۱۳۱۵۳۳۷
۱۳۶۸
۱۳۶۸
پ

این غذا طعم اسکناس می‌دهد

احتمالا اسپاگتی را با گوشت قرمز، گوشت مرغ، قارچ و یا سویا می‌خورند. اما یک پیشنهاد جسورانه‌ برایتان داریم؛ این بار اسپاگتی را با انواع سبزیجات و میگو تست کنید.

 همشهری آنلاین: اسپاگتی جامبالایا (اسپانیایی) خوراک خوشمزه‌ای است حتمن این مطلب را بخوانید و این غذا را درست کنید.

 این غذا طعم اسکناس می‌دهد

۱. اسپاگتی را به مدت ۷ دقیقه در آب جوش و زردچوبه بریزید و اجازه دهید خوب جوش بخورد. میگو، ماهی و فیله مرغ را با روغن زیتون یا کره تفت دهید.  

۲. سبزیجات، قارچ، فلفل دلمه‌ای، زیتون، سس مارینا، نمک و فلفل را اضافه کرده بگذارید مواد در سس کمی پخته شوند.  

۳. در پایان ادویه، هات سس و اسپاگتی را هم که قبلا در آب جوش پخته شده را اضافه کنید و تفت دهید.

مواد لازم:

دو عدد  میگو پوست‌کنده
یک عدد  فیله مرغ۱۰۰ گرم؛
 گوشت ماهی فیله‌شده
۱۰۰ گرم  فلفل دلمه‌ای رنگی
۴ عدد  زیتون سیاه
یک ق‌چ  سیر خردشده
۴ عدد  قارچ دکمه‌ای     
۱۰۰ گرم  اسپاگتی پخته‌شده
یک لیوان سس مارینا
مقداری هات سس
یک ق‌غ  جعفری ریز شده    
یک ق‌چ  آویشن
فلفل سیا

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج