۱۴۴۴۰۰۵
۹ نظر
۷۲۷
۹ نظر
۷۲۷
پ

روزنامه ایرانی راه جلوگیری از ترنس شدن را کشف کرد

"ترنس کسی است که مشکل جسمانی ندارد، یعنی ژنتیک او مشکل ندارد. اگر کروموزوم ۲۳ او xx باشد زن و اگر xy باشد مرد است و این هم علی‌القاعده کروموزوم‌هایش درست است. هم هورمون‌ها و هم اندام‌های تناسلی و جنسی‌اش درست است و مشکلی ندارد."

برترین‌ها: روزنامه فرهیختگان در مصاحبه با یک جامعه شناس به موضوع جنسیت در جامعه امروز پرداخت: «احساس می‌کنم این جسمم با روحی که دارم تطابق ندارد.» «جنسیتی که الان دارم، متناسب با روحم نیست.» اگر با ترنس‌ها حشر و نشر داشته‌اید یا حتی اتفاقی هم با یکی از ترنس‌ها به گفت‌وگو نشسته باشید، امکان دارد که این جملات را شنیده باشید. این جملات یا جملاتی شبیه به آنها به کرات از جانب ترنس‌ها مطرح می‌شود. ترنس‌ یکی از اختلالات جنسیتی است، اما افرادی که خود را ترنس می‌دانند، معتقدند جنسیت فعلی‌شان با روح‌شان سازگار نیست. پروپاگاندای رسانه اما ماجرا را از اختلال به‌سمت ناخوشایندی جنسیتی سوق داده شد و رفته‌رفته مانند سایر چترهای ال‌جی‌بی‌تی عادی‌سازی شد تا گروه‌های منتفع از این بی‌نظمی جنسیتی از صنعت مختص به آنها منتفع شود.

سیدکمیل حسینی، جامعه‌شناس فرهنگی در این باره گفت:

ترنس کسی است که مشکل جسمانی ندارد، یعنی ژنتیک او مشکل ندارد. اگر کروموزوم 23 او xx باشد زن و اگر xy باشد مرد است و این هم علی‌القاعده کروموزوم‌هایش درست است. هم هورمون‌ها و هم اندام‌های تناسلی و جنسی‌اش درست است و مشکلی ندارد.

روزنامه ایرانی راه جلوگیری از ترنس شدن را کشف کرد

ایمان خلیف، بوکسور زنِ خبرساز الجزایری که دوباره بحث جنسیت را در جهان داغ کرد

مساله اینجاست که ترنس هویت خود را قبول ندارد، یعنی می‌گوید من پسری هستم که در بدن یک دختر گیر کرده‌ام یا من دختری هستم که در بدن یک پسر گیر کرده‌ام. این آدم ترنس می‌شود، بنابراین اختلالی است که در هویت ایجاد شده و جسم سالم است. ترنس‌ها به‌دلیل اینکه هویت‌شان درست جا نیفتاده، گرایش جنسی‌شان دچار آسیب شده، یعنی کسی که بدن زن دارد ولی هویت خود را مردانه می‌داند و کشش دارد با زن رابطه داشته باشد، لذا رابطه بیرونی رابطه دو زن با هم می‌شود و ممکن است تبدیل به رفتار همجنس‌خواهانه شود.

هیچ‌کسی ترنس به دنیا نمی‌آید. آدم‌ها به تعبیری ترنس و همجنس‌خواه می‌شوند. هیچ‌کسی این‌طور به دنیا نمی‌آید، چطور می‌شود که آدم‌ها این‌طور می‌شوند؟ اینکه می‌گویم این‌طور به دنیا نمی‌آیند، یعنی نه ژنتیکی و نه اندامی است. کسانی که مراجعه می‌کنند اندام زن دارد ولی می‌گوید من مرد هستم. همه مسائل جنسی آنها درست است، پس هیچ کس زیستی این‌طور به دنیا نمی‌آید. 

چطور می‌شود که ترنس می‌شوند؟ تربیت و جامعه موثر است. ممکن است در زندگی کسی اتفاقاتی رخ دهد که هویت جنسی برایش جا نیفتد، مثلا رفتار غلط والدین منجر به این امر شود. مادر چهار دختر داشته و پسر می‌خواسته و پنجمی هم دختر می‌شود. به این ‌خاطر که می‌خواهد عقده نداشتن پسر را خالی کند، موهای او را پسرانه می‌زند و لباس پسرانه تن او می‌کند و بازی پسرانه با او می‌کند و یکباره این بچه بزرگ می‌شود بدون اینکه هویت خود را درست پذیرفته باشد، پس در اینجا رفتار غلط والدین منجر به ترنس شدن فرزند شده است. 

گاهی اوقات احساس تبعیض باعث این امر می‌شود. مادر دوست داشت پسر داشته باشد اما دختر شد. برای اینکه مادر او را دوست داشته باشد پسر می‌شود و از دختر بودن خود بدش می‌آید. پدر بین دخترها و پسرها فرق می‌گذارد و پسر می‌گوید کاش دختر بودم، پس در اینجا تبعیض و رفتار غلط منجر به این امر شده است. محرومیت یکی دیگر از عوامل است.

اینکه می‌گوید چرا برادرم تا نصف شب بیرون است و کسی چیزی به او نمی‌گوید؟ دختر باید در خانه بماند و نمی‌گذارند کارهایی که دوست دارد انجام دهد، یعنی احساس محرومیتی می‌کند که منجر می‌شود از هویت خود دل‌زده شود. 

تصویر اندامی که دارد مربوط به جنس دیگری است، مثلا پسری که خیلی خوشگل است، همین‌طور که مدرسه رفته شوخی و جدی به او گفته‌اند تو دختری؟ من اگر سر خیابان بروم و کسی به من بگوید لباس شما کج است، دفعه اول می‌گویم اشتباه می‌کند ولی اگر سه، چهارنفر این را تکرار کنند ممکن است به‌خودم شک کنم که اشتباه می‌کنم. پسری که زیادی خوشگل است و بدن او ظرافت زنانه دارد، دست‌های کشیده و قشنگی دارد و بدن بی‌مویی دارد در مدرسه با این عنوان خطاب می‌شود که دختر است، پس به‌تدریج ممکن است این امر بر او تاثیر بگذارد. 

راه‌های جلوگیری از ترنس‌شدن این است که باید کاری کنید افراد هویت خود را بپذیرند. باید کاری کنیم که دختر از دختر بودن خود لذت ببرد و پسر هم از پسر بودن خود لذت ببرد. چه کارهایی می‌توان کرد که این‌طور شود؟ باید کاری کنیم که بچه احساس تبعیض و احیای محرومیت نکند و... . دختران شاد باشند که دختر هستند. پسرها هم همین‌طور. در خانواده، اجتماع، مدرسه و... از پسر بودن خود لذت ببرند. نظام آموزش‌وپرورش باید برای دختر یک‌جور باشد و برای پسر باید طور دیگری باشد.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • ناشناس

    تحلیل از این آبکی تر و مزخرف تر ندیده بودم .

  • ناشناس

    احسنت به این نظر کارشناسی موفق و سربلند باشی محقق

  • ناشناس

    تیتر تمسخر آمیز . در حالیکه مطلب درسته

  • ناشناس

    دقیقا همه چی از خانواده نشات میگیره.چطور باید خانواده ومدرسه معلم ومشاوره را آگاه کردکه باپسر حرفه‌ای پسرانه ورفتار پسرانه.و با دختر رفتار دخترانه داشته باشند

  • ناشناس

    واقعآ برات متآسفم که تو بی سواد چطور اسم خودتو کارشناس گذاشتی این چیزایی که گفتی راجب همجنس بازا یا دو جنس گراهاست که اتفاقآ ژنتیکیه مثلا ما ایرانیا ار وقتی که با عربا ومغولا دورگ شدیم همجنس بازی یا بچه بازی که عربا میگن غلام درایرانم زیاد شد ولی ترنسا کرموزشون xxyاست

  • ناشناس

    بیسواد پس چطوربا ازمایش هورمونی این اختلال در همه دنیاوحتی ایران تشخیص داده میشود.این یک اختلال هورمونیست که درزمان جنینی بوجود میاید وکودک با ان بدنیا میاید.دردوران کودکی کمترودرنوجوانی وبلوغ بیشتر خودرا نشان میدهد.درطول تاریخ بوده وهست اما درقرن جدید علمیتر وبااگاهی بیشتر با انها رفتار میشود

  • علی

    ترنس ها ژنتیکی ریش وسبیل خیلی کم دارن یاندارن اندام جنسی شون هم کامل نیست کاری به تربیت وشیوه زندگیشون نداره هر مطلبی را بدون تحقیق تیتر نزنید

  • با این کاری که شما به دخترانمان می کنید واقعا از دختر بودن خودشان لذت می برن و هزگز آرزو نمیکنند ای کاش پسر دنیا آمده بودند !!!!!!!!

  • بالکل منکر روح و روان شده !!!
    اصلا به این حرفها نیست دختری رو میشناسم که لباس پسرانه تنش میکردن اما هرگز ترنس نبود و پسری که در بچگی دوست داشت دامن بپوشد و با عروسک بازی میکرد اما در بزرگسالی از جنسیت خودش راضی بود و کاملا مردانه رفتار میکرد

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج