۱۳۸۵۷۱۴
۶۰۴
۶۰۴
پ

راز خوشمزه بودنِ مرغ سوخاری در رستوران‌های معروف

مرغ سوخاری یکی از محبوب ترین غذاهایی فست فودی بین مردم است که طرز تهیه ساده ای دارد کافیست درهنگام طبخ نکاتی را رعایت کنید تا مرغ سوخاری خوشمزه ای داشته باشید.

نمناک: مرغ سوخاری یکی از محبوب ترین غذاهایی فست فودی بین مردم است که طرز تهیه ساده ای دارد کافیست درهنگام طبخ نکاتی را رعایت کنید تا مرغ سوخاری خوشمزه ای داشته باشید.

مرغ سوخاری یکی از غذاهای بسیار خوشمزه ای است که محبوبیت فراوانی بین کودکان و بزرگسالان دارد. این غذای فست فودی در دسته‌ی غذاهای بین‌المللی قرار می‌گیرد و معمولا با روش‌های متنوعی درست می‌ شود. برای تهیه مرغ سوخاری خانگی، مرغ کنتاکی مجلسی، مرغ کنتاکی پفکی، مرغ سوخاری KFC و... لازم است نکاتی که در این بخش از نمناک آورده ایم را رعایت نمایید.

زهم گیری مرغ

برای خوشمزه شدن مرغ سوخاری ابتدا مرغ را زهم گیری کنید،تکه های مرغ را بعد از شستشو در پیازخرد شده، آبلیمو، ادویه بخوابانید و برای 5 ساعت در یخچال قرار دهید.

راز خوشمزه بودنِ مرغ سوخاری در رستوران‌های معروف

نیم پز کردن ران مرغ

بهتر قسمت ران را ابتدا نیم پز سپس سرخ کنید اینگونه از پخت آن اطمینان پیدا می کنید. اگر مرغ را قبل از سرخ کردن نیم پز کردید می توانید به آن کمی پیاز نمک، فلفل، زردچوبه و ادویه های دلخواهتان را اضافه کنید.

استفاده از تکنیک آب یخ

بهتر است ابتدا مرغ ها را در آرد بغلطانید سپس درون ظرفی پر از آب و یخ کنید،دوباره در آرد بغلتانید و دوباره در آب و یخ فرو ببرید و در آرد بغلطانید و در ظرف تخم مرغ فرو ببرید سپس در ظرف آرد سوخاری ببرید.

خوشمزه شدن مرغ کنتاکی با ادویه

ادویه هایی که به آرد و تخم مرغ می زنید دلخواه است شما می تئوانید هر چیزی که دوست دارید مانند ادویه پودر سیر، پاپریکا، ادویه مخصوص مرغ سوخاری و هر چیزی دیگری به آرد بزنید.

راز خوشمزه بودنِ مرغ سوخاری در رستوران‌های معروف

کیفیت آرد سوخاری

هر چقدر کیفیت آرد سوخاری شما خوب باشد همانقدر مرغ سوخاری با کیفیت تری دارید.

تهیه پودر سوخاری با نان تست

می توانید حتی از نان تست نیز استفاده کنید،بگذارید خشک شود،سپس ان را پودر کنید و به عنوان پودر سوخاری از آن استفاده کنید.

به دما محیط رساندن تمام مواد

تمام مواد مورد نیاز را از یک ساعت قبل بگذارید تا در دمای محیط باقی بماند.

سرخ کردن مرغ ها

بعداز اتمام سرخ کردن مرغ ها در ماهی تابه، خوب تر است که بر روی دستمال تمیز بگذارید تا روغن آن گرفته شود و بعد از آن در دیس بگذارید.

برای سرخ کردن مرغ ابتدا حدود سه دقیقه حرارت گاز را بالا ببرید و پس از گذشت 3 دقیقه حرارت گاز را کم کم کنید.

سرخ کردن مرغ کنتاکی در ایرفرایر

شما می توانید بدون روغن مرغ کنتاکی تهیه کنید، مرغ ها را پس از مزه دار شدن در سرخکن قرار دهید و دما را روی 190 به مدت 20 دقیقه زمان دهید تا پخته شود.

 

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج