۱۳۴۷۱۴۹
۲۴۰۹
۲۴۰۹
پ

زیدآبادی: اگر صداقت دارید موسوی و کروبی را محاکمه کنید

زیدآبادی نوشت: دو نامزد انتخاباتی را به دلیل اعتراض‌شان به فرآیند و نتیجه انتخابات، حدود ۱۳ سال است به‌طور غیرقانونی در حصر نگه داشته‌ و آزادی آنها را سلب کرده‌اید و تازه طلبکار هم هستید؟

احمد زیدآبادی در روزنامه اعتماد نوشت: روز‌نامه جوان از اینکه آقایان مهدی کروبی و مهندس میرحسین موسوی مانند دونالد ترامپ مورد تعقیب قضایی قرار نگرفته‌اند، اظهارِ دلخوری کرده است! در این مورد باید گفت: دو نامزد انتخاباتی را به دلیل اعتراض‌شان به فرآیند و نتیجه  انتخابات،  حدود ۱۳ سال است به‌طور غیرقانونی در حصر نگه داشته‌ و آزادی آنها را سلب کرده‌اید و تازه طلبکار هم هستید؟

photo_2023-08-30_12-22-19

مگر کروبی و میرحسین بارها و بارها اصرار نکردند که در همین دستگاه قضایی با همین کیفیت هم حاضرند مورد محاکمه قرار بگیرند فقط به این شرط پیش‌پاافتاده و بدیهی که اجازه دفاع به آنها در برابر افکار عمومی داده شود؟

ترامپ به رغم همه اتهاماتش، هم‌اکنون یکی از جدی‌ترین کاندیداهای انتخابات ریاست‌جمهوری سال آینده آمریکا است. حتی اگر زندان هم برود، منعی برای حضور او در رقابت انتخاباتی نخواهد بود.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج