طرز تهیه گشنیز پلو با مرغ زعفرانی مجلسی
گشنیز پلو با مرغ یکی از خوشمزه ترین پلوهای مخلوط است که برای تنوع غذایی میتوانید آن را برای وعده شام و یا نهار آماده کنید. ترکیب گشنیز پلو با مرغ زعفرانی کار چندان سختی نیست.
مواد لازم گشنیز پلو با مرغ
مواد لازم | میزان لازم |
برنج | 2 پیمانه |
مرغ | 900 گرم |
گشنیز | 1 لیوان |
پیاز | 1 عدد |
زعفران دم کرده | 3 قاشق غذا خوری |
دارچین | 1/2 قاشق چای خوری |
زرد چوبه | 1/2قاشق چایخوری |
رب گوجه فرنگی | 1 قاشق چایخوری |
نمک و فلفل | به میزان لازم |
برای پخت گشنیز پلو با مرغ طبق مراحل زیر عمل کنید:
ابتدا برنج را با آب شسته و با نمک حدود ۳ ساعت بخیسانید و سپس به روشی که در مطلب "طرز تهیه برنج آبکش" برایتان توضیح دادیم، برنج را آبکش کنید.
مرحله دوم :
مرحله سوم :
ته قابلمه مقداری روغن بریزید و اجازه دهید تا داغ شود سپس سیب زمینی و یا نان را ته قابلمه بگذارید تا کمی سرخ شود سپس برنج مخلوط شده با گشنیز را در قابلمه بریزید و مقداری روغن روی برنج ریخته و دم بگذارید.
مرحله چهارم :
یک عدد پیاز را پوست کنده و ریز خرد کنید؛ در یک تابه مقداری روغن ریخته و پیاز ها را در آن سرخ کنید.
سینه مرغ را به صورت نگینی متوسط خرد کرده و با پیاز تفت دهید تا تغییر رنگ دهد.
مرحله ششم :
ادویه ها را به همراه رب گوجه فرنگی به مرغ ها اضافه کنید و حرارت را کم کنید تا کمی مواد به خورد هم برود.
مرحله هفتم :
زعفران دم کرده را به همراه یک فنجان آب داغ به مرغ اضافه و اجازه دهید تا با حرارت خیلی کم بپزد. پس از دم کشیدن برنج، مرغ و برنج را کنارهم سرو کنید.
ارسال نظر