۱۲۷۴۶۸
۵۰۱۶
۵۰۱۶
پ

«پدرسالار» سینمای ایران دل‌ تنگ است

محمد علی کشاورز که مدتی است به خاطر درد کمر و پا خانه‌نشین شده، هنوز هم دلش برای «پدرسالار» ۱۹ سال پیش تنگ است.

خبرگزاری ایسنا: محمد علی کشاورز که مدتی است به خاطر درد کمر و پا خانه‌نشین شده، هنوز هم دلش برای «پدرسالار» ۱۹ سال پیش تنگ است.

وی معتقد است: گروهی که آن سال‌ها با سریال «پدرسالار» همکاری داشتند، بهترین بودند.

این بازیگر پیشکسوت تئاتر‌، سینما و تلویزیون در گفت‌وگویی که به بهانه بازپخش سریال «پدرسالار» از شبکه تماشا داشت، ابتدا درباره‌ی حال این روزهایش گفت: حالم خیلی خوب نیست‌، پاها و کمرم درد می‌کند و هنوز هم بعد از گذشت دو سال، در استراحت مطلق به سر می‌برم و تنها کاری که می‌کنم این است که فقط در خانه کتاب می‌خوانم.

بازیگر نقش «اسدالله خان» در سریال قدیمی «پدرسالار» سپس درخصوص بازپخش چندین باره‌ی این مجموعه خاطره‌انگیز از شبکه‌های مختلف تلویزیون با خنده عنوان کرد: آنقدر که تلویزیون پخش «پدر سالار» را تکرار می‌کند، پس چرا یک دفعه، پولش را به ما نمی‌دهند؟!

«پدرسالار» سینمای ایران دل‌ تنگ است

کشاورز در عین حال با تداعی خاطراتش از سریال «پدرسالار» و همچنین همکاری با بازیگران این مجموعه اظهار کرد: بازیگران و عواملی که با سریال «پدر سالار» همراه بودند، بهترین بودند؛ چرا که همه با هم هماهنگ بودند و نجابت داشتند. موفقیت «پدرسالار» تنها کار من نبود بلکه تلاش کارگردان و سایر دوستان بود که «پدر سالار»، «پدرسالار» شد.

او در ادامه با اشاره به خانه‌نشین شدن اکبر خواجویی - کارگردان سریال «پدرسالار» - یادآور شد: آقای خواجویی یکی از بهترین کارگردانان تلویزیون است که متاسفانه اکنون مدتی است خانه‌نشین شده و کسی هم سراغی از او نمی‌گیرد. وی مرد بسیار شریفی است که با نجابت تمام سریالی مثل «پدر سالار» را به ثمر رساند؛‌ سریالی که بعد از این همه سال هنوز هم که هنوز است دوست‌داشتنی است و مردم همچنان دلشان «پدر سالار» را می‌خواهد.

وی که در سریال «هزار دستان» مرحوم حاتمی‌ ایفای نقش داشت، در بخشی دیگر از گفت‌وگویش به تفاوت سریال‌های تلویزیون از گذشته تا به حال اشاره کرد و گفت: در گذشته سریال‌ها از لحاظ متن و کارگردانی خیلی خوب بودند ولی الان به نظر می‌رسد دوستان دیگر خیلی سواد کارگردانی و نویسندگی را ندارند. آن زمان به یاد دارم برای انجام یک کار چندین بار متن توسط کارگردان و بازیگران دور هم خوانده می‌شد،‌ چندین بار فیلمنامه تصحیح می‌شد تا در نهایت همانی می‌شود که کارگردان می‌خواهد. خود من تا زمانی که خانه‌نشین نشده بودم خیلی از متن‌ها را نخوانده پس می‌فرستادم؛ چراکه به نظرم قابلیت کار کردن نداشتند. به نظرم دیگر نویسندگان خوب نیستند و یا اگرهم هستند تعدادشان نسبت به گذشته خیلی کم شده است.

کشاورز سپس از لیلا حاتمی به عنوان بازیگر نجیب سینما یاد کرد و گفت: لیلا حاتمی از جمله بازیگرانی است که همیشه با نجابت و خوب باز می‌کند در حالی که در این نسل بسیاری از بازیگران این مزیت را ندارند.

این بازیگر پیشکسوت سینما و تلویزیون در ادامه به احوالپرسی دوستان قدیمی‌اش از وی اشاره کرد و افزود: آقای خواجویی که از دوستان قدیمی و خوب من است مرتب از طریق تلفن جویای احوالم می‌شود. اخیرا هم تمام بازیگران سریال «پدر سالار» همگی به دیدنم آمدند و از من خواستند اگر کاری دارم برایم انجام بدهند. من از دیدن آنها بسیار خوشحال شدم و برایشان آرزوی سلامتی و پیروزی دارم.

وی در پاسخ به اینکه آیا در حال حاضر تلویزیون تماشا می‌کند؟ خاطرنشان کرد: ۳۰ سال پیش زمانی که شما به دنیا نیامده بودید یک تلویزیون قدیمی خریدم که هنوز هم آن را دارم و گهگداری روشنش می‌کنم والان هم آن را فقط به عنوان یادگاری نگه داشته‌ام و اصلا فیلم و سریال‌ نگاه نمی‌کنم و فقط کتاب می‌خوانم.

کشاورز با آرزوی موفقیت برای همه جوان‌ها گفت‌وگویش را خاتمه داد و گفت: همه ما فکر می‌کنیم هیچ کس به اندازه خودمان نمی‌فهمد، درحالی که این خیلی نگاه بدی است. در هر حال برای همه جوان‌ها آرزوی خوشی دارم و امیدوارم روزهای شیرینی داشته باشند.

«پدرسالار» از سریال‌های قدیمی تلویزیون است که اولین بار سال ۱۳۷۴ از شبکه دو سیما پخش شد. داستان این سریال قدیمی که تاکنون چندین بار از تلویزیون بازپخش شده است،درباره پدر میانسالی به نام «اسدالله» است. اسدالله خان پدری مهربان، خانواده دوست و دلسوز و در عین حال سختگیر و پرصلابت است. او بر این باور است که همه پسرانش پس از ازدواج می بایست در خانه بسیار بزرگ او زندگی کنند اما او چنین سیاستی را در مورد دخترانش در پیش نگرفته و به همین جهت دو دختر او «مهری» و «زری» هر کدام دارای زندگی مستقلی هستند.ماجرای اصلی «پدرسالار» از ازدواج آخرین فرزند او «ناصر» آغاز می شود.

مرحوم حمیده خیر آبادی، محمدعلی کشاورز، خسرو شجاع زاده، سیامک اطلسی،زنده یاد جمیله شیخی، کمند امیرسلیمانی، ناصر هاشمی، محمود جعفری، محمود پاک نیت، آزیتا لاچینی، کتایون ریاحی، پرستو گلستانی،اکرم محمدی، فرحناز منافی ظاه، حسن مهمانی، مرحوم جعفر بزرگی و... از بازیگران اصلی «پدر سالار» بودند.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج