گوشت درونکشتگاهی چگونه تولید میشود؟
گوشت درونکشتگاهی که به آن گوشت مصنوعی هم میگوییم، گوشتی است که با کشت سلولی در محیط کنترلشده تولید میشود.
همشهری آنلاین: گوشت درونکشتگاهی که به آن گوشت مصنوعی هم میگوییم، گوشتی است که با کشت سلولی در محیط کنترلشده تولید میشود.
تولید گوشت به این روش، نوعی کشاورزی سلولی است که از بسیاری از روشها و تکنیکهایی که در علم پزشکی برای بازسازی بافتها استفاده میشود، بهره میبرد.
جالب است بدانید که نخستین همبرگر با این نوع گوشت، حدود ۱۰ سال پیش در هلند تولید و خورده شد!
ارسال نظر