۱۴۴۱۹۷۶
۶۴۲
۶۴۲
پ

ساندویچ چاپاتای مرغ؛ طعمی که فراموش نمی‌کنید

ساندویچ مرغ چاپاتای یکی از انواع ساندویچ‌های خانگی است که از ترکیب مرغ با زیتون، گردو، رب انار، قارچ و ... تهیه می‌شود و بسیار خوشمزه و مقوی است.

فرارو: ساندویچ مرغ چاپاتای یکی از انواع ساندویچ‌های خانگی است که از ترکیب مرغ با زیتون، گردو، رب انار، قارچ و ... تهیه می‌شود و بسیار خوشمزه و مقوی است.

ساندویچ چاپاتای مرغ؛ طعمی که فراموش نمی‌کنید

ساندویچ ازجمله غذا‌های محبوب دنیاست که در آن مواد غذایی مانند گوشت یا مرغ، سبزیجات، پنیر و... بین دو لایه نان قرار می‌گیرد. «جان مونتاگو، ارل چهارم ساندویچ» این غذا را در قرن هجدهم میلادی اختراع کرد. ساندویچ به عنوان یک غذای آماده و ساده که تنوع زیادی دارد و به‌راحتی قابل تهیه کردن است، طرفداران زیادی دارد. ساندویچ غذایی است که در سفر، پیکنیک، پارک، شهربازی و... به‌راحتی قابل حمل و استفاده است. ساندویچ‌ها در دو نوع گرم و سرد و در انواع مرغ، گوشت، سبزیجات، شامی و کوکو، همبرگر، کباب و... تهیه می‌شوند. ساندویچ مرغ یکی از انواع ساندویچ‌های خوشمزه و سالم است که می‌توانید آن را در منزل به صورت کاملا سالم و خانگی تهیه کنید. برای درست کردن ساندویچ مرغ روش‌های متفاوتی وجود دارد. ما در این مطلب قصد داریم طرز تهیه ساندویچ مرغ چاپاتای را به شما آموزش بدهیم که بسیار خوشمزه است و طعم ویژه‌ای دارد. اگر دوست دارید این ساندویچ خوشمزه را در منزل با روشی آسان تهیه کنید، در ادامه این مطلب با ما همراه باشید.

مواد لازم

سینه مرغ: ۱ عدد

پیاز: ۲ عدد

گردو خرد شده: نصف فنجان

زیتون بدون هسته: نصف پیاله

قارچ: ۱۰ عدد

نمک، فلفل سیاه و قرمز، زردچوبه و ادویه کاری: به میزان لازم

رب انار ملس: نصف فنجان

روغن: به میزان لازم

نان باگت: ۲ عدد

طرز تهیه ساندویچ مرغ چاپاتای

برای درست کردن این ساندویچ خوشمزه ابتدا پیاز‌ها را پوست و به صورت خلالی خرد کنید و داخل مقداری روغن روی اجاق گاز تفت بدهید. وقتی پیاز کمی نرم و سبک شد، سینه مرغ خرد شده را به آن اضافه کنید و روی مرغ نمک، زردچوبه، فلفل سیاه و قرمز و ادویه کاری بریزید و مرغ را تفت بدهید. حرارت را کم کنید تا مرغ کم کم آب بیندازد و بپزد. قارچ را خرد کنید و داخل یک ماهی تابه دیگر بریزید و روی حرارت اجاق گاز بگذارید تا آب قارچ کشیده شود، سپس قارچ‌های تفت داده شده را به سینه مرغ اضافه کنید. در این مرحله گردوی خرد شده، زیتون خرد شده و رب انار ملس را داخل مواد ماهی تابه بریزید و هم بزنید تا خوب با هم مخلوط شوند و بعد اجاق گاز را خاموش کنید. شکم نان باگت را باز کنید و خمیر اضافه را خارج کنید، سپس از مایه‌ای که درست کرده‌اید، داخل نان را پر کنید. ساندویچ خوشمزه شما در این مرحله آماده سرو است، نوش جان.

نکات مهم

۱ـ قارچ طبع گرمی دارد و سرشار از پروتئین، ویتامین، مواد معدنی، آمینو اسید، فیبر، مس، آهن، آنتی اکسیدان، آمینو اسید و... است؛ همچنین در پیش‌گیری از سرطان سینه و پروستات موثر است و سیستم ایمنی بدن را تقویت می‌کند. هنگام خرید قارچ به این نکته توجه داشته باشید که قارچ تازه حتماً نباید سفید و شفاف باشد. یکی از راه‌های تشخیص قارچ سالم این است که قارچ باید تا حدودی سنگین باشد. اگر قارچ سبک و توخالی باشد، سالم نیست. کلاهک قارچ سالم نباید شکاف داشته باشد؛ همچنین بهتر است قارچ‌هایی را که روی پوست آن‌ها لکه قهوه‌ای دارند، خریداری نکنید و اگر خریداری کردید، حتماً به صورت پخته مصرف کنید.

۲ـ زیتون یکی از خوشمزه‌ترین و مفیدترین خوردنی‌های همراه با غذاست که لذت غذا خوردن را چندین برابر می‌کند و از ارزش غذایی بالایی برخودار است. زیتون سیاه به دلیل داشتن ویتامین آ می‌تواند سلامتی چشم و بینایی را بهبود ببخشد. برخی مطالعات دانشمندان نشان داده است که خوردن زیتون سیاه موجب تسکین برخی درد‌ها در مفاصل می‌شود. زیتون سیاه حاوی برخی خواص ضد التهاب قوی است که می‌تواند از بیماری‌های قلبی عروقی جلوگیری کند. مصرف زیتون سیاه به طور منظم می‌تواند به تنظیم سطح قند خون کمک کند.

حال که با برخی خواص زیتون آشنا شدید، ممکن است این سوال برای‌تان پیش بیاید که اگر زیتونی که خریده‌اید تلخ بود، چطور باید تلخی آن را بگیرید؟

همه انواع زیتون‌ها تلخ هستند که راه از بین بردن تلخی آن شستشوی چندباره آن‌ها با آب است؛ یعنی اینکه زیتون‌ها را سه تا چهار بار باید بشویید. سپس بعد از هر بار شستن در آب نمک بخوابانید تا طعم مطلوبی به دست بیاورد. پس از اینکه تلخی زیتون‌ها از بین رفت، دوباره آن‌ها را در آب نمک که مقدار شوری آن مطابق میل شماست، بریزید؛ سپس روی زیتون‌ها ۲ قاشق روغن زیتون و یک قاشق گل‌پر بریزید و در جای خنک به غیر از یخچال نگه دارید.

۳ـ رب انار نوعی رب گرفته شده از دانه‌های انار است که به دو صورت ترش و ملس در بازار موجود است. رب انار معمولا رنگ تیره‌ای دارد؛ ولی نباید بیش از حد سیاه باشد که نشانه سوختگی رب هنگام پخت است. رب انار مرغوب نباید بیش از حد سفت باشد؛ همچنین نباید بوی ترشیدگی بدهد. برای تهیه غذا سعی کنید رب انار را از فروشگاه‌های معتبر و یا از کسانی که به صورت خانگی و تمیز رب انار را درست می‌کنند، تهیه کنید. اگر رب انار شما رقیق نبود، با سرکه آن را رقیق کنید.

 

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج