۱۵۰۲۳۲۶
۲ نظر
۱۷۰۴
۲ نظر
۱۷۰۴
پ

واکنش به حواشی تبادل نامه بین ایران و آمریکا

روابط عمومی وزارت امور خارجه درباره حواشی رسانه‌ای مرتبط با تبادل نامه بین ایران و آمریکا توضیح داد.

خبرگزاری ایسنا: روابط عمومی وزارت امور خارجه درباره حواشی رسانه‌ای مرتبط با تبادل نامه بین ایران و آمریکا توضیح داد.

5159953

روابط عمومی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران، در واکنش به اظهارنظرهای رسانه‌ای راجع به نحوه تبادل نامه بین آمریکا و ایران خاطرنشان کرد: حفظ محرمانگی مذاکرات و مکاتبات بین‌المللی و عدم انتشار جزئیات روندهای دیپلماتیک، یک رفتار حرفه‌ای و در راستای مصالح ملی است و مادامی‌که منافع کشور اقتضاء کند ادامه خواهد داشت.

روابط عمومی وزارت خارجه ایران با اشاره به برخی حاشیه‌سازی‌ها پیرامون این موضوع، تصریح کرد: اصرار بر علنی کردن مکاتبات و تعاملات جاری بین کشورها، با استفاده از تعابیر عوام‌فریبانه‌ای چون «نامحرم‌دانستن مردم»، در خوش‌بینانه‌ترین حالت چیزی جز حاشیه‌سازی غیرضروری و التهاب‌زایی روانی در جامعه نیست.

روابط عمومی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در پایان تاکید کرد: ملت بزرگ ایران اطمینان داشته باشند وزارت امور خارجه بدون تاثیرپذیری از چنین حاشیه‌سازی‌هایی، با تمرکز و تدبیر وظیفه حساس خود را در این مقطع زمانی مهم و تعیین‌کننده دنبال خواهد کرد.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • فریاد

    اره شما خیلی حرفه ای هستید مذاکره غیر مستقیم معلوم چقدر حرفه ای هستید خخخخ

  • علی

    اگر حرفه ای بودید اگر مصالح ملی براتون مهم بود نباید زندگی مردم رو نابود میکردید اگر حرفه ای هستید و مصالح ملی مهمه برید مستقیم مذاکره کنید بسم الله؟؟؟

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج