۱۳۳۶۳۳۹
۲۶۹۰
۲۶۹۰
پ

دستور پخت مربای سیب و هویج با طعم فوق‌العاده

مربای سیب و هویج خواص زیادی دارد. این دو میوه حاوی مقادیر قابل توجهی فیبر می‌باشند که به گوارش سالم کمک می‌کنند. این مربا به عنوان یک خوراکی سالم مورد استفاده قرار می‌گیرد.

دلگرم: مربای سیب و هویج خواص زیادی دارد. این دو میوه حاوی مقادیر قابل توجهی فیبر می‌باشند که به گوارش سالم کمک می‌کنند. این مربا به عنوان یک خوراکی سالم مورد استفاده قرار می‌گیرد.

 

دستور پخت مربای سیب و هویج با طعم فوق‌العاده

مربای سیب و هویج

مربای سیب و هویج مربایی بی نظیر و خوشمزه برای صبحانه است که علاوه بر طعم و عطر فوق‌العاده‌ای که دارد سرشار از ویتامین‌ و مواد مغذی است.

 

مواد لازم : میزان مورد نیاز :
سیب یک کیلو
هویج یک کیلو
شکر یک و نیم کیلو
خلال بادام ۳ قاشق غذاخوری
گلاب نصف پیمانه
هل ۶ یا ۷ دانه
زعفران به مقدار لازم
پوست پرتقال به مقدار لازم

 

مرحله اول

برای تهیه مربای سیب و هویج در ابتدا سیب‌ها و هویج‌ها را تمیز بشورید و خشک کنید، بعد پوست بکنید و با رنده درشت رنده کنید و با هم ترکیب کنید، انتخاب سیب شیرین یا ترش به سلیقه و ذائقه خودتان بستگی دارد. نکته: اگر می‌خواهید طعم مربا ملس شود از سیب ترش و شیرین استفاده کنید.

مرحله دوم

بعد از رنده کردن، سیب و هویج‌ها را در قابلمه بریزید و همراه با مقداری آب روی حرارت ملایم قرار دهید، اگر سیب‌ها آب دار بودند لازم نیست آب اضافه کنید چون خودش آب می‌اندازد. نکته: هر چقدر سیب‌ها آب دار باشند طعم مربا خوشمزه‌تر می‌شود.

مرحله سوم

بعد از ده دقیقه که سیب‌ها آب انداختند، شکر را به ترکیب اضافه کنید و هم بزنید تا خوب با هم مخلوط شوند و زمان دهید تا به جوش آید و شکر کاملا در آب سیب و هویج‌ها حل شود.

مرحله چهارم

حالا ۶ یا ۷ دانه هل را سوراخ کنید و یا از هل سابیده شده به مقدار یک قاشق چایخوری استفاده کنید و به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید تا عطر هل در همه مواد پخش شود.

 

دستور پخت مربای سیب و هویج با طعم فوق‌العاده

مرحله پنجم

مقداری زعفران را با کمی آب جوش روی حرارت ملایم قرار دهید تا دم بکشد، بعد گلاب و زعفران دمکرده را هم برای عطر و طعم بهتر و خوش رنگ شدن مربا به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید.

مرحله ششم

حالا یک پرتقال را تمیز بشورید و با رنده ریز پوست نارنجی آن را رنده کنید، توجه کنید که به پوست سفید پرتقال نرسید چون باعث تلخ شدن مربا می‌شود و بوی پرتقال را از بین می‌برد.  نکته: اگر پرتقال در دسترس نبود از آب نصف لیموی تازه استفاده کنید.

 

مرحله هفتم

وقتی مربا به قوام مورد نظر رسید، پوست پرتقال رنده شده با عطر فوق‌ العاده و خلال بادام را اضافه کنید و هم بزنید و بعد دمکنی را بگذارید و اجازه دهید از ده دقیقه تا یک ربع دیگر دم بکشد.

مرحله هشتم

بعد از پخت، مربا را از روی حرارت بردارید و در دمای محیط قرار دهید تا خنک شود، سپس مربا را در ظرف شیشه‌ای مناسب بریزید و یک شب بدون بستن در، در داخل یخچال قرار دهید.

مرحله نهم

بعد از یک شب درب شیشه‌ها را ببندید و دوباره در یخچال بگذارید، سپس برای صبحانه مربای سیب و هویج را در ظرف مناسب بریزید و همراه با کره و نان تازه میل کنید.

 

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج