از بچه های شین آباد چه خبر؟
فرماندار پیرانشهر گفت: درمان کودکان شینآبادی در بیمارستانهای فاطمه زهرا(س) و محب تهران ادامه دارد.
وی در ادامه افزود: ۲۳ نفر از کودکان آسیب دیده تحت درمان هستند که از این میان ۳ نفر آنها بهبودی کامل یافتهاند.
مجاهدی تصریح کرد: تا کنون ۱۹ نفر از کودکان آسیب دیده دیه دریافت کرده و ۷ نفر باقی مانده نیز نسبت به دیه تعلق گرفته به آنان معترض هستند، به طوری که مراتب اجرایی و پیگیری آنها در وزارت آموزش و پرورش تحت بررسی است.
فرماندار پیرانشهر افزود: طرح استخدامی کودکان در حال حاضر در خود وزارت آموزش و پرورش تحت بررسی و پیگیری است و از تغییرات این موضوع اطلاعی در دست نیست.
مجاهدی با بیان اینکه فرمانداری پیگیر تمام مراحل درمانی و تحصیلی دانش آموزان آسیب دیده است، افزود: در این راستا نیز اقداماتی برای جلب و جذب کمکهای مردمی و دولتی انجام داده و تا کنون مبلغ ۲۱ میلیارد تومان برای درمان کودکان آسیب دیده هزینه شده است.
وی خاطر نشان کرد: دانش آموزان شین آبادی فرزندان این مرز و بوم هستند و مسئولان در رابطه با مراحل درمانی این عزیزان باید توجه وِیژه داشته و پاسخگو باشند.
ارسال نظر