۱۵۰۷۲۴۴
۱ نظر
۴۷۶
۱ نظر
۴۷۶
پ

​بازار ارز فعلاً هیجانی است؛ احتیاط کنید!

حمیدرضا جیهانی با بیان اینکه «دلالان از هیجانات بازار ارز بیشترین استفاده را می‌کنند»، گفت: «در شرایط فعلی فضای بازار ارز هیجانی است و ورود به آن ممکن است باعث ضرر مردم شود.»

ایسنا: حمیدرضا جیهانی با بیان اینکه «دلالان از هیجانات بازار ارز بیشترین استفاده را می‌کنند»، گفت: «در شرایط فعلی فضای بازار ارز هیجانی است و ورود به آن ممکن است باعث ضرر مردم شود.»

photo_2025-04-20_13-59-02

حمیدرضا جیهانی، کارشناس اقتصادی، درباره تأثیر تحولات سیاسی بر انتظارات گفت: بازار‌های مالی در ایران همچون طلا، سکه و ارز بیشتر تحت تأثیر تحولات و اخبار سیاسی هستند تا متغیر‌های اقتصادی مانند عرضه و تقاضا یا شاخص‌های کلان اقتصادی؛ به‌عبارت‌دیگر، تحولات جهانی و تنش‌های سیاسی به‌ویژه در خاورمیانه نقش پررنگ‌تری در نوسانات این بازار‌ها دارند.

 وی افزود: نقش تحولات سیاسی بر بازار ارز را می‌توان در واکنش نرخ ارز به اخبار مربوط به مذاکرات یا تحولات روابط بین‌المللی مشاهده کرد؛ به عنوان نمونه با انتشار خبری مثبت درباره احتمال از سرگیری مذاکرات و بهبود روابط میان ایران و کشور‌های غربی، قیمت سکه و طلا در بازار به‌طور قابل‌توجهی کاهش یافت.

این کارشناس مسائل اقتصادی با اشاره به اینکه تغییر نرخ در بازار‌های مالی بیش از آنکه به تصمیمات اقتصادی کشور گره خورده باشد از اخبار سیاسی سرچشمه می‌گیرد، بیان کرد: در شرایطی فعلی فضای بازار ارز هیجانی است و ورود به آن ممکن است باعث ضرر مردم شود.

وی افزود: تا زمانی که ثبات سیاسی در جهان و منطقه حاکم نشود بازار‌های مالی تحت تأثیر مسائل سیاسی دچار نوسانات ناگهانی می‌شوند؛ اما با مشخص شدن تحولات جهانی و تصمیمات ترامپ ممکن است نرخ ارز در کانالی مشخص ثابت بماند.

جیهانی تاکید کرد: زمانی که نرخ ارز به‌صورت روزانه یا حتی ساعتی دچار نوسان می‌شود، بیشتر جنبه روانی دارند تا اقتصادی؛ در چنین فضایی، میدان برای دلالان و سفته‌بازان فراهم می‌شود تا با استفاده از جو هیجانی بازار، از نوسانات لحظه‌ای حداکثر سود را کسب کنند؛ این روند نه‌تنها موجب بی‌ثباتی بیشتر در بازار و اقتصاد می‌شود، بلکه باعث بی‌اعتمادی عمومی نیز خواهد شد.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • پاپیون

    احتمال‌ توافق‌ بسیار‌ زیاد‌ است‌ و بازار‌ ارز‌ و سکه‌ و خودرو آنقدر‌ کاهشی خواهد‌ شد‌ که خدای‌ نکرده‌ خیلیها‌ سکته‌ خواهند‌ کرد‌.بروید‌ تاریخ‌ اروپای‌ بعد‌ از جنگ جهانی‌ اول‌ و دوم‌ را‌ بخوانید‌.

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج