خبر تلخ و ناگوار درباره تنها تفریح در دسترس ایرانیها
رئیس اتحادیه دارندگان رستوران و سلف سرویسهای تهران اعلام کرد: مشتریان رستورانها فقط نسبت به نیمه دوم سال گذشته ۳۰ درصد ریزش داشته است.
اکوایران: در سالهای اخیر دو اتفاق مهم جان رستورانها را گرفت. اولین اتفاق همگیری کرونا بود که بسیاری از آنها را بیجان کرد. البته با پایان کرونا زندگی به بعضی رستوران ها بازگشت. اما این زندگی دوام چندانی نداشت. زیرا تورم مواد غذایی و خدمات ادامه حیات را برای آنها سخت کرد. به طوری که طبق آمار اتحادیه رستوراندارن بیش از 35 درصد رستورانداران جواز خود را باطل کردند و تغییر شغل دادند.
چون به گفته علی اکبر رهبری، رئیس اتحادیه دارندگان رستوران و سلف سرویسهای تهران وضعیت کسب وکار و درآمدها اصلا خوب نیست. رهبری گفت: تعداد مشتریان ما درحال حاضر فقط نسبت به نیمه دوم سال گذشته 30 درصد کاهش یافته است. این فقط مربوط به رستورانها و سلفسرویسها نیست، بلکه وضعیت بیرونبرها نیز همینطور است. مردم که پول نداشته باشند، نمیتوانند از هیچ جا خرید کنند.
او وضع کنونی را ناشی از گرانی شدید مواداولیه میداند. رهبری افزود: ما جنس را گران میخریم ولی نمیتوانیم به قیمت سابق غذا را بفروشیم. برای همین رستورانها دائم به ما قیمت جدید میدهند و ما پس از آنالیز آن را تایید میکنیم.
رهبری افزود: هر نرخی که ما میدهیم، باید تعزیرات بپذیرد. اما یک منبع آگاه به «اکوایران» گفت: گاهی این اتفاق افتاده است که اتحادیه تایید کرده است ولی تعزیزات ما را جریمه کرده است.
رستوراندران پیش بینی میکنند، در ماههای منتهی به پایان سال قیمتها بیش از پیش رشد کند. مگر اینکه دولت از رستوراندارن با ارائه مواد اولیه مناسب حمایت کند.
مالیات ارزش افزوده معضل جدید
رهبری هم پیشتر یکی از مشکلات بزرگ صنف رستوران داران را مالیات بر ارزش افزوده مطرح کرده بود و گفته بود که امروز که قیمت ها رشد کرده است مالیات بر ارزش افزوده مبلغ فاکتور را بالا برده و منجر به نارضایتی مشتریان شده است.
نظر کاربران
دزدان دریایی کارائیب نابودمون کردند
شهر ناتینگهام کارتن رابین هود
بنده یه سیخ چنجه با پلو برای یه نفر رو تو خونه درست میکنم نهایت ۱۰۰ تومن اصلا ده درصد ارزش افزوده میشه ۱۱۰ تومن دوبرابرش هم کنیم برای اجاره مغازه نیرو کار میشه ۲۲۰ رستورانها چجوری قیمت میدن که میشه ۳۰۰ خورده ای!
این بلا به سر فروشگاهها و هایپرمارکتها هم اومده،بعید میدونم تا سال آینده ما دوام بیاریم.
اگر همه رستوران دارها مالیات بر ارزش افزوده را ندهند مالیات هیچ کاری نمی تواند انجام دهد.
رستوران ها خون مردم را داخل شیشه کردن.تعطیل بشن.تا مردم راحت برن نیمرو بخورن وحالشو ببرن.
سلام. به نظرم با وجود این مشکلاتی که همه درگیریم پیام ها رو تلخ می نویسین
پول نفت مت کووو
این دولت فقرا را به انسانیت رساند
سید محرومان
جامعه ایی که مردمش فقیر باشند لجن است لجن
اونی که عادت داشته و تا الان میرفته بازم هر جور شده میره ، ماها هم که سالی چند بار به زور میرفتیم حذفش میکنیم تاثیری تو زندگی مردم عادی نداره
واقعا ماکه دونفری کارمندهستیم دیگه هیچوقت نمیتونیم بیرون به بچه هامون غذا بدیم
ای سفره ای دیگر نیست چه رسد رستوران بریم
جمهوری اسلامی همینه ، نوبت بقیه اصناف هم میشه
گفته بود فکر کنید که تب دارید دورش بگذره نتیجش معلوم میشه آقای وزیر چند روز پیش به دانشجو میگفت
یه سطل ماست معمولی چند تا نون میشه 50تا100 هزار خجالت بکشن فقط
رستوران چی غذای همه شده سیب زمینی ماکارانی تخم مرغ فقط
قدرت ... منطقه اس دیگه
لعنت به همشون از گرونی عمدی
پولای اوباما بایدن چی شد دادند کجا رفت
یه ساندویچ معمولی تا دویست هزار تومان
چقدر پررو اند تازه میگن مردم صبوری کردن راضی اند
فقط خودشون با خانواده میرن رستوران با حقوق نجومی پولای ما
مهم ملت فهیم اون دنیا میرن رستوران غذا میخورن
همین الانشم خر تو خره و هرکدومتون دارید ساز خودتونو میزنید. الکی نگو نظارت هست و قیمت ها بالا نمیره. تو داری واسه همکار و هم صنف خودت گلوتو پاره میکنی و دلت به حال مردم نسوخته
3 یا 4 قاشق برنج کمتر داخل بشقاب بریزید و سیخ های کباب را هم کوچکتر بگیرید.مخلفات مانند ماست و سالاد را هم حذف کنیدهم مشکل قیمت گذاری حل میشود و هم مشتریها خوش تیپ تر میشوند.!!!!!!!!! در اروپا و امریکا کسی برنج نمیخورد.حداکثر 2 قاشق برنج مصرف میکنند.درست به اندازه یک گنجشک برنج میخورند.!!!!!!!!
غذاهاشون گرونه یه پیتزا واسه یه نفر میشه ۱۵۰ تومن پول کجا بود . باید ارزونش کنن
تفریح که چیز خوبی نیست، حَرامَه
عزاداری و پیاده روی به عراق خوبَه
آتیش بگیرن عاملان گرانیییییی آرزو دارم رستوران برم
یه پرس غذا خداد تومن
باشگاهها سینما تئاتر پارک کنار دریا مسافرتهای بیشمار ووو تفریح اجنه هاست
دولت بیسواد رییسی اومده تیشه به ریشه کشور بزنه
من همیشه سرکار نهار از بیرون غذا میخرم و واقعا دو چیز خیلی برام گرون تموم میشه یکیش پول پیکه دومیش که بعد عید اضافه شده مالیات برارزش افزوده است باز اون اولی رو لااقل به پیک میرسه مشکلی نسیت ولی این ارزش افزوده اصلا تو کتم نمیره و سعی میکنم از رستورانایی غذا بگیرم که ارزش افزوده ندارن.. ضمن اینکه تمام مواد یه غذا قبلا مالیاتش داده شده چرا دوباره از غذای حاضر شده باید مالیات گرفته بشه!!!!!!
من یه سوال دارم از اتحادیه مربوطه:
چرا سرو غذا در داخل رستوران و غذای بیرون بر یه قیمته ؟