۱۵۰۲۲۸۵
۴ نظر
۱۷۱۶
۴ نظر
۱۷۱۶
پ

جاده‌های شمال در مسیر بازگشت مسافران قفل شد

مرکز مدیریت راه‌های کشور اعلام‌کرد: ترافیک در برخی مقاطع محورهای شمالی هراز، چالوس و آزادراه تهران- شمال سنگین است.

خبرگزاری ایرنا: مرکز مدیریت راه‌های کشور اعلام‌کرد: ترافیک در برخی مقاطع محورهای شمالی هراز، چالوس و آزادراه تهران- شمال سنگین است.

171179628

تردد از آزادراه قزوین- رشت (حدفاصل منجیل- رودبار) تا اطلاع بعدی ممنوع است و تردد از مسیر جایگزین محور قدیم منجیل – رودبار انجام می‌شود.

در حال حاضر ترافیک در محور چالوس مسیر جنوب به شمال، حدفاصل پل زنگوله تا سیاه بیشه و همچنین در مسیر شمال به جنوب حدفاصل ماسال تا تویر و محدوده های دزدبن، انارک، هزارچم و ولی آباد، سنگین است.

برپایه این گزارش، ترافیک در آزادراه تهران- شمال مسیر جنوب به شمال محدوده تونل شماره ۱۳ و حدفاصل تونل شماره ۱۷ تا تونل شماره ۱۸ سنگین است.

ترافیک در محور هراز مسیر جنوب به شمال محدوده های مشاء، رینه و ترافیک سنگین در مسیر شمال به جنوب محدوده کلرد نیز سنگین گزارش شده است.

گزارش مرکز مدیریت راه‌های کشور حاکی از تردد روان در آزادراه تهران- شمال مسیر شمال به جنوب و محور فیروزکوه و آزادراه قزوین- رشت مسیر رفت و برگشت است.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • کیمیا

    حقشونه
    مارمضونی کی میره مسافرت؟
    تکلیف روزه واجب چی میشه؟

  • ابی

    به شما چه؟

  • پدرام

    باوجود این همه ترافیک سنگین باز مردم میرن شمال
    آخه شمال چی داره من نمیدونم والا این همه شهرهای دیدنی

  • ج-ع

    واقعا ما که گیلان رفتیم مردمش از آدم خیلی با مسافر بد برخورد میکنن کل خوبه همه چیز از تهران میاد

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج