بهمدت ۱۰ ثانیه با همان آبکش درون آب جوش قرار دهید. (دقت کنید پوسته آلبالو شما نباید بترکد.)
۳. آبکش را از آب داغ بیرون بیاورید و اجازه دهید کمی خنک شود و این کار را دوباره تکرار کنید.
۴.حالا آلبالوهای شما آماده خشککردن در نور آفتاب شدهاند؛ پس آنها را روی یک سینی بهصورتی که روی هم نباشند بریزید و در جایی نورگیر قرار دهید. باقی نمک را هم وقتی هر بار آلبالوها را زیر و رو میکنید، اضافه کنید. فقط دقت کنید آلبالوها روی هم انباشته نشوند.
۵. بعد از ۲۴ ساعت زیر و رو کنید و کمی نمک بزنید ۳-۲ روز همین کار را انجام دهید تا آلبالوها خشک شوند.
نکته: قبل از آنکه گوشت آلبالو کاملا خشک شود و فقط هسته و پوست باقی بماند، آنها را بردارید و در ظرف مناسب در فریزر بگذارید.
ارسال نظر