۱۴۰۷۳۷۶
۹۸۱
۹۸۱
پ

طرز تهیه یک شیرینی متفاوت و سالم گیلانی برای ماه رمضان

در این ویدئو شما با طرز تهیه شیرینی سنتی کاکا گیلانی آشنا خواهید شد.

راهنماتو: در این ویدئو شما با طرز تهیه شیرینی سنتی کاکا گیلانی آشنا خواهید شد.

مواد لازم برای تهیه کاکا گیلانی:

۲ پیمانه پوره کدو حلوایی

۳/۴ پیمانه شکر

۱ عدد تخم مرغ

۳/۴ پیمانه آرد برنج

۱/۲ پیمانه آرد گندم

۱/۲ پیمانه شیر

۱/۲ قاشق چایخوری پودر هل

۱ قاشق چایخوری دارچین

۳ قاشق غذاخوری گلاب

۱ قاشق چایخوری بیکینگ پودر

-کدو حلوایی رو بپزن و بعد پخت پوره اش کنین. شکر، تخم مرغ، هل و دارچین رو هم بزنین تا مخلوط کرم رنگ و کشدار بشه.

-پوره کدو حلوایی، شیر و گلاب رو هم اضافه کنین و مواد رو هم بزنین تا مخلوط یکنواخت بشه.

-آرد گندم و بیکینگ پودر و آرد برنج رو هم در دو مرحله اضافه کنین و مواد رو خوب مخلوط کنین تا مایه کاکا حاضر بشه.

-حالا از مایه کاکا یه ملاقه بردارین و تو روغن داغ هر دو طرفش رو سرخ کنین.

-بعد روی دستمال کاغذی بذارینش تا روغن اضافیش بره... این مقدار مواد برای ۱۰ الی ۱۲ عدد کاکا کافیه.

پخش-نشدن-ویدئو

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج