فوت و فن دسر خوشمزه برای مهمانی رسمی
از اسم عجیب و غریب آن نترسید. این هم یک دسر خوشمزه و ساده است که با شکلات و آرد و کاکائو درست میشود.
عصر ایران: از اسم عجیب و غریب آن نترسید. این هم یک دسر خوشمزه و ساده است که با شکلات و آرد و کاکائو درست میشود.
هر مهمانی دسر خاص خود را دارد، این دسر اما یکی از بهترین و شیکترین دسرها برای پذیرایی از یک مهمانی خاص است.
مواد لازم
۱۵۰ گرم شکلات تختهای
۱۰۰ گرم روغن مایع
۹۰ گرم شکر
۴ ق س آرد سفید
۳ عدد تخممرغ
۲ /۱ ق س بیکینگ پودر
پودر کاکائو به میزان لازم برای آغشته کردن قالب
بستنی توت فرنگی به مقدار لازم
۱. ابتدا قالبهای فوندانت را با روغن چرب کرده و سپس به کمی پودر کاکائو آغشته کنید.
۲. شکلات تختهای را به روش بنماری آب کرده و سپس روغن مایع، شکر و آرد را به آن افزوده و خوب هم بزنید. کمی که از حرارت مواد کم شد، تخممرغها و بیکینگپودر را اضافه کرده و دوباره مخلوط کنید. حالا مواد را داخل قالبها ریخته و به مدت یک ساعت در یخچال بگذارید.
۳. بعد از اینکه قالبها در یخچال خنک شدند نوبت به فریزر میرسد. قالبها را به مدت دو ساعت در فریزر قرار دهید.
۴. فر را روشن کرده و با حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد گرم کنید. قالبها را هم از فریزر دربیاورید و مدتی کنار بگذارید تا خیلی سرد نباشند، سپس آنها را روی سینی فر یا طبقه پنجرهای فرتان بچینید. مدت پخت فوندانت حدود هفت دقیقه است.
۵. بعد از اینکه فوندانتها را از فر درآوردید میتوانید آنها را از قالب بیرون آورده و با بستنی توتفرنگی یا کاکائویی سرو کنید.
فوتوفن
روش بن ماری به این ترتیب است که ابتدا باید کاسهای حاوی مقداری آب را روی اجاق قرار دهید تا به جوش آید. سپس کاسه شکلاتها را داخل کاسه حاوی آب بگذارید تا در اثر حرارت غیرمستقیم بخار آب، شکلاتها آب شوند.
از کجا بخریم؟
قالب فوندانت یا قالب مافین را میتوانید از فروشگاههای لوازم قنادی تهیه کنید.
ارسال نظر