زنانی که قرار است رکورد طول عمر را بشکنند
مدلهای ریاضی و ارزیابیهای آماری نشان دادهاند که زنان ژاپنی متولد دهههای ۳۰ و ۴۰ میلادی بیشترین شانس را برای شکستن رکورد طول عمر دارند.
دیجیاتو نوشت: مدلهای ریاضی و ارزیابیهای آماری نشان دادهاند که زنان ژاپنی متولد دهههای ۳۰ و ۴۰ میلادی بیشترین شانس را برای شکستن رکورد طول عمر دارند.
حداکثر طول عمر انسان برای هزاران سال موردبحث قرار گرفته است؛ بهطوری که فنیقیها در عصر برنز عقیده داشتند که این مقدار ۸۰ سال است. هزار سال بعد، رومیان به این باور رسیدند که انسان نمیتواند بیشتر از ۱۰۰ سال زندگی کند. اکنون دانشمندان اعلام کردهاند که احتمالاً این رکورد تا سال ۲۰۶۰ شکسته خواهد شد و زنان ژاپنی بهترین کاندیدا برای آن هستند.
چرا طول عمر زنان ژاپنی از دیگران بیشتر خواهد بود؟
تا به امروز رکورد طول عمر انسان در دست «ژان لوئیز کالمان» فرانسوی قرار دارد که در سال ۱۸۷۵ به دنیا آمد و در سال ۱۹۹۷ چشم از جهان فرو بست. با وجود تمامی پیشرفتهای پزشکی و بهداشتی، هنوز کسی نتوانسته است بیشتر از او عمر کند. البته یک تحقیق جدید ادعا دارد که اگر سقفی برای زندهماندن بشر وجود داشته باشد، انسانها هنوز به آن دست پیدا نکردهاند و این امر احتمالاً در دهههای آتی و تا سال ۲۰۶۰ محقق خواهد شد.
پژوهشگران دانشگاه جورجیا و فلوریدای جنوبی در یک تحقیق مشترک، از مدلی ریاضی برای پیشبینی روند مرگومیر در سالهای پیشرو استفاده کردهاند. به همین منظور، دادههای مرتبط با افراد دارای طول عمر بین ۵۰ الی ۱۰۰ سال بین سالهای ۱۷۰۰ تا ۱۹۶۹ از ۱۹ کشور مختلف مورداستفاده قرار گرفت. این محاسبات برای پیشبینی میزان سنی که انسان در آینده به آن دست پیدا خواهد کرد، انجام شده است.
مطالعات نشان دادهاند که افراد متولد بین سالهای ۱۹۰۰ تا ۱۹۵۰ هنوز برای شکستن رکورد سنی جوان هستند؛ اما از نظر تاریخی، مرگ آنها بهشکل بیسابقهای به تعویق افتاده است. با پیرتر شدن متولدین این سالها در دهههای آتی، احتمال میرود که رکورد طول عمر انسان توسط آنها شکسته شود.
طبق ارزیابیهای آماری، زنان ژاپنی بیشترین شانس را برای دستیابی به سن بالاتر از ۱۲۲ سال در آینده دارند. گفته میشود که متولدین دهههای ۱۹۳۰ و ۱۹۴۰ درصورت داشتن مراقبتهای پزشکی و سلامت کافی، میتوانند بیشترین طول عمر را به ثبت برسانند. بااینحال دادههای موردبحث نتوانسته است برای تمامی دانشمندان قانعکننده بهنظر برسد و احتمالاً پژوهشهای بیشتری برای اثبات این ادعا موردنیاز خواهد بود.
ارسال نظر