۱۳۶۰۲۴۷
۱۳۳۹
۱۳۳۹
پ

اعزام هلال‌احمر به مناطق زلزله‌زده افغانستان

رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال‌احمر با اشاره به وقوع زلزله ۶.۳ ریشتری در هرات گفت: ۵۰ امدادگر، در قالب ۱۰ تیم عملیاتی از استان‌های خراسان رضوی، جنوبی و شمالی و سازمان امدادونجات به افغانستان اعزام شدند.

 ایرنا: ‌رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال‌احمر با اشاره به وقوع زلزله ۶.۳ ریشتری در هرات گفت: ۵۰ امدادگر، در قالب ۱۰ تیم عملیاتی از استان‌های خراسان رضوی، جنوبی و شمالی و سازمان امدادونجات به افغانستان اعزام شدند.

170650504

از جمعیت هلال‌احمر، بابک محمودی روز یکشنبه اظهار داشت: محموله امدادی ارسال شده به افغانستان شامل ۵۰۰ دستگاه چادر امدادی، یک هزار تخته موکت، چهار هزار تخته پتو، ۵۰۰ ست ظروف، ۵۰۰ بسته غذایی ۱۰روزه، به همراه تجهیزات جست‌وجو و نجات، زنده‌یاب و تیم‌های آن ست از خراسان رضوی به افغانستان انتقال پیدا کرد.

به گفته محمودی، لجستیک بکارگیری شده شامل سه دستگاه وانت آن ست، ۶ دستگاه وانت کمک‌دار، سه دستگاه آمبولانس و پنج دستگاه خودروی سنگین اعزامی به افغانستان است.

وی با اشاره به اینکه شنبه ۱۵ مهرماه، ساعت ۱۰:۱۱ به وقت تهران اولین زمین لرزه ای به بزرگی ۶.۳ ریشتر در عمق هفت کیلومتری زمین، شمال غرب هرات در افغانستان را لرزاند، افزود: به دلیل احساس زمین‌لرزه در استان‌های خراسان رضوی و جنوبی، تیم‌های عملیاتی برای ارزیابی به روستاهای مرزی اعزام شدند که البته این زمین‌لرزه در ایران بدون خسارت مالی و جانی بوده است.

رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال‌احمر با تشریح دیگر اقداماتی که برای زلزله افغانستان انجام شده است، ادامه داد: پس از وقوع زلزله به استان‌های مرزی اطلاع‌ رسانی و حوادث احتمالی به دلیل نزدیکی کانون زمین‌لرزه به مرزهای ایران و احساس زمین‌لرزه در شهرهای مرزی پیگیری شد.

هلال احمر خراسان جنوبی در آماده باش کامل قرار گرفت

محمودی یادآورشد: رصد و پیگیری ابعاد مختلف حادثه از طریق منابع مختلف خبری توسط مرکز EOC سازمان، پیگیری حادثه از طریق مرکز EOC خراسان رضوی و تعامل و تبادل اطلاعات با جمعیت هلال‌احمر شهر هرات درباره خسارات احتمالی زلزله، اعلام آماده‌باش به تیم‌های عملیاتی استان‌های خراسان رضوی، خراسان جنوبی و خراسان شمالی برای اعزام از طریق زمینی، اعلام آماده‌باش تیم واکنش سریع سازمان و استان‌های قم و قزوین برای اعزام هوایی از جمله اقدامات انجام شده، است.

روز شنبه ۱۵ مهر، زمین لرزه‌ای به بزرگی ۶.۳ ریشتر شمال غربی افغانستان را لرزاند و در تاجیکستان و ایران نیز احساس شد و بر اساس تازه‌ترین آمار اعلام شده از حکومت طالبان، شمار جان باختگان از دو هزار نفر فراتر رفت و تاکنون به ۲ هزار و ۵۳ تن رسیده است.

 

 


 

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج