۱۳۳۰۷۵۲
۱۱۶۳
۱۱۶۳
پ

گنجینۀ هزارسالۀ وایکینگ‌ها کشف شد

گنجینۀ هیرفوردشایر با قدمت ۱۱۰۰ سال یکی از ارزشمنترین یافته‌های قرون وسطایی در بریتانیا است که بخش مهمی از آن هنوز مفقود است.

فرادید: بر اساس قانونی که در کشور انگلستان وجود دارد، جستجو با فلزیاب برای یافتن اشیاء عتیقه فعالیتی قانونی است اما اگر کسی موفق به یافتن چنین موردی شد باید آن را به اطلاع مسئولین برساند. چنانچه آن یافته رسما به عنوان «گنجینه» تشخیص داده شود، دولت مالک آن محسوب خواهد شد.

در سال ۲۰۱۵ در محافل جویندگان گنج در انگلستان شایعه شد که دو جوینده توانسته‌اند یک گنجینۀ ارزشمند طلایی مربوط به دوران وایکینگ‌ها را کشف کنند اما آن را به اطلاع مقامات نرسانده‌اند. این نوع شایعات در این محافل معمولا وجود دارند اما این بار وضع متفاوت بود.

گنجینۀ هزارسالۀ وایکینگ‌ها کشف شد

آویزی از جنس سنگ کریستال با یک طلایی (بخشی از گنجینه)

بعد از اینکه دو جویندۀ گنج تصاویری از سکه‌های کمیاب را در یک تالار مجازی مخصوص جویندگان گنج منتشر کردند، مقامات مشکوک شدند که شایعه باید درست باشد.

دو جویندۀ گنج در اولین بازجویی‌ها گفتند که چیزی پیدا نکرده‌اند اما چند روز بعد به موزۀ ولز رفتند تا با آن‌ها دربارۀ فروش برخی از یافته‌هایشان گفتگو کنند. در نهایت پلیس به خانۀ این دو نفر هجوم برد و در آنجا تصاویری از گنجینه را در گوشی‌های همراه آن‌ها کشف کرد.

گنجینۀ هزارسالۀ وایکینگ‌ها کشف شد

تعدادی از سکه‌های کشف شده

عکس‌ها حدود 300 سکه را نشان می‌دادند اما پلیس فقط توانست 29 سکه را کشف کند. تا امروز از سرنوشت بقیۀ گنجینه خبری نیست و جویندگان با اینکه به اتهام دزدی و پنهان کردن اموال هنوز در زندان هستند، همچنان از لو دادن محل اختفای آن‌ها خودداری کرده‌اند.

گنجینۀ هزارسالۀ وایکینگ‌ها کشف شد

انگشتر طلایی با طرح‌های خاص

این یافته که بخش بزرگی از آن مفقود است، به عنوان «گنجینۀ هیرفوردشایر» شناخته می‌شود. آنچه از این گنجینه تا کنون به دست دولت افتاده شامل 29 سکه، یک بازوبند طلایی با قلابی به شکل سر یک جانور، یک آویز زینتی از جنس کریستال با قاب زیبای طلایی و یک حلقۀ انگشتری طلایی با طرح‌های سیاه‌رنگ است.

گنجینۀ هزارسالۀ وایکینگ‌ها کشف شد

بازوبند طلایی با نشان سر یک جانور

با اینکه این فقط بخش کوچکی از گنجینه است اما با همین وضع هم یکی ارزشمندترین گنجینه‌های مربوط به اوایل قرون وسطی است که تا کنون در بریتانیا کشف شده. کارشناسان می‌گویند این گنجینه احتمالا در حدود سال 878 میلادی توسط وایکینگ‌ها دفن شده است.

این گنجینه قرار است در سال 2025 و بعد از تکمیل ساختمان موزۀ هیرفورد در آنجا به نمایش درآید، اما در همین تابستان نیز قرار است نمایشگاهی فرهنگی این گنجینه را به صورت موقت به نمایش بگذارد.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج