این غذا طعم اسکناس میدهد
احتمالا اسپاگتی را با گوشت قرمز، گوشت مرغ، قارچ و یا سویا میخورند. اما یک پیشنهاد جسورانه برایتان داریم؛ این بار اسپاگتی را با انواع سبزیجات و میگو تست کنید.
همشهری آنلاین: اسپاگتی جامبالایا (اسپانیایی) خوراک خوشمزهای است حتمن این مطلب را بخوانید و این غذا را درست کنید.
۱. اسپاگتی را به مدت ۷ دقیقه در آب جوش و زردچوبه بریزید و اجازه دهید خوب جوش بخورد. میگو، ماهی و فیله مرغ را با روغن زیتون یا کره تفت دهید.
۲. سبزیجات، قارچ، فلفل دلمهای، زیتون، سس مارینا، نمک و فلفل را اضافه کرده بگذارید مواد در سس کمی پخته شوند.
۳. در پایان ادویه، هات سس و اسپاگتی را هم که قبلا در آب جوش پخته شده را اضافه کنید و تفت دهید.
مواد لازم:
دو عدد میگو پوستکنده
یک عدد فیله مرغ۱۰۰ گرم؛
گوشت ماهی فیلهشده
۱۰۰ گرم فلفل دلمهای رنگی
۴ عدد زیتون سیاه
یک قچ سیر خردشده
۴ عدد قارچ دکمهای
۱۰۰ گرم اسپاگتی پختهشده
یک لیوان سس مارینا
مقداری هات سس
یک قغ جعفری ریز شده
یک قچ آویشن
فلفل سیا
ارسال نظر